Ninaluumurd
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Ninaluumurd
- This topic has 12 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
tarmzz.
-
AutorPostitused
-
oktoober 15, 2008 at 11:45 e.l. #15261
Heix89
MemberUmbes 3 nädalat tagasi, tingituna väiksest kannakõksust näopiirkonda, õnnestus ühel trennikaaslasel mu nina paarist kohast ära lõhkuda. Täielikult oli murtud etmoiluu ( minu teada suht väike ja nina kosmeetilises mõttes vähe mõjutav jubin); üleval, n-ö nina juureosas oli mõra, lisaks sai kannatada põsesarnaluu. Arstil sai muidugi käidud, muditi paika, nii palju kui seda teha oli vaja, ja kõik tundus enam-vähem ok – st peeglisse vaadates sirge.

Nüüd, kolme nädala möödudes, on tekkinud ninale mingi veider kühm. Luu paranemise kohale tekib teatavasti väike paksend, aga huvitav on see, et lahtine luutükk oli hoopis teises kohas. Oskab keegi kommenteerida, millest see kühm võib tekkinud olla ja kas see on jääv? Paistetust ei paista olevat. Endal kahjuks…või õnneks varaseimaid ninaluumurde pole, seega kogemus puudub.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa, unustasin: põsesarnaga on nii, et ma ei saanudki adekvaadset vastust arstidelt. Üks arst väitis, et tegemist oli luuümbrise tursega, teine jälle, et mõraga. fakt on see, et sõrmega on tunda mingit teravat kühmu. Kui tegemist on luuümbrise tursega, siis kui kaua selle taandumine aega võtab?
oktoober 15, 2008 at 12:28 p.l. #169027spencer
Memberminul kühm jäi kuid mitte nii suur kui ta esimestel nädalatel oli….põsesarna kohta ei tea mis sul seal on…minul on metallplaat
oktoober 16, 2008 at 8:02 e.l. #169143jrx
MemberTõenäoliselt kühm jääb jah…
veebruar 25, 2009 at 10:21 p.l. #159490uskumatu
Member… millest see kühm võib tekkinud olla ja kas see on jääv?Vasta nüüd oma küsimusele ise- kas see kühm on jääv?
veebruar 27, 2009 at 1:54 p.l. #149528PumaZ
MemberMul on nina siiamaani kõver
veebruar 27, 2009 at 4:25 p.l. #149053Heix89
MemberVasta nüüd oma küsimusele ise- kas see kühm on jääv?Kühm on pea olematu. Läksin asjalikuma arsti juurde, kes mu nina paika mudis…vastasel juhul oleks asi arvatavasti hullem praegu.
PumaZ: traumakas ei klassifitseeru vist ninaluumurd märkimistväärt vigastuse alla, sest mindki saadeti algul pmst pikalt. Igatahes, mulgi praegu peeglisse vaadates sihib nospel natuke tsentrist kõrvale.
veebruar 27, 2009 at 5:01 p.l. #148534Vägivaldur
Membertraumakas ei klassifitseeru vist ninaluumurd märkimistväärt vigastuse alla, sest mindki saadeti algul pmst pikalt.Ma ei tea, kus sa traumapunktis käisid, aga Tallinna omas kvalifitseerub igasugune traumapunkti minek töötajate segamisena. Masendav koht.
veebruar 27, 2009 at 5:17 p.l. #148530Heix89
MemberMa ei tea, kus sa traumapunktis käisid, aga Tallinna omas kvalifitseerub igasugune traumapunkti minek töötajate segamisena. Masendav koht.Rakveres. Eks abi ole ka muidugi omajagu saadud. Aga tükati olen kohanud suhtumist “kui jalad ees ei tule, oled simulant”. Ja kui ongi mõne tõsisema vigastusega sinna satutud, on olnud tähtis inimene võimalikult kiiresti eest ära saada, mitte kindlustada hilisemate tüsistuste riski miinimumini viimine.
veebruar 27, 2009 at 9:11 p.l. #146803PumaZ
MemberMasendav on vahest, kui kaua peab traumapunktis oma järjekorda ootama eelkõige mustamäel
.veebruar 27, 2009 at 9:19 p.l. #146744Fr3
MemberMasendav on vahest, kui kaua peab traumapunktis oma järjekorda ootama eelkõige mustamäel
.Mitte ainult masendav, vaid ka piinarikas, kui mõne tõsisema vigastusega tegu.
veebruar 27, 2009 at 10:03 p.l. #146740PumaZ
MemberMitte ainult masendav, vaid ka piinarikas, kui mõne tõsisema vigastusega tegu.Jah,seda kah kindlasti
aprill 13, 2009 at 4:59 p.l. #190936Noor_yritaja
MemberMul löödi nina küljele nagu mõlk või midagi. Kui külje pealt katsuda siis nagu muidu peaks olema 2 mingit luutaolist asja seal, nende vahel selline lohk või asi. Mul see lohk nagu on nüüd pikem, ulatub rohkem ninajuureni. Eriti näha pole, aga siiski veidi. Ei tea, kas arstid teevad sellise asjaga midagi? Kas peaks haigalsse minema või perearsti juurde?
aprill 13, 2009 at 5:01 p.l. #190937tarmzz
MemberMa ei tea, kus sa traumapunktis käisid, aga Tallinna omas kvalifitseerub igasugune traumapunkti minek töötajate segamisena. Masendav koht.Jah, siinkohal saadaksin samuti omalt poolt tervitused Mustamäe traumapunkti ühele vanemale venelasest härrale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.