Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada.
Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada.
- This topic has 147 replies, 34 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
mai 27, 2013 at 1:14 p.l. #344081
Invention
MemberJohhaidii, siin on see ju olemas. Isegi anti sulle juba link mingi aeg.
mai 27, 2013 at 1:19 p.l. #344082a n d y
MemberHr. Proteiin- kui ma õieti mäletan oli sul mingi aeg sooviks saada treeneriks
Ent see, mis te kahes saidis olete suutnud saavutada on see, et teid ei võeta enam tõsiselt
Sebra, valk, ott…..nagu katkine plaat. Ma lihtsalt ei saa aru miks? Tegelt vist tean, see tähelepanuvajadus. Krt, meil kõigil on see, aga et sellisel kujul…
mai 27, 2013 at 1:28 p.l. #344083Low Protein Forever
MemberSebra on hea näide valgu tarbimisest, olen kasutanud ju ka elevanti näidetena erinevates aruteludes.
See blogi teil ei näi normaalne. Vaja on foroumipõhist normaalset blogimist.
mai 27, 2013 at 1:30 p.l. #344084Invention
MemberSebra on hea näide valgu tarbimisest, olen kasutanud ju ka elevanti näidetena erinevates aruteludes.
Miks ei ole munast kooruv tibu hea näide valgu/süsivesikute tarbimisest/mittetarbimisest? Mis pagana moodi sebra tibust parem on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2013 at 1:30 p.l. #344085Kang08
Jopptvõ….tee foorumisse teema,nagu HD Tanel tegi vms.Päris huviga loeks su suuri saavutusi.
mai 27, 2013 at 1:34 p.l. #344086Low Protein Forever
MemberNagu rootsis on alamfoorum nimega “Blogid”, nii tehke ka siia saidile.
Ei soovi teha, ei hakata siin ka plogima.
Plogi-plogiks, ma plogin niigi rootsis juba ja ka bonsuunas ja NSN-is, siia võin teha lisaks plogi ainult juhul, kui teete Alamfoorumi “Plogid”.
mai 27, 2013 at 1:37 p.l. #344087Kang08
MemberNagu rootsis on alamfoorum nimega “Blogid”, nii tehke ka siia saidile
Sina oled suur messias ju kes ülimat tõde kuulutab,keegi ei pea midagi sulle tegema või nahast välja pugema.

Ok minu poolt kõik läbust siia……
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2013 at 1:38 p.l. #344088Rebane
KeymasterSee blogi teil ei näi normaalne. Vaja on foroumipõhist normaalset blogimist.
Vaata ma räägin ka Teile nüüd ühe hariva loo, miks minust ei saanud kulturisti vaid sai hoopis progeja.
Väiksest peast sai huviga vaadatud igasuguseid põnevaid filme. Rambo oli hea. Ja Conan (need vanad, mitte see uus 3D käkk). Ja Commando. Oi kui põnevad filmid olid. Ja ega siis midagi – hakkasin ka lihast kasvatama. Mul oli isegi üks hantel. Ja traktori kartulivõtja mingist jubinast oli umbes mingi 15 kilone kang olemas. Aga kurat – see trennitegemine oli ikka raske. Ja kui ikka kulturiste vaadata, siis nad on ikka ülipruunid vennad. Nii et siis võtsin eesmärgiks, et kõigepealt tuleb ikka ihu ilusti pruuniks saada ja küll siis hakkame ka sinna pruuni karva alla ka lihast kasvatam. Terve suve nägin vaeva. Iga jumala päev päevitasin. Sügiseks oli juba nii enam-vähem. Siis tuli sügis ja vihma hakkas sadama ja toas küll ei viitsi trenni teha. Ja nii ta läks.
Aga ei – konstruktiivne kriitika on hea. Ma panen selle ideepuhangu paberile kirja, homme varahommikul tulen ma tööle ja teen meie foorumisse juurde ka siis pigem ‘foorumipõhise’ blogisektsiooni. Ja oi kui tore oleks näha esimese blogina seal Low Protein Forever blogi. Niisama õunte pealt vaadates pakun, et kahjuks takistuseks saab midagi muud põnevat. Näiteks et fondi suuruseks ei saa 13 panna või pole Comic Sans italic fonti. Elame näeme. Rõõmuga ootan, et mulle tõestatakse vastupidist. Ma loodan, et ei häiri kui teen teema ‘Blogid’, sest PLOGID kõlab kuidagi.. eriti erootiline eestikeele kasutus. Loodan, et see ühe tähe muudatus su indu maha ei tõmba.
mai 27, 2013 at 1:43 p.l. #344089Low Protein Forever
MemberNormaalne oleks, kui teeks foorumipõhise normaalse plogimise.
Võin teha muidugi plogi siia ka, näib et oleks huvilisi küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2013 at 1:43 p.l. #344090ReimoR
Memberkui teete Alamfoorumi “Plogid”.
Keegi ei tee alafoorumit “Plogid” vaid pigem ikka “Blogid”. Soovid küll alafoorumit, et saaksid blogida aga siis ütled, et Sa ei annagi meile nõud oma vapustavas blogis, kus tooksid ära oma tulemused, saavutused, arengu, toitumise ning ka trenni harjutused/kordused/raskused. Otsusta nüüd ära, nagu kõige muude asjadega, Su jutus niipalju vastuolusi et silme eest läheb kirjuks (nagu zebra, äkki Sinujaoks vähe parem võrdlus)
mai 27, 2013 at 1:59 p.l. #344091Low Protein Forever
Memberet Sa ei annagi meile nõud oma vapustavas blogis
Annan ikka nõu nagu käesolevas postituses ju andsin kreeka jogurti ja toidulisandite ja muu kohta. Treeningtulemustest ikka räägime muidugi ka, eks igaüks üldiselt valib oma žurnaali temaatika oma suva järgi, aga tulemusi räägitakse juba esimestes postitustes tavaliselt. Ise peamiselt soovin toitumis-alaseid nippe hetkel anda, nagu siingi vadaku eemaldamise näol, erinevate šeikide näol, erinevate toiduideede näol, kuid ma olen aeg-ajalt ka kükikool ilaustanud õpetlike videodega, ning ka kordusmaksimumide miilikivide projekte kasjastanud jms. Kindlasti pean oluliseks ka harida meie treeneriskonda.
mai 27, 2013 at 2:09 p.l. #344092Stenn
Member“Tegelikult ei maitse miski nii hästi, kui hea tervis”
Ainuke asi millega nõus olen ja mille üle tasuks mõelda selles Mari Metsalliku loos.
mai 27, 2013 at 2:19 p.l. #344093RihoK2go
MemberVaata ma räägin ka Teile nüüd ühe hariva loo, miks minust ei saanud kulturisti vaid sai hoopis progeja.
Väiksest peast sai huviga vaadatud igasuguseid põnevaid filme. Rambo oli hea. Ja Conan (need vanad, mitte see uus 3D käkk). Ja Commando. Oi kui põnevad filmid olid. Ja ega siis midagi – hakkasin ka lihast kasvatama. Mul oli isegi üks hantel. Ja traktori kartulivõtja mingist jubinast oli umbes mingi 15 kilone kang olemas. Aga kurat – see trennitegemine oli ikka raske. Ja kui ikka kulturiste vaadata, siis nad on ikka ülipruunid vennad. Nii et siis võtsin eesmärgiks, et kõigepealt tuleb ikka ihu ilusti pruuniks saada ja küll siis hakkame ka sinna pruuni karva alla ka lihast kasvatam. Terve suve nägin vaeva. Iga jumala päev päevitasin. Sügiseks oli juba nii enam-vähem. Siis tuli sügis ja vihma hakkas sadama ja toas küll ei viitsi trenni teha. Ja nii ta läks.
Aga ei – konstruktiivne kriitika on hea. Ma panen selle ideepuhangu paberile kirja, homme varahommikul tulen ma tööle ja teen meie foorumisse juurde ka siis pigem ‘foorumipõhise’ blogisektsiooni. Ja oi kui tore oleks näha esimese blogina seal Low Protein Forever blogi. Niisama õunte pealt vaadates pakun, et kahjuks takistuseks saab midagi muud põnevat. Näiteks et fondi suuruseks ei saa 13 panna või pole Comic Sans italic fonti. Elame näeme. Rõõmuga ootan, et mulle tõestatakse vastupidist. Ma loodan, et ei häiri kui teen teema ‘Blogid’, sest PLOGID kõlab kuidagi.. eriti erootiline eestikeele kasutus. Loodan, et see ühe tähe muudatus su indu maha ei tõmba.
Oi, ma ei saa!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane on sama kategooria huumor kui Jan Uuspõld.
Me like!
mai 27, 2013 at 4:04 p.l. #344098Low Protein Forever
MemberNo vot siis elulugusid.
Programmisti ametit kommenteeriks kui ausat leiba. Et ei ole mingi Jeesuse pisaraga või Nähtamatuse pulbriga äritsemine, vaid on aus töö. Ühiskonnas on aga üle hinnatud see töö, võiks olla väiksemad palgad selles sektoris, siis oleks ausam.
Kuidas te muidu saate aru sellest võõrkeelsest tsitaadist raamatust “Hiina’ lugu”:
Consuming diets high in protein and fat transfers calories away from
their conversion into body heat to their storage form-as body fat
(unless severe calorie restriction is causing weight loss). In contrast,
diets low in protein and fat cause calories to be “lost” as body heat. In
research, we say that storing more calories as fat and losing less as heat
means being more efficient. I bet that you would rather be a little more
inefficient and convert it into body heat rather than body fat, right?
Well, simply consuming a diet lower in fat and protein can do this.
Ma saan aru, et räägitakse, et osad makrod teevad rohkem sooja kehale kui teised.
mai 27, 2013 at 4:28 p.l. #344099ReimoR
MemberÜhiskonnas on aga üle hinnatud see töö, võiks olla väiksemad palgad selles sektoris, siis oleks ausam.
Sa oled üks kade ja kibestunud inimene, kellele ei meeldi, et teistel hästi läheb ja süüdistad selles kõike – inimesi, uuringuid, pulbreid ja mida iganes kõike. Hinnatud programmistiks pole üldse lihtne saada, peab olema väga loogilist mõtlemist, koodi läbitöötamist, vigade otsimist, tsüklisse jooksmise vältimist ja kõike veel mida võid ise netist välja uurida – aga ega Sinule ju artiklid ei ole mõjuvad põhjused, need on valelikud kõik, gosh mis juttu sa suudad ajada….
-
AutorPostitused
- The topic ‘Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada.’ is closed to new replies.