Noorelt tugevaks ja terveks !
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Noorelt tugevaks ja terveks !
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 14 years, 1 month tagasi by
HolyMonsta.
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2011 at 12:18 e.l. #23877
HolyMonsta
MemberAnyway.
Olen foorumit pikalt lugenud, küsinud teiste abi, kõike teinud aga miski ei ole see mis mul vaja oleks.
Ja ütlen ausalt ära, et kuna mul raha ei ole kava tellimiseks, siis mõtlesin, et äkki suudab sõbralik foorumi rahvas selle koos kokku panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( loota ju võib )Minust :
Pikkust : 187
Kaal : 86
Vanus : 18 ( alles sain )
Rasvaprotsent : suuur…ei oska arvutada ka, aga jhm. 3 kuud tagasi kaalusin ~75 ja siis hakkasin sööma lihtsalt, kuna olin enda pikkuse jaoks liiga kitsas jms, nüüd koos
väikese trenniga ja ohtralt söömisega olen suuremaks läinud aga seda ainult rindkerelt ja kõhukeselt aga see ei ole see mida ma soovin.
Tervis : Tugevneb !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna käin koolis, siis äratus on ~7.30 ja magama umbes kell 00.00.
Trenni võimalus on mul Esmaspäevast kuni Neljapäevani ( Esmaspäev & Kolmapäev kella 16.00-21.00 ja Teisipäev Neljapäev 19.00-21.00 )
Treeningkavasid olen ma jäginuid erinevaid, aga need mis internetis üleval ei ole sulle…ja küll ei saa pooltesi harjutusi teha või ei ole lihtsalt võimeline.
Kuna käin kooli jõusaalis…siis loota seal vägapalju ei ole, aga kangid, hantlid, pink ja isegi muid aparaate on, et Eesti keskmine?
Ja toitumisest niipalju, et hommikul hetkel ~300g shokolaadi helbeid, ( ei ole harjunud muud lihtsalt sööma hommikuti, aga tahan muuta ),
Koolis kell 12 ~250g kas praad või supp + magustoit mandariin v jogurtit
Koolis kell ~14.30 koju ja suuremat sorti praad sisse ~500g äkki kui mitte rohkem.
Trennist koju siis ka veel praadi või ~300g kohupiima.
Joon ka toidulisandit hommikuti ja õhtuti enamasti.
Aga nüüd oleksgi palve teile, et kas teie aitaksite teha mulle selle õige treeningkava ( kasvõi igapäev ) ja toitumiskava.
Kuna ma olen 6 kuud hetkel käinud,aga tulemused on nii väikesed, et mul on kõik paigast ära…
Treeningu eesmärk on saada vanusele vastavalt tugevaks ( lõuatõmmet teha…mida ma ei ole elus ühtegi korda teinud ja kätekõverdusi vähemalt 25 puhalt ) ja loomulikult vormi ja tugevdada TERVIST.
detsember 30, 2011 at 6:55 e.l. #267214Bulletproof
MemberTreeningkavad on täitsa avalikult siin üleval: http://www.fitness.ee/treeningkavad
Vaevalt, et keegi sulle tasuta nüüd toitumiskava hakkab tegema, kuid vanemates foorumiteemades surfates saad oma kava kätte. Mäletan, et siin on palutud kommenteerida treeneritelt tellutud toitumiskavasid. Kes otsib, see leiab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2011 at 7:00 e.l. #267209vend vähk
ModeratorMis põhjusel sa kõiki harjutusi teha ei saa? Oled sa kunagi kokku puutunud mõne treeneriga, kes sulle kõik harjutused ja õiget tehnikat ette näidanud on? Treeningkavaga ei ole suurt midagi peale hakata, kui tehnika on olematu ning tehakse kõvasti ja valesti või neid harjutusi ei tehta üldse, millest aru ei saada.
detsember 30, 2011 at 3:14 p.l. #268197HolyMonsta
MemberNu sõnastame siis nii, et milline nendest treening kavadest on kõige parem mm mitte algajale vaid teisele astmele ja minu vanusele / pikkusele?
detsember 30, 2011 at 6:46 p.l. #266241Bulletproof
MemberVaata kavad mõttega läbi. Keegi ei saa sulle pimesi ette öelda, kas sulle sobib ntx HIT kava või superseeriatega!
Kavad vaata just sellise pilguga üle, mis harjutusi sul jõusaalis võimalik teha on.
Vb saad abi ka http://www.fitness.ee/harjutustepank
detsember 30, 2011 at 9:49 p.l. #266193htilga
MemberNu sõnastame siis nii, et milline nendest treening kavadest on kõige parem mm mitte algajale vaid teisele astmele ja minu vanusele / pikkusele?
Kui sa otsid just endale kõige sobivamat kava, siis sellise saad siin lasta koostada – http://www.fitness.ee/veebitreener
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Tegelikult mu meelest on palju tähtsam see, et kuidas sa mingit kava teed, mitte niivõrd, et milline see kava on.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.