See oleks ideaalne, kuna sellel vanal olid sellised traadid veel enne surma peas, et oioioi.
Kuidas praegu lood on?On juuksed hõredamad?Ma mäletan, et minul endal hakkas juba 18a see pull pihta.Aga jah, 5a põed ja siis lööd käega ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen ise proovinud looduslikke hambapastasid ja ausalt öeldes on need väga hea mulje jätnud. Peale tavalise hambapastaga, isegi lahjaga, pesemist on mul tavaliselt selline tunne, et suu limaskestad on ärritatud ja suu õhetab, looduslikega seda pole. (Vähem happelised?) Niiet soovitan proovida, kui võimalus on.
Kuidas praegu lood on?On juuksed hõredamad?Ma mäletan, et minul endal hakkas juba 18a see pull pihta.Aga jah, 5a põed ja siis lööd käega ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo
No, ma olen 20 praegu ja natuke tundus küll, et eespoolt läks hõredamaks mingi hetk. Enam pole sellist muljet jäänud ja nagu tundub, et isegi taastunud vms, aga ikkagi tahan kindel olla.
Olen ise proovinud looduslikke hambapastasid ja ausalt öeldes on need väga hea mulje jätnud. Peale tavalise hambapastaga, isegi lahjaga, pesemist on mul tavaliselt selline tunne, et suu limaskestad on ärritatud ja suu õhetab, looduslikega seda pole. (Vähem happelised?) Niiet soovitan proovida, kui võimalus on.
Kas neid müüakse tavalises poes ka või on nad saadaval ainult apteegis?
Tuubis, ja üldiselt jah selline pigem pruunikas. Aga hambad sellest küll pruuniks ei lähe, kui seda kardad ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>