Nõgesed
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Nõgesed
- This topic has 43 replies, 25 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
Xunnar.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2007 at 2:07 p.l. #123590
dirty scorpion
Memberkrt ajasite mulle ka pikema jalutuskäigu isu peale
“> peale trenni käin jalutan kuskil metsa ääres et nõgeseid nosida.august 27, 2007 at 2:24 p.l. #123592Gallas
MemberMa proovisin hulk aastaid tagasi nõgesevanni. Korjasin kilekotitäie nõgeseid ja panin vanni sooja vette. Ei oska mõju kommenteerida, vähemalt vahet ise ei tundnud.
Muuseas, korraldatakse ju isegi nõgese söömise võistlusi. Tundub pealtnäha päris karm olevat, aga kes tahab, saab ikka söödud. On ehk mõni foorumlane söönud kõrvenõgest ja oskab kommenteerida. Piimanõgest olen küll söönud ja pole väga vigagi.
august 27, 2007 at 2:33 p.l. #123593intsu007
MemberHuvitav kui lehti kuivatada , kas siis kaob mõju äraenam ei kõrveta siis
august 27, 2007 at 2:45 p.l. #123595bull farm
Memberkrt ajasite mulle ka pikema jalutuskäigu isu peale
“> peale trenni käin jalutan kuskil metsa ääres et nõgeseid nosida.kuidas selline isu saab olemas olla, ma peale trenni ja pesemist riietudes unistan et saaks juba kähku autosse istuda ja puhata, süüa-magada. ei jõuax yldse kõndida.
millex te neid nõgeseid sööte? vitamiinid? ostke parem apteegist multivitamiine näiteks! need on suht odavad ja mugav igapäev võtta aastaringselt.
august 27, 2007 at 2:55 p.l. #123598dirty scorpion
Memberkuidas selline isu saab olemas olla, ma peale trenni ja pesemist riietudes unistan et saaks juba kähku autosse istuda ja puhata, süüa-magada. ei jõuax yldse kõndida.millex te neid nõgeseid sööte? vitamiinid? ostke parem apteegist multivitamiine näiteks! need on suht odavad ja mugav igapäev võtta aastaringselt.
peale trenni ma käin pesus, jalutan koju ja söön ning enamasti olen kuskil lebo poosis aga täna siis plaan võtta oma pleier ja teha väike jalutuskäik looduses.
august 27, 2007 at 3:55 p.l. #123603Existence
MemberMa sean kah jalutuskäigu soo peale ,kus on mul palju nõgeseid ,kuivatan siis tee jaoks ,muidu hakkan toorelt ka sööma
“>august 27, 2007 at 4:20 p.l. #123604Annika Pärtel
MemberSiinkohal tasub mainida, et on valminud ja kohekohe ilmumas mr Mesi uus video, millelt loodushuvilised treenijad leiavad veel hulganisti kasulikke nippe!
august 27, 2007 at 4:39 p.l. #1236054Qlimax
MemberMa proovisin hulk aastaid tagasi nõgesevanni. Korjasin kilekotitäie nõgeseid ja panin vanni sooja vette. Ei oska mõju kommenteerida, vähemalt vahet ise ei tundnud.Muuseas, korraldatakse ju isegi nõgese söömise võistlusi. Tundub pealtnäha päris karm olevat, aga kes tahab, saab ikka söödud. On ehk mõni foorumlane söönud kõrvenõgest ja oskab kommenteerida. Piimanõgest olen küll söönud ja pole väga vigagi.
Olen söönud kõrvenõgest, kui natuke enne mudida teda, siis ei kõrveta.
Peab vist õhtul nõgeseid korjama minema, siis keegi ei näe. Muidu vaatavad, et mingi nukitsamees olen
“>august 27, 2007 at 5:52 p.l. #123615dirty scorpion
MemberSiinkohal tasub mainida, et on valminud ja kohekohe ilmumas mr Mesi uus video, millelt loodushuvilised treenijad leiavad veel hulganisti kasulikke nippe!ma seda terve päeva oodand
“> see Jokeri ja Mr. Mesi tekst mis kirjas oli tegijate treeningu all on ikka üle kõigeaugust 27, 2007 at 6:09 p.l. #1236174Qlimax
MemberAga palju süüa? Ja kui pikad kuurid ?
august 27, 2007 at 6:23 p.l. #123620Existence
Memberma just proovisin siis süüa ,keerasin lehe kägarasse ja sõin ära ,ütleks et mingit moodi annab ta tõesti laksu
“> seda uut Mr.Mesi video tahaks küll nähaaugust 27, 2007 at 6:26 p.l. #1236224Qlimax
MemberMul 4 karpi nõgeseid sügavkülmas
“>Tahaks teada kui palju päevas neid süüa võib ja mitu päeva järjest.
august 27, 2007 at 6:28 p.l. #123623BadAir
MemberP
“> ean nüüd ise kamh minema nõgeste jahile. Paistab et päris mõistlik proovida.august 27, 2007 at 6:31 p.l. #123626Bonsuna
MemberNõges sisaldab üsna rogkelt rauda, kellel selle puudus see saab sealt abi, võib nii toorelt süüa, salati sisse tükeldada kui ka teed teha. Kõik variandid on head. Üle ei maksaks aga nendega pingutada.
august 27, 2007 at 9:57 p.l. #123643maximus89
MemberMa eriti ei usaldaks neid tablette ja värke, selle kohta on olnud palju vastuolulisi ja vähem vastuolulisi uuringuid, kui palju keha siiski nendest vitamiini – ja kaltsiumitablettidest omastab.Siiski ma võtan neid, kaotada pole midagi peale raha
“> – raha mis on lahendus ja põhjus kõigile maailma probleemidele. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.