Skip to main content

Ninaplaastrid

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen noor ja käin tihti trennis. Vahest jooksu ja jõusaali, nimelt on mul ninasein kõver ja saan ninakaudu raskelt hingata. Eriti kui jooksmas käin, siis hakkab nina mõlemalt poolelt valutama ja pärast trenni on kergelt paistes ja valutab. Olen näinud telekas jne, et paljud sportlased, nt: Jaak Mae jne kasutavad ninaplaastreid. Lugesin nende kohta netist http://tell.magnum.ee/cgi-bin/script/kaup?…&kaup=84966 kas keegi on neid proovinud ja kas muidu aitavad?

Vägivaldur
    Member

Kui ühegi täiskontaktse kahevõitlusalaga ei tegele, siis miks Sa sirgeks ei lase väänata?

Madis232
    Member

Lase nina sirgeks teha, kui oled 20-22 a. siis on ideaalne aeg minna opile.

ants16
    Member

Mul ka ninavahesein kõver ja kui aus olla siis väga ei aidanud need ninaplaastrid, praegu olen veel liiga noor et minna opile, nii et pean ootama ja kannatama

proTest
    Member

Kui ma ei eksi siis sellistele oppidele on üle aastased järjekorrad, et tasub isegi mõni aasta ette sellele mõelda. Mu sugulane käis taolist oppi tegemas 4-5a tagasi ja oli kõvasti üle aasta pidanud ootama, et opile saada.

kuuliks
    Member

Olen noor ja käin tihti trennis. Vahest jooksu ja jõusaali, nimelt on mul ninasein kõver ja saan ninakaudu raskelt hingata. Eriti kui jooksmas käin, siis hakkab nina mõlemalt poolelt valutama ja pärast trenni on kergelt paistes ja valutab. Olen näinud telekas jne, et paljud sportlased, nt: Jaak Mae jne kasutavad ninaplaastreid. Lugesin nende kohta netist http://tell.magnum.ee/cgi-bin/script/kaup?…&kaup=84966 kas keegi on neid proovinud ja kas muidu aitavad?

Mine arstile ja las tuleb op kui vaja. Olen läbi teinud ja peaks mainima, et hulga parem on hingata, kuid kuna mul krooniline nohu, siis mitte nii hästi kui peaksin saama. Kui sul vaid ninavahesein, siis op teeb sinuga imet igatahes.

Face
    Member

Kommentaar nende järjekordade kohta. Ma käisin eelmise aasta oktoobri lõpus arsti juures ning märtsi alguses saan opile. Oleks saanud isegi kiiremini, kuid mul pikem puhkus vahel. Ehk õnneks ei ole need järjekorrad nii meeletud.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.