New in bodyweight training
- This topic has 66 replies, 13 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
matroxx.
-
AutorPostitused
-
august 24, 2010 at 10:37 e.l. #274038
matroxx
MemberMa räägingi enda kogemustest.samas olen veendunud,et need tulemused mida ma saalis proovinud olen saavutatud Parkouriga tegeledes.
konkreetsemalt siis lugematu kordi sooritatud hoota kaugus,kui ka vertikaal hüpped.sageli maksimum pingitust nõudvad hüpped.
ilmselt mõju on olnud suurem kuna need on tehtud sageli raske nurga alt või hoopealt mis on oluliselt sooritust raskendanud.
see ongi see mis on jõudu ja kiirust vähemalt minupuhul oluliselt juurde andnud.
august 24, 2010 at 7:52 p.l. #27407313
MemberEee…ooo…uuu..phhhh…tore et ma nii populaarse teema algatasin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitäh ka lingi eest musmus. Ma ei viitsinud tegelikult lugeda millest jutt käis aga püstitan siia uue küsimuse, kuna juba asjaosalisi nii palju on. Nimelt proovisin ma mõned kuud tagasi basseinis käte peal seista. Kuna mulle see nii väga meeldis siis tegin seda pidevalt. Hiljem kui proovisin sama kuival maal, märkasin et minu tasakaal on oluliselt paranenud ja suutsin isegi kätel veidike püsti püsida. Toas olles igapäevatoimetusi ajades proovisin ma samuti vahel käte peal seista. Nüüdseks lõpetasin selle niisama juhuslikult kätepealseismise ära sest peaks ennem ikka liigesed korralikult soojaks tegema jne. Selline on minu praegune kogemus käte peal seismisega. Mind huvitab kas käte peal seismine/kõndimine on harjutus mida võiks teha peaaegu et iga päev. Tunda on et suurt koormust saavad randmed, küünarnukid ja selg. Kas ma peaksin hetkel asja rahulikult võtma ja harjutama iga päev vaid veidikene või niikaua kuni enam lihtsalt ei suuda. Ise tunnen et võiks pidevalt teha aga ehk pole kehale hea?august 24, 2010 at 8:54 p.l. #274074matroxx
Membersoojendust tuleks kohe kindlasti teha,eriti arvestades sellega,et ilmselt su käed ei ole veel piisavalt tugevad,et muuseas nende peal suudaksid seista.
ise harjutasin samuti igapäev kuni tundsin,et enam ei jaksa.kui lihas on liigselt väsinud siis tasakaalu sa enam ei leia ning treenib pigem vastupidavust kui jõudu ja tasakaalu.
samuti suureneb oluliselt vigastuste oht.
august 25, 2010 at 4:55 e.l. #274078ROtter
MemberMa räägingi enda kogemustest.samas olen veendunud,et need tulemused mida ma saalis proovinud olen saavutatud Parkouriga tegeledes.konkreetsemalt siis lugematu kordi sooritatud hoota kaugus,kui ka vertikaal hüpped.sageli maksimum pingitust nõudvad hüpped.
ilmselt mõju on olnud suurem kuna need on tehtud sageli raske nurga alt või hoopealt mis on oluliselt sooritust raskendanud.
see ongi see mis on jõudu ja kiirust vähemalt minupuhul oluliselt juurde andnud.
Efektiivsusest oled midagi kuulnud – milleks teha 7-tundi päevas trenni kui saab hakkama ka 70-minutiga.
Sportlase kõige suurem sõber ja vaenlane on aeg.
august 25, 2010 at 6:44 e.l. #274083matroxx
MemberMa naudin trenni tegemist.minujaoks ei ole alati oluline aja kokkuhoid või suurim kasutegur.
liigun eesmärkide poole enda valitud meetoditega ning siiamaani on need toiminud.
samas loomulikult ei välista see näiteks seda,et lülitan oma trenni näiteks ka kangi treeningu mida ma muuseas olengi vaikselt plaaninud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2010 at 10:19 e.l. #274100ROtter
MemberMa naudin trenni tegemist.minujaoks ei ole alati oluline aja kokkuhoid või suurim kasutegur.liigun eesmärkide poole enda valitud meetoditega ning siiamaani on need toiminud.
samas loomulikult ei välista see näiteks seda,et lülitan oma trenni näiteks ka kangi treeningu mida ma muuseas olengi vaikselt plaaninud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühel momendil avastad, et nende tulemuste jõudmiseni oleks võinud kuluda poole vähem aega ja ressursse.
august 25, 2010 at 11:05 e.l. #274104matroxx
MemberRessursse kui sellist pole kulunud absoluutselt mitte midagi.kuna ma niikuinii calisthenicsiga tegel siis ma naudin igat trenni ja tulemusi mida oleks ehk võinud saalis treenides kiiremini kätte saada.
kui rääkida konkreetselt sprindis mis on võistlussport siis tõsi siin peab teatud muutused sisse tooma.
olen otsustanud cali ning sprindi kõrvalt ka saalis jõutrenni teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.