Skip to main content

Nõgesed

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Nõgesed

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • Autor
    Postitused

krt ajasite mulle ka pikema jalutuskäigu isu peale <_<“> peale trenni käin jalutan kuskil metsa ääres et nõgeseid nosida.

Gallas
    Member

Ma proovisin hulk aastaid tagasi nõgesevanni. Korjasin kilekotitäie nõgeseid ja panin vanni sooja vette. Ei oska mõju kommenteerida, vähemalt vahet ise ei tundnud.

Muuseas, korraldatakse ju isegi nõgese söömise võistlusi. Tundub pealtnäha päris karm olevat, aga kes tahab, saab ikka söödud. On ehk mõni foorumlane söönud kõrvenõgest ja oskab kommenteerida. Piimanõgest olen küll söönud ja pole väga vigagi.

intsu007
    Member

Huvitav kui lehti kuivatada , kas siis kaob mõju ära

enam ei kõrveta siis

bull farm
    Member

krt ajasite mulle ka pikema jalutuskäigu isu peale <_<“> peale trenni käin jalutan kuskil metsa ääres et nõgeseid nosida.

kuidas selline isu saab olemas olla, ma peale trenni ja pesemist riietudes unistan et saaks juba kähku autosse istuda ja puhata, süüa-magada. ei jõuax yldse kõndida.

millex te neid nõgeseid sööte? vitamiinid? ostke parem apteegist multivitamiine näiteks! need on suht odavad ja mugav igapäev võtta aastaringselt.

kuidas selline isu saab olemas olla, ma peale trenni ja pesemist riietudes unistan et saaks juba kähku autosse istuda ja puhata, süüa-magada. ei jõuax yldse kõndida.

millex te neid nõgeseid sööte? vitamiinid? ostke parem apteegist multivitamiine näiteks! need on suht odavad ja mugav igapäev võtta aastaringselt.

peale trenni ma käin pesus, jalutan koju ja söön ning enamasti olen kuskil lebo poosis aga täna siis plaan võtta oma pleier ja teha väike jalutuskäik looduses.

Existence
    Member

Ma sean kah jalutuskäigu soo peale ,kus on mul palju nõgeseid ,kuivatan siis tee jaoks ,muidu hakkan toorelt ka sööma <_<“>

Siinkohal tasub mainida, et on valminud ja kohekohe ilmumas mr Mesi uus video, millelt loodushuvilised treenijad leiavad veel hulganisti kasulikke nippe!

4Qlimax
    Member

Ma proovisin hulk aastaid tagasi nõgesevanni. Korjasin kilekotitäie nõgeseid ja panin vanni sooja vette. Ei oska mõju kommenteerida, vähemalt vahet ise ei tundnud.

Muuseas, korraldatakse ju isegi nõgese söömise võistlusi. Tundub pealtnäha päris karm olevat, aga kes tahab, saab ikka söödud. On ehk mõni foorumlane söönud kõrvenõgest ja oskab kommenteerida. Piimanõgest olen küll söönud ja pole väga vigagi.

Olen söönud kõrvenõgest, kui natuke enne mudida teda, siis ei kõrveta.

Peab vist õhtul nõgeseid korjama minema, siis keegi ei näe. Muidu vaatavad, et mingi nukitsamees olen <_<“>

Siinkohal tasub mainida, et on valminud ja kohekohe ilmumas mr Mesi uus video, millelt loodushuvilised treenijad leiavad veel hulganisti kasulikke nippe!

ma seda terve päeva oodand <_<“> see Jokeri ja Mr. Mesi tekst mis kirjas oli tegijate treeningu all on ikka üle kõige

4Qlimax
    Member

Aga palju süüa? Ja kui pikad kuurid ?

Existence
    Member

ma just proovisin siis süüa ,keerasin lehe kägarasse ja sõin ära ,ütleks et mingit moodi annab ta tõesti laksu <_<“> seda uut Mr.Mesi video tahaks küll näha

4Qlimax
    Member

Mul 4 karpi nõgeseid sügavkülmas <_<“>

Tahaks teada kui palju päevas neid süüa võib ja mitu päeva järjest.

BadAir
    Member

P <_<“> ean nüüd ise kamh minema nõgeste jahile. Paistab et päris mõistlik proovida.

Bonsuna
    Member

Nõges sisaldab üsna rogkelt rauda, kellel selle puudus see saab sealt abi, võib nii toorelt süüa, salati sisse tükeldada kui ka teed teha. Kõik variandid on head. Üle ei maksaks aga nendega pingutada.

maximus89
    Member

Ma eriti ei usaldaks neid tablette ja värke, selle kohta on olnud palju vastuolulisi ja vähem vastuolulisi uuringuid, kui palju keha siiski nendest vitamiini – ja kaltsiumitablettidest omastab.Siiski ma võtan neid, kaotada pole midagi peale raha <_<“> – raha mis on lahendus ja põhjus kõigile maailma probleemidele.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.