Negatiivne kogemus toidulisanditega
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Negatiivne kogemus toidulisanditega
- This topic has 40 replies, 27 voices, and was last updated 17 years tagasi by
explode.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 21, 2009 at 1:05 p.l. #180679
Goleteral
MemberKolm korda päevas asjal?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See on küll ulme ju.Ee– ei ole
jaanuar 21, 2009 at 1:12 p.l. #180682Tigerkutsu
MemberKui konkr. toode tekitab ebameeldivaid kõrvalmõjusid, siis võiks proovida teisi brände ja kui miski ei sobi, siis lihtsalt tavatoiduga oma valk ja süsikad kätte saada.
Lisan niipalju, et mul olid väga väga halvad kogemused kreatiin etüül estriga – krambid ülakõhus pärast u 2 nädalast tarbimist ja hiljem veel u poolteist nädalat pärast lõpetamist. Pooldan ikka vana head monot.
Ma ei soovita ühelegi algajale toidulisandeid, unless sa just kindlasti ilma ei taha, aga siis räägi mõne treeneriga raudselt enne, sest toitumiskava peaks ka kindlasti sel juhul väga paigas olema.
jaanuar 21, 2009 at 1:22 p.l. #180686asdfghjkl
MemberEndaarust vett saab ikka normaalselt joodud,eriti trennipäevadel
Ennast paneb kaa mõtlema et millest sihuke asi

Ma sõin ajaviiteks niisama Hera80 pulbrit, naljaviluks, ja siis läks kõht kinni.
Et siis oleksin ka vastanud selle jutu peale, et põhjuseks on see, et vedelikku liiga vähe, aga tundub, et siis pole asi selles.
jaanuar 21, 2009 at 1:44 p.l. #180687ROtter
MemberEndaarust vett saab ikka normaalselt joodud,eriti trennipäevadel
Ennast paneb kaa mõtlema et millest sihuke asi

Palju on kellegi jaoks “normaalne”?
jaanuar 21, 2009 at 1:57 p.l. #180688Aile
MemberEe– ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole jah
jaanuar 21, 2009 at 10:01 p.l. #180765Monsik
MemberKolm korda päevas asjal?
See on küll ulme ju.Nõustun täiega. Kolm korda päevas? kas veidi paljuks ei lähe või? Ma ei käi kolm korda nädalaski. Sel juhul on mul seedimine täielikult p****s
jaanuar 21, 2009 at 10:12 p.l. #180768Capricorn
MemberMinu arust peab ikka ebaeffektiivne seedimine olema kui nii palju “jääke” tekib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2009 at 4:33 e.l. #180775Archangel
Member2 korda päevas on nagu ok minu jaoks. Hommikul eelmise päeva jäägid välja, õhtul enne magamaminekut ka niipalju, kui päevas kogunenud ja korras. Hea uni, ning päeval rahulik tööd teha.
Toidulisanditest teaksin niipalju öelda, nagu siin ikka ja alati räägitud on. Kui kõht on lahti, siis on arvatavasti valgu üledoos… Liiga palju valku lihtsalt lööb põhja alt ära.
Omast kogemusest võin öelda, et kui teen trenni ja mõni päev on ikka liialt valku tarbitud – Paar sheiki, liha jne. Siis on on kohe kõhus imelik ja kõht enamasti lahti. Kui aga trenni on tehtud väga raskelt ning valku ka normaalselt siis on ikka olukord hoopis teine. Seega mulle tundub, et kui valku rohkem, kui kehal vaja siis ongi häda käes.
Täna näiteks uhasin trennis nagu segane ja kodus oli asi tip-top. Mingeid probleeme polnud. Üleeile aga jäi trenn vahele, toitumine pm sama – hea, et wc-sse välja jõudsin…
Kasutan kahte pulbrit: HT-R’i ja samuti Hera80-t. Ei ole täheldanud, et kumbki halvasti mõjuks.
jaanuar 22, 2009 at 5:25 e.l. #180776T6nu69
MemberNõustun täiega. Kolm korda päevas? kas veidi paljuks ei lähe või? Ma ei käi kolm korda nädalaski. Sel juhul on mul seedimine täielikult p****s
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endal nüüd nii päris ka pole, enamjaolt 1kord aga vahest ka 2 korda päevas.
jaanuar 22, 2009 at 6:25 e.l. #180781masterofceremony
MemberMul küll pole probleemiks 3x päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järelikult kõik ok.jaanuar 22, 2009 at 7:11 e.l. #180785Aile
MemberMul küll pole probleemiks 3x päevas
Järelikult kõik ok.Oleneb toitumisest (vajalik kogus v2rsket ja kiudainete rikast), liikumisest, p2evarezhiimist kinnipidamisest jne.
Kolm korda minu puhul on ideaalne. Kaks korda on ytleme…talutav. Alla selle tunnen ma ennast halvasti…. Uurige lahkamiskambrist j2rgi, kui palju s***a inimese sees v6ib olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> T88tasin seal aastakese…See ollus on ysna toksiline…
jaanuar 22, 2009 at 7:20 e.l. #180788Goleteral
MemberOleneb toitumisest (vajalik kogus v2rsket ja kiudainete rikast), liikumisest, p2evarezhiimist kinnipidamisest jne.Kolm korda minu puhul on ideaalne. Kaks korda on ytleme…talutav. Alla selle tunnen ma ennast halvasti…. Uurige lahkamiskambrist j2rgi, kui palju s***a inimese sees v6ib olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> T88tasin seal aastakese…See ollus on ysna toksiline…
*lükkab kaerahelbepudru eemale*
Einoh, gee – thanks

Aga jah, ma alla 2’e ei saa päeva jooksul hakkama, muidu on raske olla ja kõht valutab..
jaanuar 22, 2009 at 2:35 p.l. #180917T6nu69
MemberAga on mingeid ettepanekuid kuidas seedimist kiirendada?
jaanuar 22, 2009 at 4:44 p.l. #180932Kask
MemberEhk süüa midagi värsket mis just vedeldab ?
jaanuar 22, 2009 at 5:11 p.l. #180935MurderDoll
MemberAga on mingeid ettepanekuid kuidas seedimist kiirendada?Alkohol pidi seedimist kiirendama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.