Noortekulturism
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Noortekulturism
- This topic has 24 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
september 10, 2006 at 8:13 p.l. #90517
antonhansen
MemberEdasiminek on poistel võimas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult et kuidas on võimalik ,et Indrek Vändrik pole ühtegi kilo juurde võtnud?
Või oli tal enne palju rasva?
september 13, 2006 at 1:40 p.l. #90679kakur007
MemberTere, Ott. Olen Kaur, k2isin teisip2eval sinu trennis. Sa pidid mulle 3p 2eva kava saatma. Mul oleks v2ike probleem et ma ei sa k2ima hakata kella 16:00 kuna mul on kool. Ma j6ukas k6ige varm umbes kella 17:00 kuna rong tuleb kehrast v2lja 15:58 ja linnas on 16:40. Kuskil nii. Aga kas n2dalavahtusel on v6imalik j6usaalis kasutada? Tahaks k2ima hakata ning v6istlema. Palju see kuu maks on neile kes elavad v2ljaspool Tallinnat. Ma unustasin infolauast kysida. Ma unustasin enda 6pilaspileti kah sinna leti 22rde kust sisse tulles m66dud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2006 at 5:40 p.l. #90694RDK
MemberTere, Ott. Olen Kaur, k2isin teisip2eval sinu trennis. Sa pidid mulle 3p 2eva kava saatma. Mul oleks v2ike probleem et ma ei sa k2ima hakata kella 16:00 kuna mul on kool. Ma j6ukas k6ige varm umbes kella 17:00 kuna rong tuleb kehrast v2lja 15:58 ja linnas on 16:40. Kuskil nii. Aga kas n2dalavahtusel on v6imalik j6usaalis kasutada? Tahaks k2ima hakata ning v6istlema. Palju see kuu maks on neile kes elavad v2ljaspool Tallinnat. Ma unustasin infolauast kysida. Ma unustasin enda 6pilaspileti kah sinna leti 22rde kust sisse tulles m66dud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on ajaga sama probleem.Täpselt seepärast ei jõudnudki teisipäeval trenni.Tulen küll homme(neljapäeval) kuid see on erandjuhus, muidu ma ei saa hakata nii vara käima.Reede ja teisipäev sobiksid küll aga neljapäevase trenni lükkaks heameelega laupäevale kui võimalik.
Edit: Tallinna elanikele on 150.- teistele 250.- . Me Sinuga peame ostma busi/rongipileti + 100.- rohkem jõusaali eest ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2006 at 6:00 p.l. #90695fighter
MemberKonsapi 16kg juurde aastaga on ikka päris hea tulemus!
september 14, 2006 at 6:19 e.l. #90721Ott Kiivikas
MemberPoisid, rühma mõte on see, et linn toetab seda üritust, mina niipalju, et leian oma niigi vähesest ajast aega, et teiega tegeleda. Samas on ka see, linn toetades ka kontrollib, kas need tegelased kelle jaoks linn raha annab ka kohal käivad, kuid kui käiakse suva aegadel ei ole seda võimalik kontrollida. Kuna ka äsja liitunud meeste seas ei ole kohe võtta sellist meest, kes võistelda võiks, tuleb mõnda aega siiski ise oma treeningutesse investeerida ja kui asi on seal maal, et hakkavad tulemused tulema, vaadatakse asjad ümber. Pakkusin välja ka neile, kes tahavad käia neil aegadel kunas tahavad ja palju tahavad, et neil jääb võimalus tulla minu juurde konsulteerima, makstes tavalist noort kuukaardi tasu. Fakt on see, kes tahab kohale tulla, see ka õigeks ajaks tuleb, kasvõi mõne muu tegevuse arvelt, meil ei ole võimalik hakata kõigi soovide järgi sättima treeningaegu, alati kellegile ei sobi.
september 14, 2006 at 11:55 e.l. #90735kakur007
MemberMa tuleks kyll aga mulle lihtaslt ei ei klapi rongi ajad….Ma peaks hakkama teisip2ev neljap2ev ja reede koolist 2ra hakkama tulema. Ega rahas probleem ole lihtsalt ajas….
september 15, 2006 at 3:17 p.l. #90820RDK
MemberMa tuleks kyll aga mulle lihtaslt ei ei klapi rongi ajad….Ma peaks hakkama teisip2ev neljap2ev ja reede koolist 2ra hakkama tulema. Ega rahas probleem ole lihtsalt ajas….Ei hakka siis üldse käima?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina isiklikult käisin juba neljap. ja reedel kohal.Ikkagi piinab mind see küsimus veel et kas on võimalik hakata käima ka nädalavahetustel ja mõnikord rohkem kui 3x nädalas.
september 15, 2006 at 6:42 p.l. #90830Alexander Andrusenko
ModeratorKui treener väidab, et on vaja käia 3x nädalas, siis milleks vaja seda omaloomingut nädalavahetustel?
september 16, 2006 at 9:57 e.l. #90846RDK
MemberKui treener väidab, et on vaja käia 3x nädalas, siis milleks vaja seda omaloomingut nädalavahetustel?Vb sellepärast et neljapäeval ei jõua ja asendaks selle päeva laupäevaga… ??
september 21, 2006 at 6:29 e.l. #91043Ott Kiivikas
MemberKordan veel, et noorterühmal on kindlad ajad kunas kohal käiakse kui kellegile sellest väheks jääb, siis tuleb osta limiteerimata kaart ja käia niipalju kui süda lustib.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.