Juhtum selline, et eelmise aasta novembris/detsembris tegin seeriaid 15+15+kang. Tollal olin ~3-4 kuud treeninud, kuid selle aasta algusest hakates kasutama treeningkava ei jõua ma enam 4×10 sama raskusega ära teha . Juba teise seeria lõpus lööb nõrkus välja ja kolmas seeria on õnne peale kas tuleb välja või mitte. Enne treeningkava tegin rinnalt surumisi nädalas 3 korda, praeguse treeningkava järgi ainult esmaspäeviti. Kas oma mõjud võivad olla ka toitumiskaval(söön vähe)? Ei tea milles probleem võib olla :$.
See on normaalne, endalgi tuli eelmisel aastal 9 kuud pausi vahele.Kool ja autokool võtsid kõik aja, peale seda järgnes veel suvi.Uuesti tegema hakates tulevad raskused aga peagi suht kiiresti tagasi ja paari kuuga sain enam-vähem vanasse vormi, mõni lihas taastus kiiremini mõni aeglasemalt.Aga katsu ka söömine paika saada ja küll varsti need kilod tulevad.
1) ei ole midagi ümberkaudne, marek kalmus isiklikult tegi mulle treening- ja toitumiskava
2) Pole ma midagi pausi pidanud. Üldse esimest korda läksin jõusaali eelmise aasta juulis ja käin siiamaani. Lihtsalt juulist detsembrini tegin enda hea järgi trenni ja jaanuarist hakkasin kava järgi tegema.
1) ei ole midagi ümberkaudne, marek kalmus isiklikult tegi mulle treening- ja toitumiskava
2) Pole ma midagi pausi pidanud. Üldse esimest korda läksin jõusaali eelmise aasta juulis ja käin siiamaani. Lihtsalt juulist detsembrini tegin enda hea järgi trenni ja jaanuarist hakkasin kava järgi tegema.