Skip to main content

no-xplode

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere sooviks teada , et kas turunduses üpris uus toode No-Xplode’il on ka kahjulike külgi ja kaua see püsiks (kas pärast kasutamise lõpetamist kaob selle mõju ära)

Tore oleks kui keegi jagaks oma kogemusi ka sellega

gmaster
    Member

kuna tegemist on lämmastikutootega, siis on see ka suhteliselt uus asi ja ei osata midagi veel pikemaajaliste järelnähtude kohta öelda. kerge otsing googles näitas et kui sa oled tundlik kemikaalidele, siis pole soovitav, võib põhjustada pea- ja kõhuvalusid, mõnel puhul libiido tõusu või langust.

nii palju kui ma eestlaste kohta kuulnud olen, ja ka ise proovinud, siis palju kindlam on võtta pool portsu.

üldiselt ütleks et see on juba selline toode, mida tasub võtta siis, kui on suhteliselt pikk kogemus selja taga, ei näe eriti midagi, mida see algajale andma peaks. muidugi on ka neid kes kohe algusest panevad 5 toodet.

ahjaa, efekt kestab vaid mõned tunnid kuni pool päeva. peamine efekt on energia ja tahtejõud, mis tuleb suht kõvast hulgast kofeiinist

pidi ka kergelt sõltuvust tekitav olema. karm värk ühesõnaga

Arx07
    Member

Ma siin ostsin just Xplode ühe kasutaja käest soodsalt… Juhendil kirjas, et peab ka trennivabadel päevadel võtma, aga mis arvate kas kõlbab kui ainult enne trenni võtta?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.