Naturaalne valgu šeik
- This topic has 25 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 12 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 25, 2010 at 12:25 p.l. #280403
marit
MemberNaturaalse lehmapiima ja poepiima vahe seisnes valkude omastamises ja seedeensüümide puudumises?Huvi pärast küsin, millised need proportsioonide suurusjärgud on. Kas poepiimas leiduvatest valkudest omastatakse 5% võrreldes sellega, mida omastatakse mittepoepiimast või 95%, või 50%? Või millised need suurusjärgud on? Veel millest muust kui piima töötlemisest enne poodi vedamist sõltub valkude omastamine ja kuidas see või need asjaolud päeva lõpus äraomastatud valkude osakaalu mõjutavad. Suurusjärkude täpsusega. Kirp, kas tead ja seletad?
oktoober 25, 2010 at 12:40 p.l. #280406Kristjan-Johannes Konsap
MemberHuvi pärast küsin, millised need proportsioonide suurusjärgud on. Kas poepiimas leiduvatest valkudest omastatakse 5% võrreldes sellega, mida omastatakse mittepoepiimast või 95%, või 50%? Või millised need suurusjärgud on? Veel millest muust kui piima töötlemisest enne poodi vedamist sõltub valkude omastamine ja kuidas see või need asjaolud päeva lõpus äraomastatud valkude osakaalu mõjutavad. Suurusjärkude täpsusega. Kirp, kas tead ja seletad?Seda tuleks küsida Hr. Alan B´Stardilt. Võimalusel eelistan ma tõesti tavalist lehmapiima, mida õnneks oma signatuuris olevast ökopoest ka saan. See on minu arust umbes sama, kas süüa värskelt püütud lõhet või paar aastat seisnud spotikonservi. Selge see, et toiteväärtus pole sama, kadunud on paljud vitamiinid jne.
Pärispiima juues ikka tunned, kuidas esiisade ramm soontesse voolab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2010 at 1:07 p.l. #280415marit
MemberSeda tuleks küsida Hr. Alan B´Stardilt. Võimalusel eelistan ma tõesti tavalist lehmapiima, mida õnneks oma signatuuris olevast ökopoest ka saan. See on minu arust umbes sama, kas süüa värskelt püütud lõhet või paar aastat seisnud spotikonservi. Selge see, et toiteväärtus pole sama, kadunud on paljud vitamiinid jne.Pärispiima juues ikka tunned, kuidas esiisade ramm soontesse voolab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah. Seep see ongi – tundub nagu teaks midagi, aga kui otsida mida konkreetselt, siis polegi midagi peale tunde, et ramm voolab. Ramm voolab soontes ja soontesse kindlasti, aga kuivõrd ja kas üldse see ka piima päritolu, töötlemisviisiga seotud on, jääb arusaamatuks. Nagu võtmete otsimine lambi alt – hea valge otsida isegikui võtmed kuskile porimülkasse kadunud. Enda kohta arvan, et katsun jääda selliste asjade juurde, millest ise aru saan ja/või mis silmnähtavate tulemustega on, kas siis negatiivsete või positiivsetega. Piima töötlemisviisi ja -määra mõju jõunäitajatel (ehk soontes voolavale rammu määrale) teiste asjaolude – mida, juhin tähelepanu, pole üldsegi teada – mõjust eraldamine kahtlemata ei kuulu minule arusaadavate asjade hulka. Minu maailmas siis muidugi. Igaüks elab omas maailmas, ja nähtvasti on maailmu, kus taolised asjad on võimalikud ja igapäevase regulaarsusega või tihedamaltki tehtavad. Üks pole parem kui teine, üldiselt. Või? Alani jt kommentaarid muidugi teretulnud.
oktoober 25, 2010 at 3:03 p.l. #280430Rasengan
MemberSai täna siis selline šeik ära proovitud:
piim 300g
rasvatu kohupiim 90g
kakaopulber 15g
banaan 100g
Täitsa maitsev oli isegi. Kakaod võib rohkem ka panna, sest selle maitset nagu aru ei saanud. Siin toiteväärtus ka
Kaloreid: 380.7 Kcal
Rasva: 8.55 g.
Valku: 29.8 g.
Süsivesikuid: 45.5 g.
Kiudaineid: 3.5 g.
veebruar 2, 2011 at 3:03 p.l. #288714haamer
MemberÜhesõnaga kui kasvõi pulbritest sheik vahepeal kopa viskab ja tahaks kasvõi raha kokkuhoidmis mõttes teha näiteks ise toiduainetest sheik siis teeb ju suhteliselt sama välja ? Ise polegi nö toiduainetest kunagi sheike vist teinud trennisuhtes… peaks muutma seda harjumust, jube vastik on vahest peale trenni pakk kohupiima, klaas piima ja muid asju kõrvale süüa kui näiteks kiire on vms et palju lihtsalt ju ongi siis enda nö taastussheik valmis vändata.
Muidu selline probleem ka, et tavalist piima ma ei juua ei saa…. seega joon kitsepiima, et millise sheigi ma teha võiks? Tahaks saada kuskil 20-30g valke ja 40-50 süsikaid ehk kokku…. aga kuna hardgainer siis kasvõi 20-30g valke ja üle 60g süsikaid, või siis näiteks trauben zuckerit lisada et rohkem sv-sid saaada.
Näiteks 200ml kitsepiima, 100g kohupiima , 2 banaani ? See on juba selline korralik sheik `?
veebruar 8, 2011 at 7:09 p.l. #289289zxcvb
MemberLausa lust näha, et keegi sarnaselt mõtleb kui mina. Mulle on igasugused pulbrid absoluutselt välistatud. Võtan alati peale trenni shake-i: piim+kodujuust+külmutatud banaanid. Külmutatud banaanid tekitavad sellise jäätise, mis trenni lõpuks ära sulab, aga shake on endiselt hea külm.Sellisel kujul taastusjook ilusti ära ka taastab lihased ikka? räägitakse küll, et peab ilmtingimata vedelal kujul mingi 0g rasvaga valgusheiki jooma, et imendumine võimalikult kiire oleks.
veebruar 8, 2011 at 7:15 p.l. #289294gmaster
MemberSellisel kujul taastusjook ilusti ära ka taastab lihased ikka? räägitakse küll, et peab ilmtingimata vedelal kujul mingi 0g rasvaga valgusheiki jooma, et imendumine võimalikult kiire oleks.Ütleme nii et mina olen näinud härga, kes peale trenni 2L 3,5% piima jõi ja taastumisega tal probleeme polnud.
Seega ei tasu kõike liiga peensusteni ajada.
Kalorid, toitained sisse, see hüper-imendumiskiirus hakkab alles kõrgemal tasemel mängima.
veebruar 8, 2011 at 7:20 p.l. #289296ROtter
MemberÜtleme nii et mina olen näinud härga, kes peale trenni 2L 3,5% piima jõi ja taastumisega tal probleeme polnud.Seega ei tasu kõike liiga peensusteni ajada.
Kalorid, toitained sisse, see hüper-imendumiskiirus hakkab alles kõrgemal tasemel mängima.
70 – ndatel ja 80 – ndatel, kui toidulisandeid veel saada polnud, siis joodigi piima kohe peale trenni.
veebruar 8, 2011 at 9:04 p.l. #289308AlanBStard
ModeratorPiimarasv kiirendab imendumist.
veebruar 8, 2011 at 9:26 p.l. #289313gmaster
MemberPiimarasv kiirendab imendumist.Linki? huvitav oleks mehhanismi lugeda
veebruar 8, 2011 at 11:30 p.l. #289317AlanBStard
ModeratorPole, googelda
??:”> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.