Skip to main content

Natuke abi :)

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Natuke abi :)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    maverick
    Member

Küsin siis oma enda ema eest…

Ta on 161 cm ja 57 kg. Probleem on tal selline et kui ta juurde võtab siis reitest ja praegu tal sama probleem. 2 või 3 aastat tagasi elas ta teises linnas ja seal olid tal sõbrannad kellega ta käis kiirkõndi tegemas ja tegi kodus ka mingeid harjutusi, aga nüüd on see sinna paika jäänud. Ta tahaks nimelt teada mida ta võiks kodus teha peale selle et ta käib 2 korda nädalas või vahest 1he kiirkõndi tegemas(möödunud nädalast alates). Ise ma mõtlesin et teeks ise talle mingi treeningava, aga ma arvan et teie naised teate paremini ja oskate aidata ehk. Abivahenditest lähen ostan talle selle pooleteise meetrise ja 10 cm laiuse veniva kummi. Arvan et sellega saaks kogu keha läbi teha küll. Treeninmatiks sobib see vahtkummist käkk küll ma usun.

Aga paluks siis, et te pakuksite mingeid harjutusi välja:)

Söömise koha pealt: kingin talle toitumiskava kohe kui raha rohkem on.

Aitäh!

Impsik
    Member

Soovitaks Muscle&Fitness Hers kevadnumber osta, sest seal on seekord palju juttu kodusest trennist.

634036641872127000_thumb.jpg

Nony
    Member

Soovitaks Muscle&Fitness Hers kevadnumber osta, sest seal on seekord palju juttu kodusest trennist.

634036641872127000_thumb.jpg

vabandan, et teemat ära kasutan, aga kas tellijateni on see ajakiri juba jõudnud? ma peaks ka selle nr juba oma postkastist leidma, aga seni ei ole veel tulnud. kas tellijad saavadki hiljem???

maru
    Member

vabandan, et teemat ära kasutan, aga kas tellijateni on see ajakiri juba jõudnud? ma peaks ka selle nr juba oma postkastist leidma, aga seni ei ole veel tulnud. kas tellijad saavadki hiljem???

Minul oli ajakiri juba reedel postkastis.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.