Skip to main content

Natuke imelik…

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Natuke imelik…

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    henriiiii
    Member

100 gr kuivaines jah….

kodusvalmistatud toidu all on kõikvõimalikud toidud….ei viitsi välja tooma hakata

ega mind kaalunumber eriti ei huvitagi…pigem just see %

Raivo Piiber
    Member

100 gr kuivaines jah….

kodusvalmistatud toidu all on kõikvõimalikud toidud….ei viitsi välja tooma hakata

ega mind kaalunumber eriti ei huvitagi…pigem just see %

No kuidas Sa loodad siit siis abi saada, kui ei viitsi numbreid kokku lüüa ja välja tuua? Kas arvad, et siinsed kodanikud on hiromandid? Ja milleks peaks olema vaja mõõta iga nädal rasva%? Olulisem on peegelpilt, arvan mina …

hehee
    Member

Ilmselgelt Sa ei tea kulutatud ja sissesöödud kalorite suhet.

henriiiii
    Member

no minule on tulemuse nägemine suurimaks motivatsiooniallikaks….ja iganädalane tulemuse järgimine on tõesti parim….minule vähemalt

Ott Kiivikas
    Member

Ma küsin ka, kas peegelpildis vähemalt trennis käies muutusi näed? Kui jah, siis ei ole vaja muretseda selle % numbri pärast, sest ka vahetult enne suurem joodud veekogus võib seda mõjutada kui tegemist on sellise käes hoitava mõõtjaga.

henriiiii
    Member

Ilmselgelt Sa ei tea kulutatud ja sissesöödud kalorite suhet.

nagu ma mainisin, et 6 kuuga, mil ma trenni ei teinud(500-600 kalorit päevas ei põletanud), tõusis % ainult 1.3, mistõttu võib järeldada, et see suhe on enam-vähem tasakaalus…

Põhimõtteliselt peaks see tähendama seda, et kui peale igat trenni sööksin ära 100 grammise sokolaaditahvli(500-600 kcal), oleks 6 kuu pärast 1-2 % kõrgem….aga ma ei söö üleliigset ning sellepärast peakski ju iga nädal madalamaks minema….

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.