Negatiivne kogemus toidulisanditega
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Negatiivne kogemus toidulisanditega
- This topic has 40 replies, 27 voices, and was last updated 17 years tagasi by
explode.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 20, 2009 at 7:52 p.l. #16312
ivory
MemberAlustasin toidulisandite tarbimist aasta alguses.
3x nädalas [treening u 3h, jõusaal sellest 75%) joon pärast trenni 1dl Hera80 + 1dl Trauben Zucherit.
Päeval pidevalt kõhus keerleb, pistab nõrgalt ja on kõht pidevalt-pidevalt (80%) lahti.
—
Tsitaat Tarbija24.ee http://www.tarbija24.ee/100308/esileht/olu…utub-ohtlikuks:
19-aastasel Kerdil tekkis pärast liigset treenimist, toidulisandite ja steroidide tarvitamist pöördumatu tervisekahjustus. Noormees on oma keha jäädavalt invaliidistanud.
Kulturist ja jõusaalitreener Ott Kiivikas soovitab enne toidulisandite menüüsse lisamist kindlasti konsulteerida arsti või jõusaali treeneriga.
—
Jutust küll selgub, et peamine põhjus on anaboolsete steroidide kasutamine ja ületreenitus. Kuid iial ei või ju teada, kuidas keemilisel teel loodud ained, sh toidulisandid, indiviididele mõjuvad. Jutu eesmärk oli küsida teie arvamust, kogemusi seoses Hera80-ga. Peale selle juhtida tähelepanu ka liigse entusiasmiga treenimise ja toidulisandite kasutamise kõrvalmõjudele.
jaanuar 20, 2009 at 7:56 p.l. #180596T6nu69
MemberÜldjuhul Hera80 nüüd küll midagi hullu ei tee, kui just valgu vastu alergia pole aga no steroidid ju ka mängus…
jaanuar 20, 2009 at 8:04 p.l. #180599Vägivaldur
MemberKui tunned, et sulle ei sobi, siis on väga lihtne lahendus – ära söö seda konkreetset või ka üldse mitte mingit muud lisandit. Kui mingi toidulisand teeb sul kõhu lahti ja ajab südame pahaks, siis on tema negatiivsed mõjud kindlasti suuremad kui positiivsed.
jaanuar 20, 2009 at 8:05 p.l. #1806000ttt
MemberSeal artiklis pannakse nagu toidulisandid ja anaboolsed steroidid ühte patta või sain ma millestki valesti aru?
jaanuar 20, 2009 at 8:07 p.l. #180601Capricorn
MemberSa ei kaota eriti midagi kui valku toidulisandina ei söö ning selle asemel sööd valku sisaldavat toitu. Või ma ei tea, võibolla äkki poole aasta pärast on biits lisandit süües 36,5 cm, aga mitte süües 36,4 cm vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2009 at 8:15 p.l. #180605Madis232
Memberpask lippab siis on viga toidumenüü valikuga üldiselt nagu, samas ka võib herast tulla, kui ennem ei täheldand sellist asja- kiudaineid on sul vaja ja korrapäraseid toidukordi. ja capricornilt õige tähelepanek
jaanuar 20, 2009 at 8:16 p.l. #180609cows
MemberMul just sihuke tunne et mul valgu kasutamisega tõmbab just kõhu kinni mitte lahti

Keegi oskab midagi sellise asja kohta õelda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jään hoolega igasugu vastuseid ootamajaanuar 20, 2009 at 9:50 p.l. #180624Sangar
MemberIse kasutan ka herat ja samat viinamarja suhkut+fasti kreatiini. Mõlemat(herat ja suhkut) manustan peale trenni umbes 1,5dl ja nii kolm korda nädalas kokku juba umbes üle poole aasta järjest. Endal pole täheldanud mingeid probleeme peale kerge keha temp. tõusu ja kerge kõhu pöörituse. Mis on ka loogilised tulema peale rasket trenni ja kiiret toidulisandite joomist. Igasugused keerulisemad probleemid peaksid olema vast individuaalsed
jaanuar 20, 2009 at 10:28 p.l. #180629Wire
MemberMida artiklit
Heraga invaliidiks. Ja steroidid ja Hera ühte patta pandud??!!??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endal on halb hakkand kreatiinist aga sain aru, et see sellest, et võtsin täitsa tühjakõhuga.jaanuar 21, 2009 at 5:35 e.l. #180637Goleteral
Memberpask lippab siis on viga toidumenüü valikuga üldiselt nagu, samas ka võib herast tulla, kui ennem ei täheldand sellist asja- kiudaineid on sul vaja ja korrapäraseid toidukordi. ja capricornilt õige tähelepanekHmmm, ei.
Ma olen omajagu massilisajaid ja proteiinipulbreid endale tellinud, siiani pole veel leidnud sellist mida teinekord veel telliks, ja mitte tulemuse vaid järelmõjude pärast, kõht lihtsalt ei võta kuigi meeldivalt neid vastu ja nii ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lähiajal üritan ka ühte Whey laktoosikerget proteiini proovida kuid väga lootusi ei hellita – vahet polegi, eelistan pulbri kugistamise asemel jogurtit/kodujuustu/jms
jaanuar 21, 2009 at 5:50 e.l. #180638hehee
MemberMul just sihuke tunne et mul valgu kasutamisega tõmbab just kõhu kinni mitte lahti
Keegi oskab midagi sellise asja kohta õelda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jään hoolega igasugu vastuseid ootamaJood liiga vähe vett?
jaanuar 21, 2009 at 6:49 e.l. #180643masterofceremony
MemberPõhimõtteliselt olen aasta aega toidulisandeid tarbinud.
Lõuna ooteks töö juures Maito 90+200ml rasvatut piima, enne trenni Hera80+500ml vett ja peale trenni Hera80+500ml mahla. Lisaks siis selle aja jooksul 2 kreatiini kuuri ja alguses ka L-karitiini sai natuke enne trenni joodud. Hetkel Hydroxycut’i kuur. Toitumiskava tellitud Oti käest.
Kokkuvõte siiani seedimise ja tervise koha pealt: Eelnevalt oli mul tihti “põhi alt” (ca nädalas 1-2 korda) Praegu ei mäletagi millal viimane kord oli, kuna seedimine toimib kui kellavärk, seda sõna otseses mõttes võin kella õigeks panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eelnevaltki on olnud mul tugev tervis, mingi väike külmetus tavaliselt ikka oli sügisel või kevadel, nüüd need ka kadunud. Mis on vahest tekkinud on punased punnid reitele, nii sise- kui väliskülgedele, need kaovad ca 2-3-e päevaga ära.Nii, et omalpoolt võin öelda, et kui tarbida mõõdukalt ja toitumine korras, siis ei tohiks tulla mingit jama. Muidugi ei ole ma kusagil terviseuuringutel käinud, aga enesetunde koha pealt võin öelda, et kõik on parimas korras praegusel hetkel.
jaanuar 21, 2009 at 8:16 e.l. #180649cows
MemberJood liiga vähe vett?Endaarust vett saab ikka normaalselt joodud,eriti trennipäevadel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ennast paneb kaa mõtlema et millest sihuke asi
jaanuar 21, 2009 at 8:42 e.l. #180653Aile
MemberPõhimõtteliselt olen aasta aega toidulisandeid tarbinud.Lõuna ooteks töö juures Maito 90+200ml rasvatut piima, enne trenni Hera80+500ml vett ja peale trenni Hera80+500ml mahla. Lisaks siis selle aja jooksul 2 kreatiini kuuri ja alguses ka L-karitiini sai natuke enne trenni joodud. Hetkel Hydroxycut’i kuur. Toitumiskava tellitud Oti käest.
Kokkuvõte siiani seedimise ja tervise koha pealt: Eelnevalt oli mul tihti “põhi alt” (ca nädalas 1-2 korda) Praegu ei mäletagi millal viimane kord oli, kuna seedimine toimib kui kellavärk, seda sõna otseses mõttes võin kella õigeks panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eelnevaltki on olnud mul tugev tervis, mingi väike külmetus tavaliselt ikka oli sügisel või kevadel, nüüd need ka kadunud. Mis on vahest tekkinud on punased punnid reitele, nii sise- kui väliskülgedele, need kaovad ca 2-3-e päevaga ära.Nii, et omalpoolt võin öelda, et kui tarbida mõõdukalt ja toitumine korras, siis ei tohiks tulla mingit jama. Muidugi ei ole ma kusagil terviseuuringutel käinud, aga enesetunde koha pealt võin öelda, et kõik on parimas korras praegusel hetkel.
Igatsugu punnid ja vinnid ei ole hea m2rk ja seedimine tuleb lugeda korrasolevaks, kui asjal k2iakse kolm korda p2evas (mida enamus meist ei tee).
V2himagi ebamugavustunde puhul tuleks toidulisandi tarbimine l6petada. Mul on j22nud mulje, et enamus kipub siin oma sisetunnet eirama. Joostakse nagu lambad yhte hunnikusse ja p6him6tteks on: “M6telda ei ole vaja, Tema m6tleb meie eest!”
jaanuar 21, 2009 at 12:25 p.l. #180674T6nu69
MemberIgatsugu punnid ja vinnid ei ole hea m2rk ja seedimine tuleb lugeda korrasolevaks, kui asjal k2iakse kolm korda p2evas (mida enamus meist ei tee).V2himagi ebamugavustunde puhul tuleks toidulisandi tarbimine l6petada. Mul on j22nud mulje, et enamus kipub siin oma sisetunnet eirama. Joostakse nagu lambad yhte hunnikusse ja p6him6tteks on: “M6telda ei ole vaja, Tema m6tleb meie eest!”
Kolm korda päevas asjal?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See on küll ulme ju. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.