Skip to main content

nõrkus?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    n2k
    Member

Juhtum selline, et eelmise aasta novembris/detsembris tegin seeriaid 15+15+kang. Tollal olin ~3-4 kuud treeninud, kuid selle aasta algusest hakates kasutama treeningkava ei jõua ma enam 4×10 sama raskusega ära teha :|. Juba teise seeria lõpus lööb nõrkus välja ja kolmas seeria on õnne peale kas tuleb välja või mitte. Enne treeningkava tegin rinnalt surumisi nädalas 3 korda, praeguse treeningkava järgi ainult esmaspäeviti. Kas oma mõjud võivad olla ka toitumiskaval(söön vähe)? Ei tea milles probleem võib olla :$.

Tänan vastajatele.

Axer
    Member

See nii umbkaudne jutt……kuidas sul see kava välja näeb.??…..loomulikult ei saa mingit erilist arengut toimuda kui sa ei söö korralikult

oot, sa siis vahepeal ei k2inud trennis ja nyyd hakkasid uuesti k2ima? muidugi on n6rkus, kui vahepeal pausi panid.

Crash
    Member

See on normaalne, endalgi tuli eelmisel aastal 9 kuud pausi vahele.Kool ja autokool võtsid kõik aja, peale seda järgnes veel suvi.Uuesti tegema hakates tulevad raskused aga peagi suht kiiresti tagasi ja paari kuuga sain enam-vähem vanasse vormi, mõni lihas taastus kiiremini mõni aeglasemalt.Aga katsu ka söömine paika saada ja küll varsti need kilod tulevad.

n2k
    Member

Nonii, vastan otsast peale teie küsimustele

1) ei ole midagi ümberkaudne, marek kalmus isiklikult tegi mulle treening- ja toitumiskava

2) Pole ma midagi pausi pidanud. Üldse esimest korda läksin jõusaali eelmise aasta juulis ja käin siiamaani. Lihtsalt juulist detsembrini tegin enda hea järgi trenni ja jaanuarist hakkasin kava järgi tegema.

Eile panin ka proteiini kavasse sisse.

ju siis tegid valesti trenni, kui tulemused langesid. Treenisid yle v6ib-olla?

erxs11
    Member

Nonii, vastan otsast peale teie küsimustele

1) ei ole midagi ümberkaudne, marek kalmus isiklikult tegi mulle treening- ja toitumiskava

2) Pole ma midagi pausi pidanud. Üldse esimest korda läksin jõusaali eelmise aasta juulis ja käin siiamaani. Lihtsalt juulist detsembrini tegin enda hea järgi trenni ja jaanuarist hakkasin kava järgi tegema.

Eile panin ka proteiini kavasse sisse.

Panid proteiini ka kavasse sisse???

n2k
    Member

Panid proteiini ka kavasse sisse???

no hakkasin võtma. Ei treeninud vist üle, kord nädalas on ainult triitsepsile.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.