Nibiru, kas tõesti planeet Maa hävitaja :S
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Nibiru, kas tõesti planeet Maa hävitaja :S
- This topic has 72 replies, 39 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2008 at 6:42 p.l. #142473
Matsalu
MemberKõik jõusaali ja treenime ennast suuremaks kui uhvod, ja ajame nad koos oma nibiruga minema siit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2008 at 7:12 p.l. #142489Metalstorm
MemberMina isiklikult tulnukatesse ja sellistesse asjadesse ei usu. Kõik, mis on väljaspool Maad ja selle atmosfääri mind ei häiri.
Mõtle nüüd natuke, kui suur on universum. Kas sa tõesti arvad, et maa on ainuke planeet kus on elu? Vaevalt küll.
veebruar 25, 2008 at 7:21 p.l. #142485undisputed
MemberNii ülbeks pole küll mõtet inimestel minna, et me arvame, et me oleme siin universumis ainukesed intellikentsed olevused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2008 at 7:34 p.l. #142495matti
MemberÄrge nüüd oma pead sellega liiga vaevake,niikuinii te midagi teha ei saa,on see tõsi või mitte. Elage rõõmsat elu edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2008 at 7:59 p.l. #142502maximus89
MemberNewton ennustas, et maailmalõpp tuleb aastal 2060
veebruar 25, 2008 at 8:07 p.l. #142503rinaldo
MemberKus nüüd on alles hiromandid välja tulnud

Mis mul on mingitest tulnukatest? Kas nad mõjutavad minu elu? Ei usu.
See on sama teema nagu jumalasse uskumine. Kes tahab, see usub.
Ärge nüüd oma pead sellega liiga vaevake,niikuinii te midagi teha ei saa,on see tõsi või mitte. Elage rõõmsat elu edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige jutt matti!
veebruar 25, 2008 at 8:23 p.l. #142505miis
MemberEI OLE ufo-fänn, aga mina olen 100% kindel, et leidub planeete, kus eksisteerib mõistuslik elu. Aga ma ei saa aru, miks arvatakse, et UFO-d peavad olema pärit samasuguse eluvormiga planeedilt, nagu Maa. Võib olla nii, et seal elavad mõistusega olendid ei vaja hingamiseks hapnikku, ehk suudavad nad seda ise sünteesida ja ehk nad ei hingagi; ehk toituvad nad nt. kivimist; ehk neil ei olegi vereringe sellisel kujul, nagu meil jne.? Ehk on üldse astraalsed? Millegipärast on üldpilt inimesesarnase väliskujuga – 2 jalga ja kätt, pea, kael, keha. Võib-olla see mõistusega olend on hoopis mingi sültjas mass? Aga nad on olemas ja käivad ka siin külas. Juba asteekide raidkividel on lennuaparaatide kabiinide kujutisi. Ja maailmalõpp võib tulla täiesti ootamatult – inimkond ei suuda iial kontrollida kogu ilmaruumi.
veebruar 25, 2008 at 8:30 p.l. #142506Vägivaldur
MemberMsi UFOdest te sonite? UFO tähendab tundmatut lendavat objekti. Kui midagi lendab ja te ei saa aru, mis see on, siis ongi UFO.
Hapnik ja vereringe ei ole selleks vajalikud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2008 at 8:30 p.l. #142507eriktoom
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=-TdRgpGbbaY…feature=related
Vaadake,siin on umbes arvutiga välja toodud milline peaks selle tulemus olema. Kui seda uskuda sis päris õudne kohe.
Jõukas tahaks ka veel käia rsk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 25, 2008 at 8:40 p.l. #142508miis
MemberAh, tegelt ma niisama jahusin siin – n.ö. lasin mõttel vabalt kulgeda.
veebruar 25, 2008 at 8:43 p.l. #142509undisputed
MemberKus nüüd on alles hiromandid välja tulnud
Mis mul on mingitest tulnukatest? Kas nad mõjutavad minu elu? Ei usu.
See on sama teema nagu jumalasse uskumine. Kes tahab, see usub.
Õige jutt matti!
See, et sa oma koduuksest kaugemale näe on jah üldiselt sinu probleem

😆 Ja keegi polegi siin paanikas ega kogu kiirnuudleid
Siin toimub arutelu teema üle
veebruar 25, 2008 at 8:56 p.l. #142511rinaldo
MemberSee, et sa oma koduuksest kaugemale näe on jah üldiselt sinu probleem
😆 Ja keegi polegi siin paanikas ega kogu kiirnuudleid
Siin toimub arutelu teema üle 
Minul pole mingit probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2008 at 9:16 p.l. #142514Sarge
MemberEI OLE ufo-fänn, aga mina olen 100% kindel, et leidub planeete, kus eksisteerib mõistuslik elu. Aga ma ei saa aru, miks arvatakse, et UFO-d peavad olema pärit samasuguse eluvormiga planeedilt, nagu Maa. Võib olla nii, et seal elavad mõistusega olendid ei vaja hingamiseks hapnikku, ehk suudavad nad seda ise sünteesida ja ehk nad ei hingagi; ehk toituvad nad nt. kivimist; ehk neil ei olegi vereringe sellisel kujul, nagu meil jne.? Ehk on üldse astraalsed? Millegipärast on üldpilt inimesesarnase väliskujuga – 2 jalga ja kätt, pea, kael, keha. Võib-olla see mõistusega olend on hoopis mingi sültjas mass? Aga nad on olemas ja käivad ka siin külas. Juba asteekide raidkividel on lennuaparaatide kabiinide kujutisi. Ja maailmalõpp võib tulla täiesti ootamatult – inimkond ei suuda iial kontrollida kogu ilmaruumi.Ma arvan, et suht sarnase eluviisiga teistel planeetidel.
veebruar 26, 2008 at 6:39 e.l. #142533masterofceremony
MemberKrt ma olen vist tõesti selgeltnägija. Seda teemat nägin siin täna esimest korda, aga arvuti desktopil juba ammu pilt:

märts 3, 2008 at 11:32 e.l. #143822disabled
Memberlõpp tuleb aastal 6666!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.