Neerud
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Neerud
- This topic has 29 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2009 at 1:21 p.l. #18923
Anonüümne
GuestSelline probleem, et käisin arsti juures niisama uriini proovi andma, sest öösiti ajas kusele.
Ja nüüd tuli välja et et mul on valgu tase 6x üle normi. Ehk 20 on norm ja mul on 120.
Samuti on kreatiini tase 3x üle normi.
Peale trenni joon kread+ala+valku.
Arst ütles, et need näidud on ulmelised ja peaksin kohe selliste preparaatide kasutamise jätma, sest muidu võivad neerud ###### minna.
Mida teie oskate öelda? 4x nädalas valgukox + krea pole ju palju, kuid sellised näitajad ehmatasid mind ka ära. Hetkel teen nüüd kuulise pausi ja vaatan kuu aja pärast uuesti näite.
Kas kellegile on midagi taolist juhtunud?
oktoober 14, 2009 at 1:26 p.l. #227318rinaldo
MemberJa nüüd tuli välja et et mul on valgu tase 6x üle normi. Ehk 20 on norm ja mul on 120.Mis ühikutes seda valgu taset mõõdetakse?
oktoober 14, 2009 at 1:30 p.l. #227322ants16
MemberVabandan et külastajate alt kirjutasin!
valk mg/l
ja kreatiniin mmol/l
Lisanditeks on Hera 80, süsivesikud, beta-alaniin ja etüüleester kreatiin. Lugesin et just see etüüleester võib tekitada neid suuri näitajaid.
oktoober 14, 2009 at 1:51 p.l. #227329rinaldo
MemberTuttaval oli ka selline probleem. Lõpetas mingiks ajaks valgupulbri ja kreatiini kasutamise ja sai kontrollist läbi (mingi sõjaväe teema).
Selge see, et korralikult toituval kulturistil on need näidud kõrgemad kui inimesel, kes ei treeni ega tea toitumisest ka midagi. Kas arstidel on ka kuskil “eri tabel” kulturistide kohta, seda ma ei tea. Üldiselt on ikka nii, et kulturistid on testide järgi ülekaalulised (BMI) ja haiged inimesed. Eks nad tipptasemel on ka, aga sinu puhul ma seda ei usu.
Aga krt, pead ei anna. Küsi näiteks Fred Antsoni käest, tema peaks seda teemat jagama.
oktoober 14, 2009 at 1:58 p.l. #227337Amarillo
Membertäiesti tavaline, ega paljudel kulturistihakatistel sama probleem, maks,neerud jne ######.. siiis jääbki kahjuks pooleli, ma ei mõtle seda välja vaid on palju tuttavaid ja treenereid kes seda kinnitavad, üks isegi jäi kreatiinist impoks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ei soovita üle tarbida , enne lisandite tarbimist spordiarsti juures analüüsid teha, ega seda niisama HOIATUSSE ei panda , mõistus pole oma teha ,vaid ärimeeste, kes mürki kaela määrivad…btw mismõttes öösel wc? kui tihti siis?
oktoober 14, 2009 at 1:59 p.l. #227338ants16
Membertäiesti tavaline, ega paljudel kulturistihakatistel sama probleem, maks,neerud jne ######.. siiis jääbki kahjuks pooleli, ma ei mõtle seda välja vaid on palju tuttavaid ja treenereid kes seda kinnitavad, üks isegi jäi kreatiinist impoks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ei soovita üle tarbida , enne lisandite tarbimist spordiarsti juures analüüsid teha, ega seda niisama HOIATUSSE ei panda , mõistus pole oma teha ,vaid ärimeeste, kes mürki kaela määrivad…
btw mismõttes öösel wc? kui tihti siis?
no mingi 3-4 ajal ajas kusehäda üles.
Aga no ma teen kuu pausi ja siis uued analüüsid, kui on langenud siis tahaks ikkagi edasi tarbida, kuid ei teagi nüüd kumb ohtlikum kas kreatiin või proteiin.
oktoober 14, 2009 at 2:01 p.l. #227339emmimees
MemberAga kas sa oled arvestanud, kui mitu g kehakg kohta ööpäevas sa tarbid valku keskmiselt?
oktoober 14, 2009 at 2:05 p.l. #227344Amarillo
Memberno mingi 3-4 ajal ajas kusehäda üles.Aga no ma teen kuu pausi ja siis uued analüüsid, kui on langenud siis tahaks ikkagi edasi tarbida, kuid ei teagi nüüd kumb ohtlikum kas kreatiin või proteiin.
kui tarbid rohkem vedelikku miks siis ei peaks ajama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? , ma käin ka vahel öösel wc , aga vaevalt et nüüd neerud 0, kindlasti kreatiin on neerudele ohtlikumoktoober 14, 2009 at 2:10 p.l. #227350Amarillo
Memberno mingi 3-4 ajal ajas kusehäda üles.Aga no ma teen kuu pausi ja siis uued analüüsid, kui on langenud siis tahaks ikkagi edasi tarbida, kuid ei teagi nüüd kumb ohtlikum kas kreatiin või proteiin.
3-4 korras või kellaaeg?
oktoober 14, 2009 at 2:13 p.l. #227353ants16
MemberAga kas sa oled arvestanud, kui mitu g kehakg kohta ööpäevas sa tarbid valku keskmiselt?ei ole, aga kuna kaal suht väike 71 (179cm) siis söön kõike nii palju kui on, ja arst ütles ka et, söö liha palju tahad, aga jäta mõneks ajaks lisandite tarbimine ära.
ja to amarillo 1x öö jooksul, mõnikord üldse mitte, aga no minu jaoks on selline asi ikkagi häiriv ja hea et ära käisin arsti juures
oktoober 14, 2009 at 2:44 p.l. #227364LaurL
MemberKas sa vahepeal üldse Kreatiinikuuridest pause ka tegid, või paugutasid seda lihtsalt tuimalt mitukuud järjest ?
oktoober 14, 2009 at 2:58 p.l. #227371ants16
MemberKas sa vahepeal üldse Kreatiinikuuridest pause ka tegid, või paugutasid seda lihtsalt tuimalt mitukuud järjest ?ikka tegin pause, aga enne CEE võtmist mul seda jama polnud.
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=835445 siin ka vastav teema sellele. Viskasin oma etüüleestri otsejoones prügikasti.
oktoober 14, 2009 at 3:59 p.l. #227384Amarillo
Membereks ta jah ikka kreatiinist oli, vaevalt et proteiinipulber nüüd neere niiväga mõjutab, olen kasutanud ka CEE , aga ma ei märgand mingit muutust 100g sõin ära, nothing, aga vb ma juba allready putkas omadega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 4:17 p.l. #227387Madis232
Memberkipun ka arvama et süüdlane on CEE.
oktoober 14, 2009 at 4:56 p.l. #227399emmimees
MemberMis te nüüd, mõni mees siit ärkab 3-4x öösel üles …seda küll vist seepärast, et toituda. Äkki on siis magu läbi..?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.