Naturaalsed valgupulbrid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Naturaalsed valgupulbrid
- This topic has 46 replies, 24 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
PumaZ.
-
AutorPostitused
-
mai 21, 2009 at 12:18 p.l. #197466
explode
Memberhmm, kas huvitav reflex natural whey oma toime poolest on võrdväärne whey gold standardiga? Mul endal saab kohe Dorian Yates otsa ja otsin asendustoodet, Doriani ennast ei paista kuskil olema enam…Puhtam on kindlasti,kas,aga kas ka parem, pead ise proovima,ei oska öelda,maitse asi.Mulle igaljuhul Reflexi tooted meeldivad,saanud igast staffi sealt ka alati kaubapeale.Naturali pole proovinud,aga instanti küll http://reflex.ee/index.php?mark=5&prod…15&vote=yes
mai 21, 2009 at 12:43 p.l. #197470alpina
MemberIsiklikut arvan, et samas hinnaklassis toodetel vahet ei tee.Ega see sheik mingi ulme asi ole.Õige kütus on ikka toit.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varsti ostan rexlex natural whey-id ja anna teada kuidas maitseb/lahustub võrreldes 100% whey gold standard-iga.
mai 21, 2009 at 3:51 p.l. #197500davlenije
Memberhuvitav, kas reflexsil laktoosivaba toodet on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 25, 2009 at 8:52 p.l. #198284alpina
MemberNii, shokolaadi natural whey käes nüüd.
Võrdlus: maasika 100% whey gold stardardiga:
Maitse: enamvähem, veega(+~30g dextor ja ~30g malto) maitseb nagu tume shokolaad vahvliga,piimaga meentutab veidi kama isegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (sohokolaadi fit whey maitses paremini)lahustavus:hea, vb gramm halvem kui gold standartil, aga muidu ok.
Lõhn:keskmine, (ei sisalda kunstlike lõhnaaineid) meenutab jahust kakaod.Whey gold standart lõhnab nagu päris maasikas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ja veel:
Kirjas on, et võtta kas annust (mis mõõteühik on annus?
) Kodukal ka sama info (võiks täpsem olla).Kuna whey gold standartiga sain kulbi kaasa, siis kasutan seda.
Toode ei sisalda vähemalgi määral kunstlikke magusaineid, maitsesteid ega värvaineid.
Ise olen tootega rahul.
mai 25, 2009 at 9:16 p.l. #198291instantwey
Memberhuvitav, kas reflexsil laktoosivaba toodet on
REFLEXI Micro-Wey on laktoosivaba,tegemist on reflexi kõige puhtama ja paremini seguneva proteiiniga.Ka valgu sisaldus on antud tootel kõige kõrgem,kui oled tootest huvitatud anna teada.
mai 27, 2009 at 7:22 e.l. #198538LaksiMati
MemberKui mina Natural Wheyd ostsin siis oli küll mõõtelusikas sees, lihtsalt oli pulbri alla mattunud. Ma ei saa aru, kuidas sa saad Natural Wheyd Whey Goldiga võrrelda? NW ei sisalda kunstlikke magusaineid, maitsesteid ega värvaineid. WG on aga otsast lõpuni igasugust keemiat täis, mis minu tervisele kõige parem ei ole. Sporti tehakse ikka selle eesmärgiga, et vormis olla ja tervislik. Ennekõike ikka õige ja kvaliteetne toitumine!
mai 27, 2009 at 8:06 e.l. #198551Jarmo Oberst
MemberKui mina Natural Wheyd ostsin siis oli küll mõõtelusikas sees, lihtsalt oli pulbri alla mattunud. Ma ei saa aru, kuidas sa saad Natural Wheyd Whey Goldiga võrrelda? NW ei sisalda kunstlikke magusaineid, maitsesteid ega värvaineid. WG on aga otsast lõpuni igasugust keemiat täis, mis minu tervisele kõige parem ei ole. Sporti tehakse ikka selle eesmärgiga, et vormis olla ja tervislik. Ennekõike ikka õige ja kvaliteetne toitumine!Päris nii hull ka Whey Gold ei saa olla. Kui ta tõesti otsast lõpuni keemiat täis oleks siis ei oleks ta maailma populaarseim proteiin.
mai 27, 2009 at 8:30 e.l. #198554matti
Member. Kui ta tõesti otsast lõpuni keemiat täis oleks siis ei oleks ta maailma populaarseim proteiin.Ma ei oleks selles nii kindel…
mai 27, 2009 at 8:53 e.l. #198559Jarmo Oberst
MemberMa ei oleks selles nii kindel…
Mis on siis populaarsem ?
mai 27, 2009 at 10:01 e.l. #198567alpina
MemberKui mina Natural Wheyd ostsin siis oli küll mõõtelusikas sees, lihtsalt oli pulbri alla mattunud. Ma ei saa aru, kuidas sa saad Natural Wheyd Whey Goldiga võrrelda? NW ei sisalda kunstlikke magusaineid, maitsesteid ega värvaineid. WG on aga otsast lõpuni igasugust keemiat täis, mis minu tervisele kõige parem ei ole. Sporti tehakse ikka selle eesmärgiga, et vormis olla ja tervislik. Ennekõike ikka õige ja kvaliteetne toitumine!Võrdlesin sellepärast kuna olen omanud whey gold standard-it.Seda on ka paljud teised omanud.Mina olen reflexi tootega rahul, järest rohkem meeldima hakkab.
Maitse ja lõhna poolest just hea võrrrelda, kuna on kohe aru saada, et ühele pole lõhna ja maitse jama lisatud.
Kindlasti ei maitse reflex samahästi kui gold standard aga on tervislikum.
mai 27, 2009 at 10:09 e.l. #198568LaksiMati
MemberSel juhul julgen soovitada sulle Intstant Wheyd, mis peaks sul keele all viima
Ja neid sa võid juba mingil määral WG võrrelda.mai 27, 2009 at 10:20 e.l. #198571gymer
MemberPuhtam on kindlasti,kas,aga kas ka parem, pead ise proovima,ei oska öelda,maitse asi.Mulle igaljuhul Reflexi tooted meeldivad,saanud igast staffi sealt ka alati kaubapeale.Naturali pole proovinud,aga instanti küll http://reflex.ee/index.php?mark=5&prod…15&vote=yesKavalalt on link siia lisatud, nii kui keegi vajutab, saab toode kodukal kohe 5 tärni.
mai 28, 2009 at 2:28 p.l. #198821valgumees
MemberSai isegi nüüd Reflexi Instat Weyd proovitud.Võrdlus Weyd goldiga mida olin ennem juba 3 purki söönud.
Maitse- Sama hea,sellised mõnusad sulavad suus mõlemad.
Segunemine Instat weyl parem.
Imenduvus,arvan et võrdne.
Mõju-olen praegu instantiga rahul,veel ei oska täpselt kommenteerida aga võimalik,et meeldib isegi rohkem kui wey gold
mai 28, 2009 at 8:49 p.l. #198886PumaZ
MemberKas need naturaalsed valgupulbrid on ilma maitseta?
mai 28, 2009 at 9:06 p.l. #198891alpina
MemberKas need naturaalsed valgupulbrid on ilma maitseta?Oeh.
Ei ole maitseta.Reflex natural whey on olemas maasika, shokolaadi ja vanillimaitselit.
Lihtsalt ei ole lisatud seda mida vaja pole (ehk lõha ja magusained + veel mingit jama).
Pika kaevamise peale leidsin kulbi ka sealt seest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.