Neiu jóusaalis
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Neiu jóusaalis
- This topic has 16 replies, 7 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
september 6, 2011 at 6:35 p.l. #22991
Christina86
MemberTere olen 24 aastane neiu, 162cm pikk ja kaalun 51kg. Eesmärgiks on reljeefsus ehk siis prinkis keha. Tahan et lihased rohkem joonistuksid välja. Vóimalus käia siis óhtuti. Mitu korda nädalas teha jóuharjutusi? Mitu korda teha aeroobset? Kas teha jóuharjutusi ja aeroobset ühel päeval? Kas peale trenni tasub süüa?(see siis toimuks mul 2h enne magama minekut). Kas üldse eelistada rohkem valgulist toitu süsivesikulisele? Kas on vaja kasutada proteiini pulbrit?
Kallid vastajad tänan teid ette!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2011 at 7:57 p.l. #312350kalmer87
MemberMitu korda nädalas teha jóuharjutusi? 2-3
Mitu korda teha aeroobset? Niipalju kui aega ja viitsimist on. Hea oleks natukene ikka teha, kuigi 51 kilo puhul sul vast päris rasva põletada pole vaja.
Kas teha jóuharjutusi ja aeroobset ühel päeval? Pigem mitte. Kui siis rõhuasetusega pigem ühele või kahe trenni vahel korralik 5-6 tunnine puhkepaus.
Kas peale trenni tasub süüa? Jah.
Kas üldse eelistada rohkem valgulist toitu süsivesikulisele? Jah.
Kas on vaja kasutada proteiini pulbrit? Ei.
september 8, 2011 at 6:46 p.l. #312608Ivz
MemberPeale trenni peaksid kuskil poole tunni sees oma keha toitma, muidu nagu öeldakse, pole trennist eriti kasu. Nii öelda pead oma raisatud energia pool tundi peale trenni tagasi sööma.
september 8, 2011 at 6:51 p.l. #312609Archangel
MemberPeale trenni peaksid kuskil poole tunni sees oma keha toitma, muidu nagu öeldakse, pole trennist eriti kasu. Nii öelda pead oma raisatud energia pool tundi peale trenni tagasi sööma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Just Stop.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2011 at 6:52 p.l. #312610Ivz
MemberTõsiselt vastasin seda mida olen ajakirjadest lugenud, ega ma pahaga..
september 8, 2011 at 6:54 p.l. #312611Archangel
MemberTõsiselt vastasin seda mida olen ajakirjadest lugenud, ega ma pahaga..Ma usun.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks on ajakirjades palju jama. Su lihased ei kuku küljest, kui kohe peale trenni süüa ei saa. Nüüd siis tead.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2011 at 6:56 p.l. #312613Ivz
MemberTuleb süüa kohe peale trenni valku et lihas areneks, kui ei söö siis tekib katabolism. Kõige kasulikum aeg on süüa kohe peale trenni või peale trenni poole tunni ulatuses. vot tak ei viitsi siin pikalt trükkidaVõisin isegi siit lugeda. Ma ei mõelnudki seda et kõik kohe ära kukub, vb. pingutasin jah üle aga mõte oli enam vähem õige.
september 8, 2011 at 6:58 p.l. #312617vrsm
Memberseptember 8, 2011 at 7:00 p.l. #312619Archangel
Memberhahahahahaaa! kust sa neid pilte leiad? see on juba mitmes taoline….bb.com foorumist kopin kõik ära, mis ette jäävad. Vahest otsin ise ka googlist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2011 at 7:30 p.l. #312630gmaster
MemberMa usun.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kahjuks on ajakirjades palju jama. Su lihased ei kuku küljest, kui kohe peale trenni süüa ei saa. Nüüd siis tead.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaesed profikulturistid. Joovad peale trenni šeiki ja jälgivad sv allikaid ja aegu, millal sv söövad. Võiksid lihtsalt suhkrut ja vitamiine süüa. Vaesed lollikesed.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt ka, nalja teed või? Kas Kalmus, Jok või Kiivikas söövad süsikaid millal juhtub, eriti dieedi ajal?
september 8, 2011 at 7:33 p.l. #312637Archangel
MemberVaesed profikulturistid. Joovad peale trenni šeiki ja jälgivad sv allikaid ja aegu, millal sv söövad. Võiksid lihtsalt suhkrut ja vitamiine süüa. Vaesed lollikesed.
Tegelt ka, nalja teed või? Kas Kalmus, Jok või Kiivikas söövad süsikaid millal juhtub, eriti dieedi ajal?
Ära too steroide siia sisse. Hoopis teine maailm.
Paljudele sobib süsikate ajastamine enesetunde jms põhjustel. Täiesti aksepteeritav faktor.
september 8, 2011 at 7:53 p.l. #312641gmaster
MemberÄra too steroide siia sisse. Hoopis teine maailm.Paljudele sobib süsikate ajastamine enesetunde jms põhjustel. Täiesti aksepteeritav faktor.
Okei, aga kohalikud, testitud sportlased ja toitumisspetsid- miks nemad nii teevad ja klientidel soovitavad?
september 8, 2011 at 8:00 p.l. #312644Archangel
MemberOkei, aga kohalikud, testitud sportlased ja toitumisspetsid- miks nemad nii teevad ja klientidel soovitavad?Ei tea. Spekuleerida võiks ju.
Seda, et isegi Treenerikoolituse testis on selline asi sees, et peale trenni peaks jooma jooki kus 3:1 süskareid ja valku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Mina ei tea, kes neid lollakaid teste välja mõtleb. Kui viitsiks uurida siis küsiks nende inimeste käest, kas ikka viimaseid uuringuid antud teemadel on ka loetud või lihtsalt teevad lampi neid koolitusi põhinedes 1930-ndate materjalidele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2011 at 8:12 p.l. #312647gmaster
MemberEi tea. Spekuleerida võiks ju.Seda, et isegi Treenerikoolituse testis on selline asi sees, et peale trenni peaks jooma jooki kus 3:1 süskareid ja valku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Mina ei tea, kes neid lollakaid teste välja mõtleb. Kui viitsiks uurida siis küsiks nende inimeste käest, kas ikka viimaseid uuringuid antud teemadel on ka loetud või lihtsalt teevad lampi neid koolitusi põhinedes 1930-ndate materjalidele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis tee seda. Loeks heameelega vastust.
september 9, 2011 at 8:25 e.l. #312673Undionu
MemberVaesed profikulturistid. Joovad peale trenni šeiki ja jälgivad sv allikaid ja aegu, millal sv söövad. Võiksid lihtsalt suhkrut ja vitamiine süüa. Vaesed lollikesed.
Tegelt ka, nalja teed või? Kas Kalmus, Jok või Kiivikas söövad süsikaid millal juhtub, eriti dieedi ajal?
Ei ole mõtet võrrelda algajat ja proffi. Tipptasemel sportlane peab mängima kõige pisemate nüanssidega nii treeningus kui ka muus, et arengut saavutada. Trenniga alustaja jaoks on oluline mitte saalis üle pingutada ja toituda tervislikult – kellaajaline toitumine ja keeruliste kavade soovitamine põhjustab ainult lisastressi ja mingit reaalset kasu pole. Kõike ikka mõõdukalt!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.