Skip to main content

Negatiivne treening

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Negatiivne treening

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    Pjoonas
    Member

Ei leidnud siit sellist teemat, niiet küsiks siis mis arvate on ka keegi proovinud?

Lugemist!

Päris huvitav tundub iseenesest, kuid kirjutab, et vigastused on kerged tulema.

Pjoonas
    Member

Kellegil ei ole kogemusi?

matroxx
    Member

negatiivne treening on eelkõige oluline näiteks sportvõimlemises või ka näiteks parkouris.parim viis jõu saamiseks,et omaenda keha suudaks tõsta.

teatud harjutusi ei ole lihtsalt võimalik koheselt sooritada aga negatiivne treening aitab paremini nõrku külgi parandada.

Pjoonas
    Member

negatiivne treening on eelkõige oluline näiteks sportvõimlemises või ka näiteks parkouris.parim viis jõu saamiseks,et omaenda keha suudaks tõsta.

teatud harjutusi ei ole lihtsalt võimalik koheselt sooritada aga negatiivne treening aitab paremini nõrku külgi parandada.

Aga miks mitte näiteks rinnalt surumisel sellist tehnikat kasutada? Näiteks kord kuus.

matroxx
    Member

muidugi võib proovida.proovi kas on kasu.

LB
    Member

Ma tean sellest nii palju, et ma suudan nüüd laia haardega lõuatõmbeid teha tänu sellele. Vb veits imelik nägin välja kui pingi lõuatõmbe kangi alla ajasin ja ainult negatiivset tegin, aga mõjus !

Pjoonas
    Member

muidugi võib proovida.proovi kas on kasu.

Proovin homme ära, vaatan kas on miskit kasu <_<“>

emmimees
    Member

Olen kuulnud, et korduse negatiivne faas on isegi olulisem positiivsest, kuna pidavat tekkima rohkem lihasrakumembraani mikrorebendeid. Kuskil siin portaalis peaks olema ka artikkel treeningust, kus rõhutatakse korduse neg. faasi, mis peaks olema 3-4sek vastavalt pos. faasi 1-le.

Aga miks mitte näiteks rinnalt surumisel sellist tehnikat kasutada? Näiteks kord kuus.

Lamades surumises seda mõnikord kasutatakse väga suurte raskuste puhul. Seda nimetatakse “overload”-iks. Pannakse kangile näiteks 130% rekordist ja lastakse rinnale ning üritatakse suruda, mis loomulikult ei õnnestu. Enamasti kasutatakse seda selleks, et suurte raskustega harjuda (nii aju, närvisüsteem kui ka liigesed harjuvad suuremate raskustega).

Niisama ma ei ole kuulnud, et keegi surujatest negatiivset faasi rõhutaks.

Pjoonas
    Member

Lamades surumises seda mõnikord kasutatakse väga suurte raskuste puhul. Seda nimetatakse “overload”-iks. Pannakse kangile näiteks 130% rekordist ja lastakse rinnale ning üritatakse suruda, mis loomulikult ei õnnestu. Enamasti kasutatakse seda selleks, et suurte raskustega harjuda (nii aju, närvisüsteem kui ka liigesed harjuvad suuremate raskustega).

Niisama ma ei ole kuulnud, et keegi surujatest negatiivset faasi rõhutaks.

Aga põhimõtteliselt peaks ju lihast shokeerima kui nii suure raskusega teha? Ja see peaks ta kasvama panema…

Või ma olen millegist täiesti valesti aru saanud <_<“>

Ma rääkisin surujatest, mitte “kasvatajatest”. Lihast võib-olla tõesti kasvatab, aga et see jõu arendamiseks efektiivne oleks, selles ma kahtlen.

gmaster
    Member

vahelduseks v platoo ületamiseks päris hea, aga päris kurnav ka:)

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.