Nitrix, kreatiin.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Nitrix, kreatiin.
- This topic has 12 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
artikkel.
-
AutorPostitused
-
september 12, 2008 at 4:16 p.l. #14908
artikkel
MemberTere!
Olen 17-aastane noormees. Massi 54 kg kõigest. Pikkus 179-180
Käin 3 korda nädalas jõusaalis, soovin kiiresti massi juurde saada.
Võimalik, et tõstan 4-5 korrani nädalas käimist.
Olen palju lugenud ning tean, et toidulisandid pole mingid imeasjad.
Öelge, kas nitrix oleks hea valik püüdes massi juurde kasvatada? Selle head ja halvad küljed?
Rääkige ka pisut kreatiinist.
ette tänades
september 12, 2008 at 4:19 p.l. #165684Jarmo Oberst
MemberEi. Nitrix ei ole hea valik. Hea valik oleks see, et sa tellid endale siit portaalist toitumiskava ja massi hakkab ka tulema. Kreatiinist võid ise lugeda : http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=5195
september 12, 2008 at 4:37 p.l. #116578gmaster
MemberAlgul ei soovita kumbagi.
Toitumiskava, valgukoks.
Järgmine sügis küsi uuesti.
september 12, 2008 at 5:04 p.l. #116579timo116
MemberKõige pealt võta jah Proteiini….
september 12, 2008 at 5:14 p.l. #127152artikkel
MemberToitumiskava, toitumiskava.
Ma tean, et toitumine on tähtis ning ma arvan, et toitun küllaltki hästi. Ektomorfina see massi kasvatamine väga hästi ei edene.
Toitumiskava maksab 500.- Arvatavasti on seal sees erinevad piimatooted, liha, kala jm. Ma arvan, et selle toitumiskava otsene järgmine on suhteliselt keeruline ning raha kulub ropult iga päev.
Kes oskavad rohkem kommenteerida? Mõttest on läbi käinud küll, aga ei ole kindel selles.
september 12, 2008 at 5:22 p.l. #165689Jarmo Oberst
MemberRaha sul toidulisandite ostmiseks on, aga toitumiskava ja toidu ostmiseks pole ? Tundub, et sul on väärtushinnangud paigast ära.
september 12, 2008 at 5:59 p.l. #165696BigKeidu
MemberMina soovitaksin sul ilusti aasta aega trennis ära käia , korralikult süüa ja valku juua , ja siis edasi vaadata mis lisandeid tarbima hakata , kui teatud lihas juba sul nahalla tekkinud on .
september 12, 2008 at 8:08 p.l. #165722Martti K.
MemberMassisaamine on ju imelihtne, lihtsalt söö, söö ja veelkord söö, pole ju midagi rasket, ainult, et süüa võiks kvaliteetset toitu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2008 at 11:57 e.l. #165794leinekas
MemberKrt ise proovisin ka kreatiini,tegin kuuri läbi, jõudu tuli juurde aga keha läks nagu liiga vett
täis, nii et vee arvelt saad natukene kaalu juurde.Kui rahaline võimalus lubab ,siis mina soovitaks
rohkem tähelepanu suunata näiteks kohukeste söömisele,seal on samas palju kaloreid,rasva ning ka valke.
Kui lihasmassi kasvatamine on eesmärk omaette puhul tuleks muuta kogu seniseid söömisharjumusi ,rohkem rõhku valgule.Endal võttis enda söömiskava järgimise paika saamine oma 3-4kuud aega,
friikartul ja pizza on palju maitsvamad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2008 at 12:05 p.l. #165795Alexander Andrusenko
ModeratorNjaa…kohukeste söömisele tuleb siis tähelepanu suunata. Siis näedki välja nagu kohuke.
september 13, 2008 at 1:04 p.l. #165798leinekas
Memberaga kui eesmärgiks on massikasv ,siis selliste näitajatega võtab kohukeseks saamine ikka suht
palju aega.Nagu ei tee sind ka nädalavahetustel rummikoola nautimine alkohoolikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vist ma vähemalt loodan ning ei soovita.
september 13, 2008 at 6:48 p.l. #165814gmaster
MemberToitumiskava, toitumiskava.Ma tean, et toitumine on tähtis ning ma arvan, et toitun küllaltki hästi. Ektomorfina see massi kasvatamine väga hästi ei edene.
Toitumiskava maksab 500.- Arvatavasti on seal sees erinevad piimatooted, liha, kala jm. Ma arvan, et selle toitumiskava otsene järgmine on suhteliselt keeruline ning raha kulub ropult iga päev.
Kes oskavad rohkem kommenteerida? Mõttest on läbi käinud küll, aga ei ole kindel selles.
Ja arvad et nitrixi ja kreatiiniga saad odavamalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ??? nitrix ise juba maksab 2 toitumiskava hinna..Järgimine muutub imelihtsaks ja ausalt öeldes on pärast elu kergemgi. Raha kulub niikuinii, sellest üle ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 14, 2008 at 12:27 p.l. #165896artikkel
MemberJa arvad et nitrixi ja kreatiiniga saad odavamalt
??? nitrix ise juba maksab 2 toitumiskava hinna..
Järgimine muutub imelihtsaks ja ausalt öeldes on pärast elu kergemgi. Raha kulub niikuinii, sellest üle ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nitrix 180 tbl maksab umbes 900.-
Toitumiskava maksab 500.- + selle korralik järgimine vähemalt 50 krooni päevas.
Ma tean, mida sööma pean ja püüan võimalikult hästi toituda. Mõtlesin seda toidulisandite kasutamist lihtsalt sellepärast, et protsessi kiirendada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.