Nitrix !
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Nitrix !
- This topic has 32 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
erik182.
-
AutorPostitused
-
august 4, 2007 at 7:57 e.l. #120879
Bonsuna
Membersorri, aga “tundub” võrdub sama kui “ei ole paigas”Aga sul endal? On toitumine paigas? Võsul sind nähes ei saaks küll seda just öelda.
Või siis nii, et peas on asi paigas aga praktikas ei suuda seda teostada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> august 4, 2007 at 8:27 e.l. #120883Bonsuna
MemberMulle pole need tabletid küll suurt midagi juurde andnud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida SUURT sa siis lootsid, et sööd purgi tühjaks ja 40 päevaga kasvab sulle 2kg lihast juurde???
Lahe kui asi nii lihtne oleks. Aastas pea 20kg lihaseid.
Rõhutan veelkord, olen seda siin korduvalt teinud. Ei asenda MITTE ÜKSKI TOIDULISAND TAVALIST KORRALIKKU TASAKAALUSTATUD TOITUMIST! Kes sellest aru ei viitsi saada see lihtsalt kultutab oma raha ja energia tühja. TOIDULISANDID on ainult abistavaks vahendiks. Mingit megakiiret kasvu ei maksa oodata mitte ühegi puhul neist. Kui aga mingi toidulisnd aitab kaasa parema enesetunde saavutamiseks trennis, või tunnete, et trennijärgsel päeval oleks taastumine nagu natuke kiirem või “valutum”, siis on nad oma ülesande TEIE jaoks 100-ga täitnud. Silmnähtavad monsterdumist ärge aga lootke.
august 4, 2007 at 9:49 e.l. #120885gmaster
MemberAga sul endal? On toitumine paigas? Võsul sind nähes ei saaks küll seda just öelda.Või siis nii, et peas on asi paigas aga praktikas ei suuda seda teostada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> esiteks, taastun ma seljavigastusest, ja teiseks, varsti ostan ma just sinukäest toitumiskava
august 4, 2007 at 10:25 e.l. #120889Karu
Memberesiteks, taastun ma seljavigastusest, ja teiseks, varsti ostan ma just sinukäest toitumiskavaSee paneb küll nüüd “aameni”!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nice one.
august 4, 2007 at 11:03 e.l. #120892Bonsuna
Memberesiteks, taastun ma seljavigastusest, ja teiseks, varsti ostan ma just sinukäest toitumiskavaEsiteks-see on paha, tunnen kaasa, teiseks-see on super, soovin juba ette õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2007 at 5:12 p.l. #120925erik182
Membersorri, aga “tundub” võrdub sama kui “ei ole paigas”st seda et minu arvates
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2007 at 3:46 p.l. #122888erik182
Memberet siis ostsin ära selle
“> olen juba mõnda aega kasutanud ja tulemust vaikselt on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja raskusi tuleb kohe juurde ja veri lihastes on kauem kui ennem…tulemus peax siis hea olema ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 2, 2007 at 9:33 e.l. #124128yamikazi
MemberKuule Bonsuna kas sa võtsid Nitrixi sama moodi nagu seal kirjas oli 3×3 tabletti ?
Pmst sa kaalud ~107 kg siis teised kes seda manustavad ja kaaluvad 30-40kg vähem, kas nendel piisaks 3×2 tabletti näiteks ? Või tuleks võtta ikka nagu soovitatud on ?
Nägin muuseas videot kus Ronnie Colman võttis neid 3×6
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga no eks see mees kaalu tugevasti rohkem ka…september 2, 2007 at 9:45 e.l. #124129Bonsuna
MemberKuule Bonsuna kas sa võtsid Nitrixi sama moodi nagu seal kirjas oli 3×3 tabletti ?Pmst sa kaalud ~107 kg siis teised kes seda manustavad ja kaaluvad 30-40kg vähem, kas nendel piisaks 3×2 tabletti näiteks ? Või tuleks võtta ikka nagu soovitatud on ?
Nägin muuseas videot kus Ronnie Colman võttis neid 3×6
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga no eks see mees kaalu tugevasti rohkem ka…Eks suurema kaaluga mees peaks jah ehk rohkem seda saama. Mina võtsin 3×3. Peab ütlema, et ühest purgist mingit erilist muutust siiki märgata ei ole, Natuke ju annab parema tunde aga arvan, et see pole seda hinda väärt. Jään ikkagi AC-C juurde, see toimib minujuures endiselt suurepäraselt. Vahepeal kui 2 nädalat AC-C-d ei võtnud siis hakkas kang raskemaks muutuma ja ka üldine enesetunne oli uimasem. Nüüd olen uuesti 2 nädalat juba AC-C-d kasutanud ja tunne on vägev. ÜLIHEA ASI IKKA VÄLJA MÕELDUD, ERITI DIEEDIL OLLES ON SEE VÄGA SUUREKS ABIKS.
Samas arvan , et ka Nitrix oleks dieedil olles hea, kui seda suudaks pidevalt osta ja tarbida.
Aga jah, ainult üks purk Nitrixit proovimise pärast midagi eriti ei anna küll. Võib-olla tõesti peaks seda siis suuremad kogused neelama minu kaaluga mees, või siis peaks kõik need BSN sarja tooted samalajal sees olema. Mine võta sa kinni, pole kahjuks miljonär.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 14, 2007 at 8:19 e.l. #125196yamikazi
MemberEks suurema kaaluga mees peaks jah ehk rohkem seda saama. Mina võtsin 3×3. Peab ütlema, et ühest purgist mingit erilist muutust siiki märgata ei ole, Natuke ju annab parema tunde aga arvan, et see pole seda hinda väärt. Jään ikkagi AC-C juurde, see toimib minujuures endiselt suurepäraselt. Vahepeal kui 2 nädalat AC-C-d ei võtnud siis hakkas kang raskemaks muutuma ja ka üldine enesetunne oli uimasem. Nüüd olen uuesti 2 nädalat juba AC-C-d kasutanud ja tunne on vägev. ÜLIHEA ASI IKKA VÄLJA MÕELDUD, ERITI DIEEDIL OLLES ON SEE VÄGA SUUREKS ABIKS.Samas arvan , et ka Nitrix oleks dieedil olles hea, kui seda suudaks pidevalt osta ja tarbida.
Aga jah, ainult üks purk Nitrixit proovimise pärast midagi eriti ei anna küll. Võib-olla tõesti peaks seda siis suuremad kogused neelama minu kaaluga mees, või siis peaks kõik need BSN sarja tooted samalajal sees olema. Mine võta sa kinni, pole kahjuks miljonär.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kle ma just purgilt vaatasin et kes on üle 200LBS(90kg) need peavad võtma 3×4 tabletti päevas, nii et sina oleksid pidanud samuti nii tegema. Vb sellepärast polnud ka erilisi tulemusi ?
september 14, 2007 at 8:28 e.l. #125197Bonsuna
MemberKle ma just purgilt vaatasin et kes on üle 200LBS(90kg) need peavad võtma 3×4 tabletti päevas, nii et sina oleksid pidanud samuti nii tegema. Vb sellepärast polnud ka erilisi tulemusi ?Kõik võib olla, kuid see 3 tbl päevas vaevalt midagi muudaks. Igaljuhul ei lähe toote reklaam küll tegelikkusega eriti kokku. Mõju on, aga mitte selline nagu seal kirjas.
september 14, 2007 at 8:38 e.l. #125198yamikazi
MemberKõik võib olla, kuid see 3 tbl päevas vaevalt midagi muudaks. Igaljuhul ei lähe toote reklaam küll tegelikkusega eriti kokku. Mõju on, aga mitte selline nagu seal kirjas.Jep selles suhtes on sul õigus et tekst on palju lubav, aga suure purgi sa ise manustasid ? 180 ? 360 ?
september 14, 2007 at 9:12 e.l. #125199Bonsuna
MemberJep selles suhtes on sul õigus et tekst on palju lubav, aga suure purgi sa ise manustasid ? 180 ? 360 ?suure, 360
september 14, 2007 at 9:38 e.l. #125201yamikazi
Membersuure, 360Selge, ise hakkasin 3. septembrist nitrixi uuesti võtma. Vanas purgis oli ca 180tbl alles ja tellisin 360 juurde. Eks annan teada kunagi kuidas on.
september 14, 2007 at 2:24 p.l. #125214Anonüümne
GuestTahaks ise ka teada saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga üks asi on küll absurdne, mis seal all kirjutatakse…nimelt see allpool vöö värk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea mis seal juhtub siis, tulevad ka jämedad veresooned ? x)
mu vend tarbib seda ja juba 2 purk käsil ja on öelnud, et toimib küll mingil määral, alguses võttis lausa katuse sõitma. Aga jh see allpoolvöö värk…. pidi kah mingil määral paika pidama, mitte, et ma ise tarbiks seda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.