Neegrid ja testotase
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » Neegrid ja testotase
- This topic has 34 replies, 24 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
september 22, 2008 at 5:43 p.l. #166656
Indrek K
MemberAutojuhid autojuhtideks, aga miks pole mustanahalisi ujujaid või jalgrattureid???
september 22, 2008 at 5:47 p.l. #166659matti
MemberAutojuhid autojuhtideks, aga miks pole mustanahalisi ujujaid või jalgrattureid???Nu ma usun,et seda võib seletada traditsioonidega
september 22, 2008 at 6:59 p.l. #166674QWE8
MemberNu ma usun,et seda võib seletada traditsioonidegaMuidu ma olen kuulnud, et mustadel pidi üldse olema vee kartus ja ujuda neile ei meeldi. Kunagi oli selline saade nagu hirmu faktor ja seal kah mustad koguaeg põrusid ülesannete juures, ku pidi vees toimetama.
september 22, 2008 at 7:52 p.l. #166687Sarge
MemberVäike offtopic, aga kas te kunagi olete purjus hiinlast näinud ?
Selle sprindi kohapealt olen ka kuulnud mingi luustiku värki. Et mingi asi pidi pikem olema, tänu sellele on ka kiiremad.
Võtame näiteks kümnevõistluse. Seal kõik võrdsed… asiaate pole muidugi märganud, vähemalt meelde küll ei tule.
Filmis “Libe liug”, seal jamaikalased võtsid osa bobisõidust. See oli tõene ka, tulevikus sai Jamaika väga häid kohti.
september 22, 2008 at 8:23 p.l. #166690vares3636
MemberAutojuhid autojuhtideks, aga miks pole mustanahalisi ujujaid või jalgrattureid???Ei oska nad autoga sõita ja ei oska nad ka rattaga sõita, ujumisest rääkimata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neegrite keskmine inteligents pidi ka keskmisele valgele alla jääma.
september 22, 2008 at 8:37 p.l. #166692Vägivaldur
MemberAga keda need keskmised rõõmustavad? Tavaliselt alla keskmise inimesi. Kui oled üle keskmise, siis väga ei kipu kottima, kuidas keskmine neeger, hiinlane või eurooplane üksteisest paremad või halvemad on.
september 22, 2008 at 8:53 p.l. #166693alr89
MemberEi oska nad autoga sõita ja ei oska nad ka rattaga sõita, ujumisest rääkimata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Neegrite keskmine inteligents pidi ka keskmisele valgele alla jääma.
intelligents
september 23, 2008 at 7:27 e.l. #166707gmaster
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=alJWEgIhF9A…?topic=235902.0
loodan et väga offtopic pole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 23, 2008 at 1:15 p.l. #166733vaher
MemberNiinimetatud sprinteritüüpi Lääne-Aafrika regioonidest pärinevad mustad klassifitseeritakse antropoloogide ja erinevate füsioloogia ekspertide poolt reeglina mesomorfideks. Neil on tugev, selgelt väljapaistev lihaskond. Selgelt laiad õlad ja esiletungiv rind, puusad ja keskkoht on kitsad. Nende lihased sisaldavad oluliselt rohkem kiireid lihaskiude, kui paljude valgete sportlaste või Ida-Aafrika regioonidest pärinevate kaaslaste lihased. Samuti on neil selgelt tavalisest keskmisest näitajast madalam rasvaprotsent ja suurem testosterooni kontsentratsioon veres.
Lääne-Aafrika neegritel on igatahes suurem testosterooni tase.
september 23, 2008 at 1:42 p.l. #1667354Qlimax
MemberVäike offtopic, aga kas te kunagi olete purjus hiinlast näinud ?Selle sprindi kohapealt olen ka kuulnud mingi luustiku värki. Et mingi asi pidi pikem olema, tänu sellele on ka kiiremad.
Võtame näiteks kümnevõistluse. Seal kõik võrdsed… asiaate pole muidugi märganud, vähemalt meelde küll ei tule.
Filmis “Libe liug”, seal jamaikalased võtsid osa bobisõidust. See oli tõene ka, tulevikus sai Jamaika väga häid kohti.
Olen näinud, ei ole kindel kas ta oli just hiinlane, aga asiaat kindlasti. Mis küsimuse point on?
september 23, 2008 at 3:22 p.l. #166742matti
MemberNiinimetatud sprinteritüüpi Lääne-Aafrika regioonidest pärinevad mustad klassifitseeritakse antropoloogide ja erinevate füsioloogia ekspertide poolt reeglina mesomorfideks. Neil on tugev, selgelt väljapaistev lihaskond. Selgelt laiad õlad ja esiletungiv rind, puusad ja keskkoht on kitsad. Nende lihased sisaldavad oluliselt rohkem kiireid lihaskiude, kui paljude valgete sportlaste või Ida-Aafrika regioonidest pärinevate kaaslaste lihased. Samuti on neil selgelt tavalisest keskmisest näitajast madalam rasvaprotsent ja suurem testosterooni kontsentratsioon veres.Lääne-Aafrika neegritel on igatahes suurem testosterooni tase.
Enamus USA neegreid ongi teatavasti Lääne-Aafrika päritolu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 23, 2008 at 4:47 p.l. #166750Sarge
MemberEi oska nad autoga sõita ja ei oska nad ka rattaga sõita, ujumisest rääkimata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Neegrite keskmine inteligents pidi ka keskmisele valgele alla jääma.
Kõige kõrgem on asiaatidel, siis eurooplastel, neile järgnevad ameeriklased ja siis aafriklased.
oktoober 2, 2008 at 2:11 p.l. #167580maximus89
MemberRiigite lõikes on mulle meelde jäänud, et intelligentsilt (keskmiselt iq-tasemelt) on esireas Jaapan ja Loode-, Kesk- ning Põhja-Euroopa riigid.Eesti oli samuti üsna eesotsas.Enamik aasia riike olid siiski euroopast maas.USA ei hiilanud samuti kuigi kõrge keskmisega, aga üldiselt mida suurem SKT inimese kohta, seda kõrgem intelligents.
november 10, 2008 at 3:10 p.l. #154056pkwild618
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=alJWEgIhF9A…?topic=235902.0loodan et väga offtopic pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muide geenierinevused on valgetel ja teistel rassidel väga väikesed, mitte suured, nagu eelpool nimetatud. Aga väikesed muutused võivad teinekord palju tähendada. Näiteks haigustejadas ühe tähe muutmine võib muuta haiguse juba surmavaks.
Ja kui rääkida sellest suuremast lihaskonnast ja väikesest rasvaprotsendist, siis selgitan asja ära. Lihased paistavad hästi välja, sest nad on tumedad ja väikese rasvaprotsendiga, kuna neil pole peale usside midagi muud süüa… Kui neil oleks süüa, siis paistaks neil Saku six-pack samamoodi, nagu paljudel valgetel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2008 at 4:20 p.l. #154093rms
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=alJWEgIhF9A…?topic=235902.0loodan et väga offtopic pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ma kül ei ütleks nüüd,et mustad on laulmises väga kehvad.
Mustad on kindlasti laulmises mitu x edukamad kui valged.
Mustad laulsid juba orjuse aegadest igasuguseid reggie jms laule,enamus muusika liikides on nad ka tuntumad.
Võtame näiteks tänapäeva hiphopi,palju seal valgeid domineerivaid muusikuid/artiste on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ainult mustanahalised ongi põhimõtteliselt.Ning youtubes leiad 10 x hullemaid selliseid “laulmis ” klippe valgete kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.