Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada.
Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada.
- This topic has 147 replies, 34 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
mai 27, 2013 at 7:21 e.l. #344043
ReimoR
MemberMiks tibu kasvab, seda ei tea öelda, küsige Marilt, võib-olla leian ka ise peagi vastuse. Naiivne on äritööstuse uuringuid uskuda ja end teadlaseks seetõttu pidada ja valku promoda ning Marit maha teha. Mari on tervem ja elab kauem kui teie siin, seda näete ju talle peale vaadates, siin pole mingeid uuringuid vaja.
Kus on leidnud endale iidoli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega keegi ju ei usugi siin kinnisilmi mingeid teadlaste fakte ja uuringuid (vaatamata sellele, et Sa pole ühtegi konkreetset viidet/artiklit toonud) vaid seda, mis on ise läbi tehtud ja mille arvelt arenetut. Ja äkki paned oma selgeltnägija telgi püsti keset Raekoja Platsi ja hakkad inimestele peale vaadates ütlema, kaua nad elavad.
Terve Su üleüldine mõtlesmisviis on see, mida ei saa uskuda ja ükski normaalne inimene väga omaks ei võtaks, kes on uurinud ja ringi kolanud foorumis. Lähene ise asjale teiseltpoolt, tee 3 kuud siis korralikku trenni, kus valkude ja rasvade arv on Sinujaoks mõttetute inimeste poolt välja pakutud ning kaloraaži kontrollid süsivesikutega. Vaata, kas tulemused ja/või vorm paranevad. Siis võid tagasi minna oma low protein – lihasekaotamise elurežiimile
mai 27, 2013 at 7:23 e.l. #344044Invention
MemberMind näiteks huvitab konkreetne vastus/viide küsimustele/väidetele:
*Kuidas kasvab tibu ilma süsikateta ja ainult valgu/rasvaga? Looduse teed on keerulised ja inimene neid paraku ei mõista kõiki. – See ei ole vastus!
*Lihas koosneb veest, vett ehitatakse süsivesikute ja vee abil, ning keemiliste võrrandite paremal poolel tekib ka vesi. Valku pole vaja.- Palun konkreetset allikat
*Viide peaks minu Bonsuna plogis olemas olema vist, link uuringule. See uuring ütleb selgelt, et tööstuse uuringud on ebapädevalt tehtud ja valetavad jne. – Miks see uuring on tõde ja ei valeta?
*On ka leitud, et enamik fitnessi uuringutest on ebapädevad. – Palun konkreetne link, ei ole viitsimist sinu iba kuskil teises foorumis hakata läbi lugema
*Sooviks näha sinu vormipilte läbi treeningperioodi
mai 27, 2013 at 7:44 e.l. #344045Kang08
MemberSooviks näha sinu vormipilte läbi treeningperioodi
Tal seal Bonsuuna blogis esimesel lehel olemas kõik ta saavutused,mõned pildid ka……
mai 27, 2013 at 8:13 e.l. #344049Low Protein Forever
MemberVaadake Mari vormipilte, või Ralfi omasid, kui pildid olulised teile on.
Ma ei leia, et mingeid pilte või linke vaja on.
Kuid aja jooksul leian siia olulise uuringu, mis analüüsis mitut tuhandet toitumis-uuringut, ja leidis, et enamik valetavad neist. See on üsna hea ilmekas uuring, ja peaks populaar-teadlaste silmaringi avardama.
Ja milles üldse meil erimeelsus on, või küsimus? Archangel ju andis mõista sarnaselt Mariga, et lisanditest tuleb eemale hoida. Ma soovitan sama. Valgu osas soovitan samuti eemale hoida, ja küllaltl ugemist tõin juba ju, minge lugege, toon peagi veel viiteid.
mai 27, 2013 at 8:19 e.l. #344052ReimoR
MemberMa ei leia, et mingeid pilte või linke vaja on.
Valgu osas soovitan samuti eemale hoida, ja küllaltl ugemist tõin juba ju, minge lugege, toon peagi veel viiteid.
Sa ei leia, et viiteid on vaja aga samas tood neid – vastuolu
Ise sa ei suuda tuua mingeid konkreetseid väiteid aga teistelt ootad küll “konkreetseid artikleid” – seosetu
Sa usud uuringuid, mis mis teevad maha toidulisandeid aga ei usu uuringuid, mis toetavad neid – eks igaüks usub oma mätta otsast seda mis ta tahab uskuda, aga vahel võiks upitada ja teise mätta otsa ka vaadata
Ja kasutaja Invention küsimustele Sa ikka ei vastanud, oleks huvitav kuulata. Hetkel oled lihtsalt nagu üks usu kuuluta, ilma faktideta ning Su teooria põhineb “uskumusel” ja “vaimsest jõust” ja “kõrgematest nähtamatutest jõududest” and whatever
mai 27, 2013 at 8:26 e.l. #344053Low Protein Forever
MemberMiks see uuring on tõde ja ei valeta?
Populaar-teadustes ongi kõik uuringud kaheldavad, seetõttu taandub lõpuks usule kõik.
Ma võin tuua uuringute linke edaspidi, eriti pakuks mulle huvi uuring, mida ma ei leia üles enam, see mis ilusti näitas, et kõik uuringud on võltsid. Senikaua aga võite ju raamatuid lugeda, mida nimetasin.
Te saate ju aru, et ma ei jõua teie kõigiga siin dialoogi pidada. Seetõttu olge kannatlikumad, aja jooksul postitame uuringuid lisaks ja asju.
mai 27, 2013 at 8:34 e.l. #344055ReimoR
MemberMa võin tuua uuringute linke edaspidi, eriti pakuks mulle huvi uuring, mida ma ei leia üles enam, see mis ilusti näitas, et kõik uuringud on võltsid
HAHAHAHAHAH, aga järelikult on ka see uuring ju võlts, ehk siis kui kõik uuringud on võltsid, siis on ju see uuring võlts mis väidab, et kõik uuringud on võltsid?
mai 27, 2013 at 8:37 e.l. #344056Low Protein Forever
MemberHAHAHAHAHAH, aga järelikult on ka see uuring ju võlts, ehk siis kui kõik uuringud on võltsid, siis on ju see uuring võlts mis väidab, et kõik uuringud on võltsid?
Populaar-teadustega nii paraku ongi jah. Kuid toome haritud inimeste moel siiski neid uuringuid siia ja arutleme normaalselt läbi. Ega me mingid trollid pole ju, et normaalset arutada ei oska. Ja toidulisandi tööstuse sõdureid ärge kuulake, kuulake ikka mõttega inimesi. Kirp, Archangel, Ott, Ralf- neist hoidke eemale, ignoreerige.
mai 27, 2013 at 8:50 e.l. #344057bootleg
MemberLihas koosneb veest, vett ehitatakse süsivesikute ja vee abil, ning keemiliste võrrandite paremal poolel tekib ka vesi. Valku pole vaja.
Kus ta sul siis vesi tekib?
C12H22O11 + H2O —> 4C2H5OH + 4CO2
Milleks loopida tühiseid fakte?
Veidi sisukat lugemist sulle ka : http://www.chemistryexplained.com/Pr-Ro/Proteins.html
mai 27, 2013 at 9:03 e.l. #344058Low Protein Forever
MemberKus ta sul siis vesi tekib?
C12H22O11 + H2O —> 4C2H5OH + 4CO2
Milleks loopida tühiseid fakte?
Veidi sisukat lugemist sulle ka : http://www.chemistry…o/Proteins.html
Seal kirjutatakse ammuteada asjast, et keha tekitab ise endale uusi amino happeid ja asju kui vaja, ta e ivaja proteiini söögina, et tekitada proteiine, ta teeb ise proteiini.
Andsin ennem mõista, et proteiini tekib kehas mitmel viisil, mitme keemilise reaktsiooni käigus, mitte ainult mingi konkreetse primitiivse võrrandi käigus milel sa tõid. Ning minu jutu idee oli selles, et lihas koosneb veest, ja vee panemiseks lihase sisse poel vaja valke. Süsikad on peamised, mis vett seovad inimese sees, nii kasvatataksegi lihast, pannakse vett sinna sisse süsikate abil peamiselt, valke sinna ei panda. Mingit vähesed valgud jah on lihase sees, kuid neid valgusüntees eriti ei puudu, ei inimesel ega sebral mitte.
mai 27, 2013 at 10:00 e.l. #344059Invention
MemberÜhesõnaga, nagu näha, ei saa ma vastuseid oma küsimustele. Üks suur hämaja oled
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muud mitte midagimai 27, 2013 at 10:27 e.l. #344061Kang08
MemberPopulaar-teadustega nii paraku ongi jah. Kuid toome haritud inimeste moel siiski neid uuringuid siia ja arutleme normaalselt läbi. Ega me mingid trollid pole ju, et normaalset arutada ei oska. Ja toidulisandi tööstuse sõdureid ärge kuulake, kuulake ikka mõttega inimesi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingid sebrad,toidulisandi tööstuse sõdurid,Ott saeb mingit puud ja inimestel pole lihaseid jne.Ja ühtegi asjaliku vastust pole sa siiani suutnud anda kui keegi midagi konkreetselt küsib.Pigem keerdub sinu jutt ikka nii seosetuks et anna abi.Oot sa oled tegelikult ka selline,ei tahaks uskuda.See peab ikka trollimise kõrgtase olema,mida sa siin korraldad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2013 at 11:06 e.l. #344063Low Protein Forever
MemberÜhesõnaga, nagu näha, ei saa ma vastuseid oma küsimustele. Üks suur hämaja oled
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muud mitte midagiVastasin ju kõigele, aga sa usud ikka seda mis sulle meeldib. Ott usub ka Paide kohta, uskuge pealegi.
Te usute, et minu treeningtulemused on degreerunud valguvaba dieedi tulemusena, mina seda ei usu, aga kuidas ma teid ikka teistpidi uskuma saan panna. Te usute seda, mis on Manninei D3 purgi peale kirjutatud, uskuge edasi. Mina usun teisi asju.
Kui soovite võime siin edaspidi uuringuid aeg-ajalt edasi käsitleda, ning eks uurige ise, kuidas mul treeningtulemused edenevad, saate siis ka omale vastuseid lodoetavasti. Minule endale tundub 0.3-0.9 väga sobivat, ja loomulikult soovitan ma teistelegi seda, ning keto-dieedi jälgijad soovitavad hoopis muud.
mai 27, 2013 at 11:07 e.l. #344064RiinaSolo
MemberOle nüüd nii hea ja ära väga oma eluviisi promo. Parem mine saa kokku ühe toitumisnõustajaga ja nad seletavad väga ilusasti sulle ära, miks sulle valguvaba dieet sobib. See on sinu eripära, igal inimesel siiski erinev toidutalumatus. Sa oled tegelikult üks eranditest, üks vähestest kellele selline lähenemine sobib. Siiski peab lähtuma toitumisalastel soovitustel enamusest ja enamusele valk on vägagi teretulnud, eriti suurema füüsilise koormuse puhul.
Nii Tallinnas, Tartus kui ka Pärnus on väga häid toitumisnõustajaid, võta parem ühendust ja saa oma keha/organismi kohta targemaks. Mul endal veel õpingud pooleli ja rohkemat öelda ei maldaks. Aga jah, kontakte saad siit: http://www.toitumisnoustaja.ee/ (peaks varsti valmis saama) või kui see veel ei tööta, siis siit: http://toitumisteraapia.ee/
mai 27, 2013 at 11:09 e.l. #344065Invention
MemberOle nüüd nii hea ja ära väga oma eluviisi promo. Parem mine saa kokku ühe toitumisnõustajaga ja nad seletavad väga ilusasti sulle ära, miks sulle valguvaba dieet sobib. See on sinu eripära, igal inimesel siiski erinev toidutalumatus. Sa oled tegelikult üks eranditest, üks vähestest kellele selline lähenemine sobib. Siiski peab lähtuma toitumisalastel soovitustel enamusest ja enamusele valk on vägagi teretulnud, eriti suurema füüsilise koormuse puhul.
Nii Tallinnas, Tartus kui ka Pärnus on väga häid toitumisnõustajaid, võta parem ühendust ja saa oma keha/organismi kohta targemaks. Mul endal veel õpingud pooleli ja rohkemat öelda ei maldaks. Aga jah, kontakte saad siit: http://www.toitumisnoustaja.ee/ (peaks varsti valmis saama) või kui see veel ei tööta, siis siit: http://toitumisteraapia.ee/
Mis sa nüüd, see on ju kõik pettus ja vale….
-
AutorPostitused
- The topic ‘Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada.’ is closed to new replies.