Naturaalne valgu šeik
- This topic has 25 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 12 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 23, 2010 at 7:40 e.l. #22026
Rasengan
MemberTere rahvas,
nagu pealkirjast näha võib, otsiks mõnda head naturaalset valgu šeiki, mille ained on kergesti kättesaadavad ja šeik ise ka joodav. Netist otsisin, leidsin küll, aga mõnda asju ma arvan oleks raske tavapoodidest saada. Ise mõtlesin, et selline kerge võib-olla oleks nt piim, banaan, kakaopulber. Aga valku tollest väga palju ei saa, mingit kodujuustu ega kohupiima pole ka eriti mõtekas sisse panna, ega?
oktoober 23, 2010 at 8:13 e.l. #280123jrx
MemberMiks sa seda kokteiliks kokku tahad lasta? Söö lihtsalt asju:)
oktoober 23, 2010 at 8:56 e.l. #280126gmaster
MemberTere rahvas,nagu pealkirjast näha võib, otsiks mõnda head naturaalset valgu šeiki, mille ained on kergesti kättesaadavad ja šeik ise ka joodav. Netist otsisin, leidsin küll, aga mõnda asju ma arvan oleks raske tavapoodidest saada. Ise mõtlesin, et selline kerge võib-olla oleks nt piim, banaan, kakaopulber. Aga valku tollest väga palju ei saa, mingit kodujuustu ega kohupiima pole ka eriti mõtekas sisse panna, ega?
Ei tea miks mitte? Kohupiimaga tuleb väga maitsev!
Lisaks võid veel oma äranägemise järgi igasugu kraami lisada jäätisest müslini.
oktoober 23, 2010 at 9:31 e.l. #280137Rasengan
MemberMiks sa seda kokteiliks kokku tahad lasta? Söö lihtsalt asju:)Sööngi, pärast trenni võtan oma väikse šeigi ära, ja siis u poole tunni pärast kodus natuke suurem söök.
oktoober 23, 2010 at 9:40 e.l. #280141Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui kohupiimale piima juurde paned, peaks asi piisavalt vedel tulema küll. Banaani(d) kiidan heaks! Kakaopulber samuti hea mõte. Kaneeli ka. Rosinaid? Krt kõht läheb endal tühjaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piimana võiksid kasutada minu lemmikut naturaalset lehmapiima.
oktoober 23, 2010 at 4:20 p.l. #280189Risto Uuk
MemberLausa lust näha, et keegi sarnaselt mõtleb kui mina. Mulle on igasugused pulbrid absoluutselt välistatud. Võtan alati peale trenni shake-i: piim+kodujuust+külmutatud banaanid. Külmutatud banaanid tekitavad sellise jäätise, mis trenni lõpuks ära sulab, aga shake on endiselt hea külm.
oktoober 23, 2010 at 4:30 p.l. #280193samuil
MemberSega lahja kohupiim mingi supilusikatäie magusa moosiga ühtlaseks massiks. Lisa törts piima, et vedelam oleks + üks õun ja ongi hea taastumisprotsessi alustaja sul olemas.
oktoober 23, 2010 at 8:47 p.l. #280214Madis232
Memberega need valgulisandid väga “sünteetilised” või “ebanaturaalsed” ka ei ole, et neid nüüd nii vältima peaks. Igalühel omad põhimõtted toitumises.
Muidu Piim + joogijogurtit natukene ( banaani / maasika maitseline) + kohupiim + 1 banaan + kaneel nt on päris hea sheik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen ka kamajahu lisanud sinna. Variante on tohutult palju!oktoober 23, 2010 at 8:53 p.l. #280216AlanBStard
ModeratorSeda jah, mõned on mõnes mõttes naturaalsemad kui poepiim.
oktoober 24, 2010 at 7:12 e.l. #280237Risto Uuk
MemberSeda jah, mõned on mõnes mõttes naturaalsemad kui poepiim.Ei ütlekski, et poepiima on hea juua.
oktoober 24, 2010 at 8:12 e.l. #280241kassu64
MemberEi ütlekski, et poepiima on hea juua.mida iganes
oktoober 24, 2010 at 8:16 e.l. #280243Kristjan-Johannes Konsap
MemberSeda jah, mõned on mõnes mõttes naturaalsemad kui poepiim.Naturaalse lehmapiima ja poepiima vahe seisnes valkude omastamises ja seedeensüümide puudumises?
oktoober 24, 2010 at 10:53 e.l. #280260AlanBStard
ModeratorNaturaalse lehmapiima ja poepiima vahe seisnes valkude omastamises ja seedeensüümide puudumises?Piimarasva peendispergeerimine ehk homogeniseerimine ka… viib võõrvalke vereringesse.
Mõned pulbrid on külmtöödeldud ja kõik valgud terved, tõenäoliselt siis seedeensüümid ka sest need on ka valgud.
oktoober 25, 2010 at 10:33 e.l. #280391niisamamees
Memberselline küsimus ,et kui teed kohupiima+piim(poe)+banaan ning lisad natukene kreatiini ehk umbes sama nagu Muscel+… Tohib nii teha kuna seal kreatiini peal üeltud ,et peab olema laadimis periood vms.
oktoober 25, 2010 at 10:53 e.l. #280396jrx
MemberTohib. Laadimisperiood ei ole tegelikult nii oluline.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.