NITRO FX
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » NITRO FX
- This topic has 21 replies, 10 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
-andrjuha-.
-
AutorPostitused
-
november 17, 2007 at 6:49 p.l. #131446
gmaster
Memberlämmastikoksiid on hädavajalik igale organismile.kui sellest midagi ei tea siis pole mõtet jahuda.
Lämmastikoksiid on vajalik, selle vastu ma ei vaielnudki, jutt käib NITRO FXist. Selle söömine pole kohustuslik ju
november 26, 2007 at 11:53 e.l. #132295muus
MemberNitro FX on taas LISAND, mille mõju korreleerub tugevasti sinu usuga sellesse. Lämmastikoksiid on vajalik kuid küsimus on järjekordselt tasakaalustatud tasemes organismis. Lihtsalt soovituseks, lugege hinnangut: http://www.vet.agri.ee/?op=news&id=7
Väljenditele: “Kõik need väited /mõjunäidustused/, mida tootja esitab, on tõestamata! NITRO FX™ ei oma ka ametlike tervishoiuorganite luba.” Eriti kui mõelda, et kontrollimata kauba eest võrkturundajate taskuid täita ehk sisuliselt maksta tegemata töö eest tasu. Kommentaariks: mulle toodi pudel NitroFXi. Tarvitasin. Sama hästi oleks võinud toomata/tarvitamata jätta. Tulemus oleks ikka sama. Jõudu ja mõistust!
detsember 18, 2007 at 8:20 p.l. #134701-andrjuha-
MemberLämmastikoksiid on vajalik, selle vastu ma ei vaielnudki, jutt käib NITRO FXist. Selle söömine pole kohustuslik juSöömine polegi kohustlik,see on hädavajalik igale organismile.
Nitro-fx aitab toota no-d organismis.
detsember 18, 2007 at 10:09 p.l. #134714Benassi
MemberSamas, kui su oma organism toodab piisavalt no-d siis pole ju mingit Nitro fxi või muud analoogset lisandit absoluutselt vaja !!!
detsember 19, 2007 at 7:50 e.l. #134729Karu
MemberJa kui meie organism talletaks kõik süsivesikud glükogeenina, toodaks/talletaks sajaga aminohappeid ning sünteesiks võimsalt GH-d ja testosterooni, siis ei peaks ju midagi mõtlema. Lihtsalt süüa-süüa-süüa, mõtlemata täpsematele kogustele ning toetavatele lisanditele.
Siis oleks ju Colemane ja Cutlereid kõik kohad täis!
detsember 19, 2007 at 7:22 p.l. #134890-andrjuha-
MemberSamas, kui su oma organism toodab piisavalt no-d siis pole ju mingit Nitro fxi või muud analoogset lisandit absoluutselt vaja !!!selles asi ongi,et meie organism ei suuda nii palju lämmastikmono-oksiidi toota,et olla täie tervise juures.
selles on asi
detsember 26, 2007 at 4:09 p.l. #135415-andrjuha-
MemberNitro FX on taas LISAND, mille mõju korreleerub tugevasti sinu usuga sellesse. Lämmastikoksiid on vajalik kuid küsimus on järjekordselt tasakaalustatud tasemes organismis. Lihtsalt soovituseks, lugege hinnangut: http://www.vet.agri.ee/?op=news&id=7Väljenditele: “Kõik need väited /mõjunäidustused/, mida tootja esitab, on tõestamata! NITRO FX™ ei oma ka ametlike tervishoiuorganite luba.” Eriti kui mõelda, et kontrollimata kauba eest võrkturundajate taskuid täita ehk sisuliselt maksta tegemata töö eest tasu. Kommentaariks: mulle toodi pudel NitroFXi. Tarvitasin. Sama hästi oleks võinud toomata/tarvitamata jätta. Tulemus oleks ikka sama. Jõudu ja mõistust!
See on tõsi,et nitro fx,il müügiluba ei ole.
aga kas sa kujutad ette mis siis saab kui ta saab selle loa.
ma arvan et aapteegid läheksid pankrotti.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.