Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada.
Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada.
- This topic has 147 replies, 34 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
mai 25, 2013 at 1:42 p.l. #343901
ReimoR
MemberSinu dieedi eesmärgiks on küll võimalikult suur lihaskadu ja suvaline süskarite arv mis kokkuvõttes tõstab kaalu ja vähendab lihast, see vist pole enamus inimeste soov siiski… Laenake keegi valku hr. Low Protein Forever, äkki Sa ei trolli siis enam nii palju… (Ja trollil on palju erinevaid tähendusi, ühestküljest need, kes off-topicut postitavad kuid samas ka need, kes ajavad igast lollust suust välja – ju me mingil määral oleme siis kõik trollid, kes ühtepidi, kes teistpidi)
mai 25, 2013 at 1:49 p.l. #343902Low Protein Forever
MemberSinu dieedi eesmärgiks on küll võimalikult suur lihaskadu
See pole siin minu plogi, et analüüsida minu eesmärke. Tehke võimalus plogimiseks iin saidil, ja siis arutame neid teemasid pikemalt:)
ju me mingil määral oleme siis kõik trollid, kes ühtepidi, kes teistpidi)
Sellega on kõik siin kindlasti päri. Ja oleme siis ka tolerantsemad.
Eksime me kõik, eksivad ka Kirp ja Ott nagu mainisime, ning ka siinsed kõrvalise teema arendajatest Trollid tunnistage, et eksite- see ongi inimlik. Ja liigume targemana edasi siit nüüd:)
Kellegil veel ideid, kuidas valku rafineerida välja toidust?
mai 25, 2013 at 1:55 p.l. #343903htilga
MemberTrolli kontseptsiooni võtab kokku tema eesmärk – provotseerida teisi inimesi. Selle alla liigenduvad nii teemavälised postitused, kui ka enda näitamine sellises valguses, kes tegelikult ei olda.
mai 25, 2013 at 1:55 p.l. #343904Kang08
MemberSee pole siin minu plogi, et analüüsida minu eesmärke…..
….aa jaa,sa kusagil mainisid vist ,et sul pole eesmärke,võib olla ühtlane taandareng ainult….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 25, 2013 at 2:02 p.l. #343905Low Protein Forever
Member….aa jaa,sa kusagil mainisid vist ,et sul pole eesmärke,võib olla ühtlane taandareng ainult….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Psühholoogilistel eesmärkidel (või kui soovite moodsamat sõna siia nagu “NLP” jms), ei sõnasta ma eesmärke välja ega analüüsi neid eriti.
Jaanipäevani teen raskeid kükke ja proovin koefitsendist 1.8 suurema numbri kükkida. Pärast Jaanipäeva teen 100-küki eesmärki/projekti. Eesmärgiks on jätkata 0.3-0.9 koefitsendilist toitumist valgu osas sügiseni ning ühte kaalu-langetuse eridieeti samuti. Sellised on jooksvad eesmärgid projektid hetkel. Aga eelistan vastata, et mul pole eesmärke ja hindan inimesi kes nii vastavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 25, 2013 at 2:25 p.l. #343906jrx
MemberMa ei püstita ka spordis eriti eesmärke. Aga NLP’ga pole sellel nüüd küll mingit pistmist, sest NLP on pseudoloogia, millel pole mingit teaduslikku alust.
mai 25, 2013 at 2:47 p.l. #343907Low Protein Forever
MemberMa ei püstita ka spordis eriti eesmärke.
Siis on meil kõigil siin palju sarnasusi ja ühiseid teemasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga NLP’ga pole sellel nüüd küll mingit pistmist, sest NLP on pseudoloogia, millel pole mingit teaduslikku alust.
Hetkeks tundus, et räägid mingist toidulisandist nimega NLP. Kuna toidulisand ja pseudoloogia käivad käsikäes teadusest kauge kaarega mööda. Kuid antud juhul sel pole tähtsust kas toidulisandid ja muu omab teaduslikku alust või mitte, oluline oli öeldu baasmõte.
Kui ma ütlen et mul pole eesmärke, siis pean seda mingiks psühholoogiaks ja võib-olla siis täpsemalt öeldes on see NLP alla käiv asi, sest definitsioon sinnakanti läheb:
Aga olen täheldanud, et tugevalt kinnistunud hobisid ja asju ma nö ohu alla kuidagi ei sea kui neid analüüsin ja nende osas eesmärke ja asju ütlen. Näiteks ma olen pikki aastaid trenni teinud ja võin seda analüüsida pikalt ja laialt, see ei eemalda kuidagi huvi sellelt hobilt. Samas kui hakkan praegust mõnekuulist kükiprojekti analüüsima, siis võib see tekitada kuidagi tüütuse tunde selle vastu, see muutub igavaks ja lõpetan selle projektikese.
mai 25, 2013 at 3:35 p.l. #343908Martin Mägi
MemberKindlam ja arukam viis valgust lahti saada oleks valgulised tooted Toidupangale annetada.
Eelistage topsikutes piimatooteid, urgitsega topsikusse auk nagu pildil näete, selle tulemusena tekib topsiku põhja vadakuvalk peagi, mille kallate ära ja saate tervisliku valguvaba piimatoote.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 25, 2013 at 3:42 p.l. #343909jrx
MemberNLP: teise lõigu esimene lause.
(Jah, Wikipedial on omad puudused, aga tegelt on see siiski kokkuvõtteks kõiges päris hea v.a. väga äärealadel ja marginaalsed erinevaid huvigruppe omavad asjad. Psühholoogia ja NLP ei ole nii äärealane)
mai 25, 2013 at 9:55 p.l. #343934PlaaTable
MemberMiks kurat peaks keegi tootest valku eemaldama ?
mai 26, 2013 at 7:02 e.l. #343940KaisakeM
ModeratorNeerupuudulikkuse korral näiteks.
mai 26, 2013 at 7:05 e.l. #343941Low Protein Forever
MemberMiks kurat peaks keegi tootest valku eemaldama ?
Tõmbad taas sae käima või
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks Troll ütles siin ühes teemas, et mind usutakse ja kuulatakse päris palju, kuulake siis nüüd mu sõbrad.
Maailmas leidub peale HTR-i süstijatele näiteks Keto kommuun, ja nemad usuvad, et diiet läheb katki kui valku rohkemaks läheb- seetõttu on neile huvipakkuv, kuidas valku eemaldada. Maailmas on ka neeru-puudulikke inimesi, kellele arst kirjutab välja justnimelt valgumadala dieedi- neile on huvipakkuv, kuidas valku madaldada saaks. Kolmandaks olen ma ise tänaseni valgumadala dieediga normaalselt oma pühapäevasportimist toetanud ja ilusti õnnestub, eile tegin näiteks ühe küki koefitsendiga 1.8, kunagi kõrgema valgukoefitsendi juures ei kükkinud ma rohkem.
Asi on selles, et väikses kommuunis ongi silmaring kitsas, seetõttu ootuspärane ongi, et millegist aru ei saada.
Kunagi keskkooli ajal väikses maakohas tegin tervisejooksu metsa ja tagasi ja külalapsed küsisid imestusega, et miks ma jooksen, et kas on mingi probleem või mure
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nad on nagu Kirp, kes aru ei saa, et kõik ei pea mõtlema ja olema nagu tema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2013 at 7:15 e.l. #343942ROtter
MemberKui Jumal tahab inimest karistada, siis võtab ta temalt kõigepealt mõistuse.
mai 26, 2013 at 7:20 e.l. #343943Low Protein Forever
MemberKui Jumal tahab inimest karistada, siis võtab ta temalt kõigepealt mõistuse.
Viimasel ajal ainult kleebid teiste blogilinke foorumisse ja ajad muud joga!
Mine parem trenni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2013 at 7:25 e.l. #343944ReimoR
MemberÜks Troll ütles siin ühes teemas, et mind usutakse ja kuulatakse päris palju, kuulake siis nüüd mu sõbrad.
Maailmas leidub peale HTR-i süstijatele näiteks Keto kommuun, ja nemad usuvad, et diiet läheb katki kui valku rohkemaks läheb- seetõttu on neile huvipakkuv, kuidas valku eemaldada. Maailmas on ka neeru-puudulikke inimesi, kellele arst kirjutab välja justnimelt valgumadala dieedi- neile on huvipakkuv, kuidas valku madaldada saaks. Kolmandaks olen ma ise tänaseni valgumadala dieediga normaalselt oma pühapäevasportimist toetanud ja ilusti õnnestub, eile tegin näiteks ühe küki koefitsendiga 1.8, kunagi kõrgema valgukoefitsendi juures ei kükkinud ma rohkem.
See oligi troll, ma loodan, et päriselt dieedi mõttes ei kuula Sind keegi, vb tõesti need, kellel neerupuudulikkus, aga kui terve inimene hakkab toituma nii siis jah… Ja kui on vaja madala sisaldusega valgu tooteid siis miks mitte osta neid? Mitte välja filtreerida. Ja peale maeitea mitut aastat trenni (keegi kirjutas 7a), siis võiks ju nagu numbrid tõesti vaikselt suureneda. Võiksid siis kirjutada ka, kiire areng on olnud selle madala valgu juures, mis meetodil Sa sööd.
-
AutorPostitused
- The topic ‘Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada.’ is closed to new replies.