Skip to main content

need tülpimust tekitavad puusad

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » need tülpimust tekitavad puusad

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Millised harjutused sobivad puusaümbermõõdu vähendamiseks? Ülejäänud kehaga olen rahul, aga puusad on liialt laiad… Toitun tervislikult, rämpstoitu ei söö.

Tänan neid, kes teavad ja oskavad aidata!

antonhansen
    Member

Puusaringid <_<“>

Aga kas sul on puusade peal rasva või on lihtsalt suur kont? Kui on rasva siis aitab ainult aeroobne treening, ehk ratas/jooks.

jrx
    Member

Spetsiaalselt puusade ümbrusest rasva ära saamiseks ei aita ükski harjutus.

antonhansen
    Member

Täpselt nii, rasva saab ära kas igalt poolt korraga või üldse mitte.

iluspoiss
    Member

Eeldusel , et oled naine, siis võin sulle öelda niipalju, et laiad puusad on mega seksikad!

Alberd
    Member

Tegelikult mingil määral saab lokaalselt rasvu põletada küll. Seda on isegi Ott kuskil siin samas välja öelnud.

greenu
    Member

on olemas ka mingid geelid mida määrid kehale ja siis selle koha pealt peaks rasv kaduma … kuid njahh …. mina nendesse eriti ei usu …. võiksid tõesti aeroobset trenni teha …. ujumine jalgratas jooksmine rullikad jne ..

samas kui on lai puus tingitud laiast kondist siis pole eriti midagi teha … konti niisama lihtsalt ära ei tahu ….. liitudes iluspoiss arvamusega siis ütlen ka et mulle meeldivad puusakamad inimesed … aga see muidugi ei aita sind …. vaata ennast pikalt peeglist ja mõtle kas sul ikka on nii väga vaja alla võtta … sest enamus naistel on arvamus et on paksud või liiga suure puusaga … samas pole neil häda midagi … et mõtle selle peale …

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.