Nikolai Valujev
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Nikolai Valujev
- This topic has 25 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
mai 13, 2008 at 12:30 p.l. #153889
pumper
MemberPräegu kaevate siin endile auku. See on sama teema, mis kulturistidega, et kui on suur ja musklis, siis on kindlasti loll. Kes teab missugune ta on.Ega jah. Vend tuli poksi juurde alles ülikoolis, kui kergejõustikust ja korvpallist villand.
mai 13, 2008 at 1:28 p.l. #153904BULDOOSER
MemberChagajevile kes on selline normaalmõõdus inimene ta kaotas ,võib-olla ma eksin aga Valujevil, kuigi ta on suur ja tugev , pole nagu korralikku raskekaalu poksija lööki a la Tyson või nagu näiteks K-1 Mighty Mo.
mai 13, 2008 at 3:57 p.l. #153922Vägivaldur
MemberMis tähendab “pole lööki”? Ma arvan, et lööki on, lihtsalt ta on kohmakam ja ei suuda seda lööki kõige paremini kohale toimetada.
mai 13, 2008 at 6:13 p.l. #153940matti
MemberTäpselt, neandertaal siberist.Aga võta näpust, polegi Siberist,vaid hoopis Sankt-Peterburgist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võiks ikka teine kord uurida,enne kui lahmima kukudmai 13, 2008 at 6:49 p.l. #153945Mikk Raudsepp
MemberAga võta näpust, polegi Siberist,vaid hoopis Sankt-Peterburgist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võiks ikka teine kord uurida,enne kui lahmima kukudOngi, äkki on teisel haridustki rohkem kui sinul riorijkaard?
mai 13, 2008 at 7:07 p.l. #153949rms
MemberOngi, äkki on teisel haridustki rohkem kui sinul riorijkaard?Ega jah. Vend tuli poksi juurde alles ülikoolis, kui kergejõustikust ja korvpallist villand.
Kui peale ülikooli,siis juba kindlasti teisel rohkem haridust kui tal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mai 13, 2008 at 9:07 p.l. #153972Indrek K
MemberWikist lugemist Valujevi kohta
Tegemist pidi olema tegelt väga intelligentse mehega, välimus petab lihtsalt ja paneb paljusid mõtlema, et mees on loll, suur, kuri ja ainuke asi, mida oskab, on PEKSTA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nati veel omi mõtteid kah, poks on sellises seisus momendil nagu on, pole mõtet vaielda teemal, kes tegelt see KÕIGE-KÕIGE on! Mitte ainult läbi ajaloo, vaid loomulkult ka kes neis kuradi erinevates poksi organisatsioonides tänasel päeval KÕIGE-KÕIGE on! Need imbetsillid, kes teda nendertaaliks nimetavad sobivad seda nime ise kandma päris kenasti ma arvan. Kui maailmas on olemas elualasid, kus välimus maksab, siis sport pole seda küll kidlasti, maailma tipus on väga palju sportlasi, kes välimuselt, vähemalt minu arust, pole just need KÕIGE-KÕIGE, aga sellegi poolest on neil sadu/tuhandeid/miljoneid fänne!!!
Nii et võtaks asja enne mõistusega… Mürsikud, pubekad, niisama tattninad ja lihtsalt lollpead peavad ikka Valujevi sugust just nimelt nendertaaliks, sest nohh…. teate isegi!!!
mai 14, 2008 at 4:22 e.l. #153977Samakamees
MemberWikist lugemist Valujevi kohtaTegemist pidi olema tegelt väga intelligentse mehega, välimus petab lihtsalt ja paneb paljusid mõtlema, et mees on loll, suur, kuri ja ainuke asi, mida oskab, on PEKSTA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nati veel omi mõtteid kah, poks on sellises seisus momendil nagu on, pole mõtet vaielda teemal, kes tegelt see KÕIGE-KÕIGE on! Mitte ainult läbi ajaloo, vaid loomulkult ka kes neis kuradi erinevates poksi organisatsioonides tänasel päeval KÕIGE-KÕIGE on! Need imbetsillid, kes teda nendertaaliks nimetavad sobivad seda nime ise kandma päris kenasti ma arvan. Kui maailmas on olemas elualasid, kus välimus maksab, siis sport pole seda küll kidlasti, maailma tipus on väga palju sportlasi, kes välimuselt, vähemalt minu arust, pole just need KÕIGE-KÕIGE, aga sellegi poolest on neil sadu/tuhandeid/miljoneid fänne!!!
Nii et võtaks asja enne mõistusega… Mürsikud, pubekad, niisama tattninad ja lihtsalt lollpead peavad ikka Valujevi sugust just nimelt nendertaaliks, sest nohh…. teate isegi!!!
Tüüp sööb päevas 3 kilo liha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 14, 2008 at 7:35 e.l. #153988BULDOOSER
MemberMis tähendab “pole lööki”? Ma arvan, et lööki on, lihtsalt ta on kohmakam ja ei suuda seda lööki kõige paremini kohale toimetada.Sul on õigus, küllap ta selletõttu paremat kasutab vähe.
mai 14, 2008 at 8:08 e.l. #153994VDO
MemberHuvitav, kas keegi ta kunagi nokauti ka lööb? Siiamaani on ta vaid ühe matši kaotanud (punktidega).
mai 14, 2008 at 8:51 e.l. #154002Samakamees
MemberHuvitav, kas keegi ta kunagi nokauti ka lööb? Siiamaani on ta vaid ühe matši kaotanud (punktidega).Klitško võibolla. Samas sellist purakat on raske maha saada

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.