Nitrix !
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Nitrix !
- This topic has 32 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
erik182.
-
AutorPostitused
-
august 2, 2007 at 12:50 p.l. #11344
erik182
Memberet siis kõik kes seda proovinud või vähegi teavad selle kohta head,halba andke teada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas se text mis seal all on vastab tõele ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2007 at 1:49 p.l. #120719Bonsuna
Memberet siis kõik kes seda proovinud või vähegi teavad selle kohta head,halba andke teada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kas se text mis seal all on vastab tõele ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just alustasin katsetamist, nädala pärast annan enda blogis teada kuidas mõjub.
august 2, 2007 at 2:17 p.l. #120727Samakamees
MemberTahaks ise ka teada saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga üks asi on küll absurdne, mis seal all kirjutatakse…nimelt see allpool vöö värk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea mis seal juhtub siis, tulevad ka jämedad veresooned ? x)
august 2, 2007 at 2:28 p.l. #120729Hellboy
MemberEi hakanud uut teemat tegema, tahaks ka teada, kas Nitrix toimib ja kas ka NO-Xplode toimib?
august 2, 2007 at 3:06 p.l. #120736Biitseps
MemberMulle ta nii küll ei mõjunud ,nagu purgi peal kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trennis muidugi oli selline väike power sees ning lihased läks verd täis ja päris mõnus tunne oli ,aga kaalu lisa peale 2 kg rohkem küll ei tulnud kuigi sõin üsna kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2007 at 3:44 p.l. #120744joker
MemberMulle enamasti Nitrix tooted sobivad. Kas nad soovitud lihasmassi annavad nagu kirjas, seda ei tea, aga enne trenni nad äratavad ilusti üles ja tekitavad sellise mõnusa enesetunde lihastes. See omakorda tähendab ju seda, et suudan palju intensiivsemalt ja kontsentreeritumalt oma lihaseid treenida.
august 2, 2007 at 5:33 p.l. #120772Biitseps
MemberMulle enamasti Nitrix tooted sobivad. Kas nad soovitud lihasmassi annavad nagu kirjas, seda ei tea, aga enne trenni nad äratavad ilusti üles ja tekitavad sellise mõnusa enesetunde lihastes. See omakorda tähendab ju seda, et suudan palju intensiivsemalt ja kontsentreeritumalt oma lihaseid treenida.just nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2007 at 5:58 p.l. #120773gmaster
Membersäilita ikka kainet mõistust, erik 182.
ma ei usu et purgitäie nitrixit ära süües teed sellise hüppe, mis võrdub viieaastase trenniskäiguga
eelkõige kõik muu paika, trenn, toitumine, puhkus, ja peale seda, miks mitte
mina isiklikult olen no-xplode proovind, erksaks tegi. muud nagu midagi
august 2, 2007 at 6:35 p.l. #120778Bonsuna
MemberÕigus kõigil, kaalu tõus või langus sõltub ikka toidust mis sisse läheb, ei tõsta nitrix üksi kaalu miskit. Positiivne tunne just ongi peamine mida ta anda võib. Nagu Joku juba kirjutas annab see võimaluse ennast rohkem rihmaks tõmmata. See aga on kasvamise üks aluseid, juhul kui toitumine vastab teie eesmärkidele. Mis aga puutub allapoole vööd teemasse, siis arvan, et see “loom” võib neil seal rohkem akiivsemaks muutuda, kes saalis eriti vaeva näha ei viitsi või lihtsalt ei oska. Sellised vennad võivad siis tõesti peale nn. treeningut olla rohkem härga täis.
Muuseas olen märganud täpselt seda mida toote lisas kirjutab, pumbatus parem ja vastupidavus ka. Huvitav on aga see, et nn. käima minemine võtab nagu tavalisest rohkem aega. Näis mis edasi juhtub.
august 3, 2007 at 1:25 p.l. #120829erik182
Memberkas siiski olex mõtet sööma hakkata ?!
mulle tundub kyll et mu söömine on paigas..neljast korrast päevas peax piisama…
august 3, 2007 at 1:31 p.l. #120830Bonsuna
Memberkas siiski olex mõtet sööma hakkata ?!mulle tundub kyll et mu söömine on paigas..neljast korrast päevas peax piisama…
Miks mitte kui on võimalus endale seda lubada. Mida rohkem katsetajaid seda selgema pildi saame selle toote tegelikust mõjust.
august 3, 2007 at 1:34 p.l. #120831dirty scorpion
MemberNitrix on tore asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> annab mõnusa boosti trenni ajal.august 3, 2007 at 4:57 p.l. #120845Hellboy
MemberOn keegi proovinud neid tooteid, mis on preagult poes spetsiaal rühmas: AnimalPump, Aplodan, Intencity NO-X, Nitric Oxide Booster- NOX, PUMP+, Pump-Tech? Oskab keegi kommenteerida nende toodete mõju. Kumba on mõtekam osta, kas Nitrixit, mida jätkub kauem või NO-Xplodi , millel on parem efekt?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2007 at 12:06 e.l. #120874gmaster
Memberkas siiski olex mõtet sööma hakkata ?!mulle tundub kyll et mu söömine on paigas..neljast korrast päevas peax piisama…
sorri, aga “tundub” võrdub sama kui “ei ole paigas”
august 4, 2007 at 1:47 e.l. #120878sexyer
MemberMulle pole need tabletid küll suurt midagi juurde andnud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.