noored(10-16) ja jõusaal
- This topic has 24 replies, 20 voices, and was last updated 18 years tagasi by
kakur007.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2007 at 12:10 p.l. #109119
gmaster
Membersiin on selle kohta artikleid ka
ei soovita teha väga suure raskuse ja madala korduste arvuga harjutusi
tehnika korda ja tee mõistusega, see peamine
märts 10, 2007 at 12:48 p.l. #109123Flex250
Memberkui noorelt peaks hakkama pihta16 aastaselt-paras aeg.
enne raskejõustiku sobivad lastele ka pallimängud või kergejõustik ja siis mehena juba raskejõustik.
kui aga isa trenni kaasa võtab ja õpetab treenimist siis võid ka kymneselt minna jah
märts 10, 2007 at 12:56 p.l. #109124V8
MemberMida varem alustada, seda suurem võimalus on saada tulevikus võistlusspordi eliiti.
Aga noores eas(<16) tehakse ikka palju lollusi ning väga paljudel "treenijatel" ei tule asjast midagi välja, kuna viskab kopa ette, või ei osata õigesti treenida.
Saalis võid ju käia, aga kui sa seal trenni ei tee, siis pole sellest kasu.
märts 10, 2007 at 4:28 p.l. #109151r2iner
MemberNo päris kõigi kohta see ei käi V8, olen 15, teen korralikult regulaarselt trenni, ei lollita, oskan teha (enda arust) ning üritan koguda kulturismi & fitnessi kohta nii palju teavet kui vähegi võimalik. hetkel olen käinud üle 3 kuu, ning see jutt et kopp ette tuleb siis minupuhul hetkel nii, et kopp saab ette siis kui olen six feet under. Ning ma usun, et minusuguseid veel ikka väga palju. Muidugi on ka selliseid, kes vastavad sinu kirjeldusele. hakkavad jõukas käima lootes saada kapiks nii ütleme kuuga, kuid peale teist korda on kopp ees ja ki minek jõuka siis vastavad sulle, et ei viitsi, täna lähen jooma.
jaanuar 2, 2008 at 12:41 p.l. #135932laur
MemberTalllinna juures viimsis on 14 a vanusepiirang, ja väga alla selle nagu ei soovitakski käia… ja alla 14 aastased ei oska ka arvatavasti veel midagi teha, nad põhiliselt teevad iga asja juures mõne minuti, sahmivad siit-sinna ja suhteliselt ka häirivad tõsisemaid harrastajaid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2008 at 1:12 p.l. #135937windsurfer
MemberEsimest korda surusin kangi umbes 6 aastaselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tegema hakkasin 13 aastaselt ja hetkel 14 ning 15kuud teinud, järjest rohkem on tulnud trenni inspiratsiooni, mai teagi miks, ilmselt et ma seda foorumit hakkasin lugema. Kahjuks on väga palju mul endavanuselisi kes mõned korrad käivad ja lõpetavad käimise, mina selline ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiamaani on trenni tegemine ainult kasu toonud ja mingeid vigastusi pole olnud, treenida tuleb targalt!jaanuar 2, 2008 at 9:01 p.l. #136048H2rr2
Memberise olen kaa 16 ja mis viga kui olen varem korvpalli mängin ja läksin üle jõusaali peale olen 7 kuud jõusaali ning plaanin hakkata vadakvalku sööma !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2008 at 5:12 p.l. #136327kakur007
MemberTervist!
Ise sain 29. november 17 ning olen treeninud juba umber 3 ja pool aastat. Alustasin sangpommiga 9 aastaselt kuid l6petasin selle suht kiiresti. J6usaali treeninguid alustasin 13 aastaselt. Enne seda käisin muudes trennides nii pallim2ngud kui kergejõustiku. Hetkel on motivatsiooni kyllaga ning ainult laseks edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvan isiklikult ,et vanusepiiranguid ei ole. Kuid tuleb tõesti treenida targalt ning mitte ülepingutada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2008 at 2:30 p.l. #114428pkwild618
MemberMa olen küll jõusaalis käinud ja kodus pidevamat trenni teinud 2-3 kuud, aga kätele trenni võib öelda, et hakkasin tegema umbes selles ajas, kui hakkasin kõndima, sest ma tihtipeale liikusin “kätepeal”. Mitte sõna otseses mõttes. Tõstsin kätega kere ja jalad üles ning liigutasin kätega kere edasi… Nii ma siis liikusingi… Ja see on hea põhja alla andnud.
jaanuar 13, 2008 at 5:19 p.l. #113512Totenkopf
Memberise olen kaa 16 ja mis viga kui olen varem korvpalli mängin ja läksin üle jõusaali peale olen 7 kuud jõusaali ning plaanin hakkata vadakvalku sööma !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata, et koolis ka korralikult käid. Saad õigekirja ka paika

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.