Negatiivne kogemus toidulisanditega
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Negatiivne kogemus toidulisanditega
- This topic has 40 replies, 27 voices, and was last updated 17 years tagasi by
explode.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2009 at 7:34 p.l. #180944
L6viLeo
MemberIgatsugu punnid ja vinnid ei ole hea m2rk ja seedimine tuleb lugeda korrasolevaks, kui asjal k2iakse kolm korda p2evas (mida enamus meist ei tee).V2himagi ebamugavustunde puhul tuleks toidulisandi tarbimine l6petada. Mul on j22nud mulje, et enamus kipub siin oma sisetunnet eirama. Joostakse nagu lambad yhte hunnikusse ja p6him6tteks on: “M6telda ei ole vaja, Tema m6tleb meie eest!”
Ma käin aint korra päevas ja küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kolm korda on ikka päris ränk. Aga eks inimesed ole erinevad
jaanuar 22, 2009 at 8:50 p.l. #180963Krisss
MemberAlkohol pidi seedimist kiirendama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nätsu närimine?
jaanuar 22, 2009 at 9:51 p.l. #180973tonn999
MemberNõustun täiega. Kolm korda päevas? kas veidi paljuks ei lähe või? Ma ei käi kolm korda nädalaski. Sel juhul on mul seedimine täielikult p****s
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma käin 3 korda aastas
jaanuar 22, 2009 at 9:54 p.l. #180975Monsik
Memberma käin 3 korda aastasVat kui huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see on ju väga tore kui noorhärrale teiste hädad vaid siirast lõbu pakuvad.Ma ise leian, et see et ma 2-3 korda nädalas vaid s****l käin ei ole just eriti normaalne, aga noh.. see ju minu probleem
veebruar 5, 2009 at 9:30 p.l. #182869Peyote
Membervabandan kõikide valgu tarbijate ees,aga mu meelest on täielik mõttetus,olen mõned korrad tarvitanud lihtsalt hakkab paha
hiljuti olin sellest solgist 3 päeva haige nüüd olen õnneks terve.aga mis sobib ühele ei sobi teisele nt. kreatiin mulle sobib.
veebruar 5, 2009 at 10:06 p.l. #182873Mailman
MemberPole meie probleem, kui sa eelistad oma toitumise paika panna vaid süsivesikute ja rasvade abil, äkki saaks näidismenüüd ?
veebruar 6, 2009 at 6:54 e.l. #182884Alfonze
MemberOsadel inimestel võibki olla vadakutalumatus, siis peabki alternatiivseid valke otsima. Tean inimest kellel pole piimatoodete söömine midagi hullu, kuid pulbri kujul vadakut ei talu, ilmselt koguseliselt piimatoodetes on see piisavalt väike (oli vist 20% on vadak ja ülejäänud valk on kaseiin).
veebruar 6, 2009 at 8:47 e.l. #182894hehee
MemberVat kui huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see on ju väga tore kui noorhärrale teiste hädad vaid siirast lõbu pakuvad.Ma ise leian, et see et ma 2-3 korda nädalas vaid s****l käin ei ole just eriti normaalne, aga noh.. see ju minu probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pead toiduga katsetama, kuidas oma “väljaskäimist” sagedasemaks muuta. Olen ise sama probleemiga silmitsi seisnud, oli VÄGA ebamugav. Kõige kauem olen “umbne” olnud kaks nädalat, istudagi oli valus!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu puhul on muidugi tegemist ka nö peaveaga – kodust eemal võtab uue keskkonnaga harjumine aega, enam õnneks küll mitte kaht nädalat.veebruar 6, 2009 at 9:58 p.l. #182960Monsik
MemberPead toiduga katsetama, kuidas oma “väljaskäimist” sagedasemaks muuta. Olen ise sama probleemiga silmitsi seisnud, oli VÄGA ebamugav. Kõige kauem olen “umbne” olnud kaks nädalat, istudagi oli valus!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu puhul on muidugi tegemist ka nö peaveaga – kodust eemal võtab uue keskkonnaga harjumine aega, enam õnneks küll mitte kaht nädalat.jh, tegelen asjaga ja praegult tundub, et asi edeneb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen hommikuse toidu kliidega kaerahelbe pudru vastu vahetanud, millele ka lisaks linaseemneid. Ning kusjuures ma ei tea kas asi on psühholoogiline või mis aga olen iga hommik pudru kõrvale ka Activia maitsestamata jogurtit võtnud ning asi toimib. Praegult vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2009 at 7:39 e.l. #182964Kevin de puta madre
MemberVarem kui sõin mis ettejuhtus käisin ka korra paari päeva tagant.
Nüüd on 2x päevas tavaline, vahel ka 3. Endal ka parem tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2009 at 8:47 e.l. #182967explode
MemberOlen ka ise tundliku maoga,soovitan sulle sellist toodet nagu natural wey!Siin fitnessi poes seda küll saadaval pole aga ühes teises küll….
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.