Nats jama värk!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Nats jama värk!!
- This topic has 34 replies, 18 voices, and was last updated 20 years, 7 months tagasi by
KONDIPUKETT.
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2005 at 2:44 p.l. #53498
a.p.
Memberoma kogemusest võiksin soovitada proteiini batoone… minu arust leevendavad need magusaisu väga tõhusalt… õigemini võtavad üldse ära
mai 8, 2005 at 2:56 p.l. #53499swoosh
Memberma ainult õgikski magusat
mai 8, 2005 at 3:56 p.l. #53505TANK
Membermul jällle probleem et vahel pole üldse isu….kas selle vastu ka rohtu on….
see mul kõige suurem takistus….
trenni teen hingega ja und on ka….
kui ainult jõuaks piisavalt süüa… ja oleks isu… siis sööks ennast colemani suuruseks
mai 8, 2005 at 4:00 p.l. #53507ROtter
MemberPeale lihaste on inimesel ka veel närvid,mis ei ole taastunud.
mai 9, 2005 at 5:09 e.l. #53533TANK
Membermul on ainult siis isu korras kui sportlikult päeva veedan….
kui jään arvuti taha istuma siis on päris raske toitu sisse toppida.
isegi kommid ei huvita mind üldiselt…
mai 9, 2005 at 12:24 p.l. #53558veinikaarija
Memberoled sa ülekaaluline või ei!Noh ma arvan et 60kg pole palju.
mai 9, 2005 at 12:25 p.l. #53559veinikaarija
Member.Hakka arvutama oma energiabilanssi ja asi peaks korda saamaKuidas seda energiabilanssi saab arvutada???
mai 9, 2005 at 12:26 p.l. #53560veinikaarija
MemberNoh asi on ka selles et mul on soodumus ülekaaluliseks minna aga siia maani olen ennast kontrollida suutnud
mai 9, 2005 at 1:25 p.l. #53562ROtter
Member.Hakka arvutama oma energiabilanssi ja asi peaks korda saamaKuidas seda energiabilanssi saab arvutada???
Siin foorumis on kusagil kaloriarvuti,kasuta seda.Peaks see olema:http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php.
juuni 27, 2005 at 10:52 p.l. #56225refixeq
Membermul on ainult siis isu korras kui sportlikult päeva veedan….kui jään arvuti taha istuma siis on päris raske toitu sisse toppida.
isegi kommid ei huvita mind üldiselt…
Mul on täpselt vastupidi …
Kodus istun, siis on isu vahel meeletu …
Aga peale trenni on söök viimane asi, mida ma näha tahan …
juuni 28, 2005 at 6:45 e.l. #56233leopold
MemberSiis ei tee korralikult trenni võib-olla, mul peale korraliku saali ikka tugev nälg
juuni 28, 2005 at 8:47 e.l. #56240zon
MemberKõike mõõdukalt. Suhkur on tglt aju toit, nii et sedagi on teatud määral vaja!!
juuni 28, 2005 at 1:48 p.l. #56250kame
ModeratorMul on täpselt vastupidi …
Kodus istun, siis on isu vahel meeletu …
Aga peale trenni on söök viimane asi, mida ma näha tahan …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>leia toidud mis sulle maitsevad – igas situatsioonis minuarust erinevad toidud head !
vahel kui n. ommikul pole isu siis lissalt joon natuke jogurtit – kui söömise lainele saan on kõik OK!
juuni 28, 2005 at 4:19 p.l. #56253ROtter
MemberSiis ei tee korralikult trenni võib-olla, mul peale korraliku saali ikka tugev nälg
No selles ma olen kindel, et ma teen ikka väga korralikult trenni …
Iga trenn pumpan ikka täie rauaga nii et peale trenni olen ikka väga korralikult läbi … lükkan oma sheigi sisse ja kõik …
Mõnus väsimus peal, lihased läbi, aga söögiisu küll ei teki pikemat aega …
EDIT: Ja vahel on nii, et isegi tekib suur nälg, kui ma ennist midagi suuremat söönud pole, aga isegi kui tekib nälg / tühja kõhu tunne, siis söögiisu ikka ei teki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis selline paradoks – kõht on tühi, tahan süüa, aga söögiisu puudub …
Kuna koormusjärgselt söögiisu tavaliselt puudub,on sobiv süsivesikuid manustada vedelal kujul spordijookidena.Sama efektiivne on juua puuviljamahla (õunamahl) segu magneesiumirikka mineraalveega suhtes 1:3.
juuni 28, 2005 at 8:36 p.l. #56255KONDIPUKETT
Memberoldman sa paistad asja teadvat-mul yks kysimus kas näiteks puuviljasuhkruga võistlusteks laadimine võib kuidagi halvast ka mõjuda .teen rattasporti seega kaalumuret pole.lihtsalt mõtlen et kui mingi päevas paarsada grammi sellist kiiret sysivesikut võtta et kas kuidagi seedimisele ei hakka mõjuma.ja kui pikalt peaks laadima ? aitähh kui viitsid vastata
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.