Niisiis… Kohvi?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Niisiis… Kohvi?
- This topic has 50 replies, 32 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Rain 6 kanget.
-
AutorPostitused
-
september 19, 2009 at 2:41 p.l. #220561
Rain 6 kanget
MemberMa ei mõelnud kofeiini tabletina vaid ikka kohvi sees.mina mõtlesin higistamise vastu kuumal maal – tass espressot – 50ml ülikanget ning kuuma kohvi ja vähendab kordades higistamist. ülejäänu oli lihtsalt kohvi kofeiinisisalduse võrdlus mõningate toodetega, mida võetakse enne trenni.
september 19, 2009 at 5:15 p.l. #220571AlanBStard
Moderatormina mõtlesin higistamise vastu kuumal maal – tass espressot – 50ml ülikanget ning kuuma kohvi ja vähendab kordades higistamist. ülejäänu oli lihtsalt kohvi kofeiinisisalduse võrdlus mõningate toodetega, mida võetakse enne trenni.Kuidas krt ta sulle sedasi mõjub, kofeiin peaks higieritust suurendama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul poleks hea higistamisetapja vastu kohe midagi aga seni pole sellist leidnud.
september 19, 2009 at 5:20 p.l. #220572FG
MemberMul poleks hea higistamisetapja vastu kohe midagi aga seni pole sellist leidnud.Botox
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .september 19, 2009 at 7:57 p.l. #220592AlanBStard
ModeratorBotox
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Veic kallis lahendus ja tal oli minu meelest mingeid ebameeldivaid külgi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu ka opil.
Praegu oleks mingit lahendust vaja umbes kord nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2009 at 8:46 p.l. #220602s4nder
Memberkohv üsna mõttetu minuarvates.hea tee on kindlasti parem.Nõustun. Mustast teest saab ka kofeiinikoguse kätte ning maitse on hulga meeldivam.
september 19, 2009 at 9:15 p.l. #220603timo116
MemberEi oska siis head kohvi hinnata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2009 at 3:27 p.l. #236955kuuliks
MemberKa siin positiivset mõju kohvist: http://www.coffeetea.info/ee.php?page=topi…icle&id=683
Mina soovin teada, kas piimaga kohvi mõju on sama, mis ilma piimata või jätan parem piima lisamata? Piimaga maitseb oluliselt paremini.
november 25, 2009 at 4:11 p.l. #236967ROtter
MemberKuidas krt ta sulle sedasi mõjub, kofeiin peaks higieritust suurendama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul poleks hea higistamisetapja vastu kohe midagi aga seni pole sellist leidnud.
Kuumal maal juuaksegi kuuma teed või kohvi, et ühtlustada temperatuurid.
november 25, 2009 at 4:28 p.l. #236980AlanBStard
ModeratorKuumal maal juuaksegi kuuma teed või kohvi, et ühtlustada temperatuurid.Täitsa segased need seal kuumal maal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on inimene ikkagi püsisoojane ja üritab kindlat kehatemperatuuri hoida. Kuuma joogi joomine kuuma ilmaga selleks küll hea mõte ei ole.
Vahel olen ise sellise vea teinud ja ei ole eriti tulemusi nautinud.
Saunas küll keegi kuuma teed ei joo minu teada.
november 26, 2009 at 3:39 e.l. #237059kuuliks
MemberSuvel kui meil siin Eestis vahel palav on, öeldakse, et jooge teed või kohvi, sest mida külmema joogiga end karastad, seda palavam pidavat hakkama.
november 26, 2009 at 5:57 e.l. #237066Arx07
MemberPaar aastat tagasi viibisin Hispaanias ühes perekonnas paar nädalat siis nemad jõid kuuma teed igatahes hommikuti ja õhtuti kui nende jaoks kliima muutus jahedaks(minu jaoks oli ikkagi palav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )november 26, 2009 at 6:55 e.l. #237078Istuv Sõnn
MemberTäheldasin kohvi mõju muutust kui otsustasin loobuda suhkru lisamisest. Koort lisan ikkagi. Suhkruga kohvi mõjus “laksuga” ja tegi isegi närviliseks. Ilma suhkruta kohvi mõju on hoopis leebem ja meeldivam. Alguses ei meeldinud see maitse, aga uskumatul kombel olen nüüd sellega harjunud ja meeldib rohkem. Usun, et suhkruga kohvi teistsugune mõju tuli ikkagi vaid suhkru mõjust.
november 26, 2009 at 9:58 e.l. #237111AlanBStard
ModeratorSuvel kui meil siin Eestis vahel palav on, öeldakse, et jooge teed või kohvi, sest mida külmema joogiga end karastad, seda palavam pidavat hakkama.Minu meelest põhjendatakse seda külmetushaiguse ohuga.
Asi on ikka individuaalses termoregulatsioonisüsteemis, mitte selles, et lõunamaalased joovad teed ja tänu sellele ei higista. Praegu seda süsteemi veel väga mõjutada ei osata, kasutatakse mingeid suht primitiivseid võtteid nagu närvide läbilõikamine või botoxiga blokeerimine.
november 26, 2009 at 2:57 p.l. #237216kuuliks
MemberMinu meelest põhjendatakse seda külmetushaiguse ohuga.Asi on ikka individuaalses termoregulatsioonisüsteemis, mitte selles, et lõunamaalased joovad teed ja tänu sellele ei higista. Praegu seda süsteemi veel väga mõjutada ei osata, kasutatakse mingeid suht primitiivseid võtteid nagu närvide läbilõikamine või botoxiga blokeerimine.
Pidasingi silmas seda, et kui kuumal ilmal jood kuuma jooki, siis kehatemeratuur ühtlustub. Kui aga inimesel harjumatu, siis algul võib tunduda, et tal hakkab veel palavam.
Nt ise kui sõidan rattaga kuumal ilmal, siis tahan muidugi külma vett, aga muidu võin teed või kohvi küll juua ka siis, kui palav ilm on.
november 26, 2009 at 4:36 p.l. #237235LaurL
MemberMa küll kuumajooki palava ilmaga juua ei suuda, vahel kui kodus teed joon siis läheb küll jube soojaks ja hakkab väga palav!
Kohvi üldse ei tarbi ja musta teed ka väga ei armasta!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.