nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel
- This topic has 33 replies, 17 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
FitMan.
-
AutorPostitused
-
aprill 16, 2014 at 12:19 p.l. #364342
eliviielo
MemberJõutsükli puhul mul täitsa tavaline, et trennis paar korda tuleb nt maomahl üles või linnukesed-elektrisädemed silme ees lendavad.
Lihaskasvu faktor: trenn ilma planeerimata söögita-koguseta ei korva kasvamist lootes ainult treeningu peale.
aprill 16, 2014 at 1:15 p.l. #364349Archangel
MemberSiin on taas sobiv Holgerilt üle küsida, mis on tema nipp. Kuidas saab kodus jalgu vormida. Teave, millel on väärtus.
St. kui tal õnnestub, siis peaks see vähemalt mingilgi määral töötama. Max raskus ei ole ju suur – mis see kang/hantlid sul oligi?
Minu vastus on lihtne – järjepidev treenimine, 2-3x nädalas, tunnetusega, kasvavate raskustega. Enamik treenijaid kasutavad vaid ühte neist punktidest.
aprill 16, 2014 at 2:04 p.l. #364355Marxengel
MemberAga kuidas su raskus kasvada saab, Lasnamäel paneelmaja korteris? Sektsiooni klaasvitriinidest killud järel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled rääkinud pidevalt, et sul kerge kangike ja paar ketast, heal juhul…
aprill 16, 2014 at 2:56 p.l. #364358Archangel
MemberAga kuidas su raskus kasvada saab, Lasnamäel paneelmaja korteris? Sektsiooni klaasvitriinidest killud järel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled rääkinud pidevalt, et sul kerge kangike ja paar ketast, heal juhul…
Eelmise aasta alguses alustasin nö. kergelt treenimist. Tegin rinnale 3×8 47.5kg kangiga. Hetkel olen jõudnud 3×12 92.5kg juurde. Seda siis ca. 16 kuuga. Varsti enam tõesti kangile kodus hästi juurde ei pane. AGA – siis suurendan veelgi enam tehnika ja tunnetuse osakaalu. Pikem negatiiv, pikem paus rinnal, lühem puhkus seeriate vahel ning miks mitte ka üks seeria juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ütleme nii, et ma olen isegi kiirustanud raskuste lisamisega viimasel ajal. Niiet, kes mõistlikult asjale läheneb, sellel on aastateks ka koduste vahenditega arenguruumi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2014 at 4:09 p.l. #364360Marxengel
MemberJutt oli jalgade tegemisest. Seda, sa, ju ikka ei teinud sama kergelt.
Pealegi, siiani oled öelnud, et su kodune varasalv veidi tagasihoidlikum..nagu näiteks – midagi ca 12 kg hantel õlale,jne..
Kuidas sa üle 100 kg kangi endale kükkide tegemiseks turjale tõstad, neis oludes, mis sul seal on ?
aprill 16, 2014 at 4:11 p.l. #364362Archangel
Pealegi, siiani oled öelnud, et su kodune varasalv veidi tagasihoidlikum..nagu näiteks – midagi ca 12 kg hantel õlale,jne..
Kuidas sa üle 100 kg kangi endale kükkide tegemiseks turjale tõstad, neis oludes, mis sul seal on ?
Jalgu ei treenigi kodus tavaliste kükkidega. Olen proovinud aga üle 60kg suurt kuklale ei vinna – saab, aga ohtlik. Seega olen kasutanud hantlitega välja-asteid, sissy squatte ja hack-squatte. – Ning kõik need harjutused on sellised, mis ei vaja suuri raskusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jalgu treenin veel kergemini, kui muid keha-osi. Kui käin jõusaalis, siis teen 60kg kükke. Ehk ma kükin vähem, kui surun. Tagurpidi loogika mõne jaoks aga minul on jalad vaieldamatult nõrgim kehaosa.
aprill 16, 2014 at 4:30 p.l. #364364eesti mees
MemberMinul ka tavaliselt veremaitse suus ja ma treenin kodus aint keharaskusega. Nt. kui teha seeria kätekõverdusi toolide vahel ja kohe seeria üleshüppega kükke takka. Peale paari seerijat on veri suus. Või siis seeria hand stand push-up ja seeria jack knife.
aprill 16, 2014 at 7:02 p.l. #364378Akrapovic
Arcil on ju pink kus rinda teeb,kui see seal max. ülemisse asendisse panna ja ise istuli kang turjale võtta ja püsti tõusta,kaks sammu edasi saab tehtud ilusti.Räägin kuna teen kodus sama moodi.Tagasi viin sama moodi,kõige mugavam ei ole,kuid ega trenn ei olegi mugav asi.
aprill 16, 2014 at 7:07 p.l. #364380martinkink
MemberArcil on ju pink kus rinda teeb,kui see seal max. ülemisse asendisse panna ja ise istuli kang turjale võtta ja püsti tõusta,kaks sammu edasi saab tehtud ilusti.Räägin kuna teen kodus sama moodi.Tagasi viin sama moodi,kõige mugavam ei ole,kuid ega trenn ei olegi mugav asi.
Samalugu.
Eeskükki saab mugavamalt teha kui turjal kükki, aga kodus kükki küll tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2014 at 8:29 p.l. #364385ccrp
MemberAga kas keegi on uurinud, mis sellist enesetunnet tugeva pingutuse järel põhjustab? Mõõtnud mingeid verenäitajaid(näiteks laktaadi sisaldust veres) vahetult peale väga tugevat pingutust siis kui hakkas halb olla?
aprill 16, 2014 at 8:33 p.l. #364386Archangel
MemberArcil on ju pink kus rinda teeb,kui see seal max. ülemisse asendisse panna ja ise istuli kang turjale võtta ja püsti tõusta,kaks sammu edasi saab tehtud ilusti.Räägin kuna teen kodus sama moodi.Tagasi viin sama moodi,kõige mugavam ei ole,kuid ega trenn ei olegi mugav asi.
Sellist asja pole proovinud ning ei proovi ka, ei ole see kodune ruum nii suur, et selle kangiga manööverdada väga. Hack kükk on hetkel tunduvalt mugavam ning mõjub ka rohkem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2014 at 8:40 p.l. #364387SKG
MemberEnamasti inimene tahab mugavustsoonis treenida ja pärast on hea geneetikat süüdistada, et jalad ei kasva. Kui suuri jalgu tahta, siis muud üle ei jää, kui trennis ka kõvasti pingutada ja ära kannatada. No pain, no gain!
Võtsid mul mõtted peast – sõnad suust ja pandi paremini kirja kui ma oleks osanud.
aprill 17, 2014 at 5:05 e.l. #364394Akrapovic
MemberAga kas keegi on uurinud, mis sellist enesetunnet tugeva pingutuse järel põhjustab? Mõõtnud mingeid verenäitajaid(näiteks laktaadi sisaldust veres) vahetult peale väga tugevat pingutust siis kui hakkas halb olla?
Kreatiini kineaas oli ligi 1000 kui käisin üks kord peale võimlemist analüüsi tegemas ja kilpnäärme näitas alatalitust.
aprill 17, 2014 at 9:19 p.l. #364474ccrp
MemberKreatiini kineaas oli ligi 1000 kui käisin üks kord peale võimlemist analüüsi tegemas ja kilpnäärme näitas alatalitust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See pidi kehva huumor olema?aprill 18, 2014 at 5:27 p.l. #364521Rambo vend
Minul hakkas siis paha, kui vett jõin palju suure pingutuse kõrvale. Kui vee joomise ära jätsin, enam nii hull polnud. Kui magu vett täis, siis pidi veri kõhtu valguma ja vererõhk langema ja see tekitabki sita enesetunde. Või midagi sellist.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.