NeedSize ab rutin Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » NeedSize ab rutin This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by antol. Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) Autor Postitused jaanuar 7, 2007 at 8:57 p.l. #9318 CzarMember Mõjub väga hästi ja huvitavam kui tavaline 20 kordust teha. Plus jõutõstjatele ja kükijatele mõnusalt tugevad lihased selja toestuseks. Seda saab teha aint siis kui kõhulihastepink läheb negatiivile … lased ennast kuni paralleerini loed aeglaselt 5ni ja tuled üles tagasi ja kordad. 5×5 http://www.elitefitness.com/forum/showpost…amp;postcount=3 Edu jaanuar 7, 2007 at 9:27 p.l. #100925 Alexander AndrusenkoModerator Täitsa huvitav. Kindlasti proovin lähimal ajal. jaanuar 8, 2007 at 6:11 e.l. #100936 antolMember Täitsa huvitav. Kindlasti proovin lähimal ajal. Olen teinud, olen proovinud. Mulle meeldib Autor Postitused Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse