Skip to main content

nõrk süda

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

käisin arsti juures ja rääkis siis et mul on nõrk süda ja soovitas 1 kg alla ka võtta ise muidu

18a vana poiss see neljapäev saan 19

pikkus:173cm

kaal:77kg

jõusaalis olen käinud hetkel siis 6 kuud ja 4korda nädalas .

oskab keegi öelda siis kuidas saaksin südame paremasse vormi ja 1kg alla

iseenesest teen sõudeergomeetril umbes 10min sooja kiiremas tempos aga jah kaal suht kõigus 77 ja 65kg vahel.

Vilps
    Member

käisin arsti juures ja rääkis siis et mul on nõrk süda ja soovitas 1 kg alla ka võtta ise muidu

18a vana poiss see neljapäev saan 19

pikkus:173cm

kaal:77kg

jõusaalis olen käinud hetkel siis 6 kuud ja 4korda nädalas .

oskab keegi öelda siis kuidas saaksin südame paremasse vormi ja 1kg alla

iseenesest teen sõudeergomeetril umbes 10min sooja kiiremas tempos aga jah kaal suht kõigus 77 ja 65kg vahel.

Sain ma õigesti aru – arst soovitas ÜHE kilogrammi alla võtta? Või siiski 10?

Südame tugevdamiseks on mõeldud aeroobne treening. Ehk ükskõik milline vastupidavustreening – ujumine, jooksmine, suusatamine, rattasõit.

timo-
    Member

ise arvan et ta mõtles pigem 1kg kui mitte 3kg alla võtmist. kui 10kg siis tuleks ju ette võtta dieet juba

aivo1359
    Member

Suur kaalu kõikumine ei ole hea südamele.Selleks peab tõesti süda täiesti korras olema,nn treenitud aga mitte ületreenitud!Soovitan jõusaalis käia umbes 2-3 korda nädalas ja suurem rõhk panna aeroobsele treeningule(jooks,suusatamine,ratas jne.).

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.