Noored netikasutajad
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » Noored netikasutajad
- This topic has 22 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 7, 2008 at 3:55 p.l. #136772
big poppa pump
MemberSelgita ära, mida mõtlesid selle lojaalsuse all. Lojaalsed sellele saidile või mida?
jaanuar 7, 2008 at 6:05 p.l. #136784gmaster
MemberMa ikka ei saanud aru, milles see lojaalsus avaldub? Kas selles, et kui me näiteks fitness.ee-s käime, siis samal ajal konkurent-portaalidesse oma nina ei pista vms? Kui nii, siis mina olen täitsa lojaalne.said ideaalselt aru:)
jaanuar 7, 2008 at 6:53 p.l. #136790big poppa pump
MemberKui seda küsiti, siis olen jah lojaalne ikka Fitness.ee foorumile.
jaanuar 8, 2008 at 4:03 p.l. #136888builder
MemberMa arvan just seda, et noortel on rohkem vaba aega ja rohkem aega netis ringi tuhnida, mida me ka teeme. Selle käigus külastatakse ka Fitnessi foorumit
. Aga kindlasti ka suured foorumi läbustajad ja millest me muust õpime kui küsimustest. Tark õpib lollilt rohkem kui loll targalt !estikeelset konkurent-portaali ma nagu ei teagi,noh algelised ju. aga ikka amazon.ee(algne portaali nimi vist oli) see ikka pani paraja pöntsu,heas möttes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sest lektüüri ega infot ei liikunud üldse ju. ja kiivikas pani oma panuse sellele et portaal lörri ei vajuks. minuarust foorumit ju alguses polnud? sai rohkem huvitavaid artikleid loetud . isiklikult ise portaalist hoian körvale nendel päevadel kui treeningutele ei ole pühendunud voi olen töbine. ühesönaga siis kui ei taha treeningutest mitte karvavördki juttu teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> koige pikem aeg vist nädal on oldud eemal. jama siis sellega et ,hulka vaja lugeda ja peab järgmiseks päevaks ka jätma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja foorumisse meelitab ikka see ka,et eesti tipud kulturismis , meedikud ja toitumis spetsid ka vahepeal siin soovitusi jagavad. suur tänu neile !!! ma ei tea kas liialdan,aga väga paljusid ikka motiveerib antud portaal suuremaid saavutusi tegema mitte ainult kulturismis,vaid ka teistes sportlikes ettevötmistes. minu jaoks on praegu portaali külastamise voimalus hindamatu väärtusega!
jaanuar 8, 2008 at 4:52 p.l. #136894painkiller
MemberKas just lojaalne olen, kuid külastan seda portaali võimalikult tihti. Pikim vahe on tulnud sisse seoses reisiga, umbes nädal. Kindlasti motiveerib see lehekülg. Muidugi võiks korralikumalt järgida kõiki juhiseid – trenn, toitumine, puhkus. Kuid ilma selle leheta ei teaks ma seda vähestki! Ja tänu sellele lehele saan ma seda vähest vaikselt, kuid järjepidevalt täiendada.
jaanuar 8, 2008 at 5:19 p.l. #136899maximus89
MemberTeisi foorumeid ei kasuta, aga artikleid loen küll põhiliselt t-nationist ja bodybuilding.com-ist, suurem valik lihtsalt.
jaanuar 8, 2008 at 5:29 p.l. #136901varvas
MemberFitness.ee lojaalne kasutaja , päevas saab ikka mitu korda käidud, et uurida mis uut foorumis uut.
jaanuar 8, 2008 at 7:02 p.l. #136927hehee
MemberTöötan arvutiga ja hüppan samuti mitu korda päevas siit läbi, aga see ei tõesta küll minu lojaalsust sellele leheküljele, sest kui oleks veel sarnaseid huvipakkuvaid lehekülgi, külastaksin kindlasti ka neid. Praegu pole lihtsalt leidnud ega otsinud ka.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.