Neljap, reede oli tunda vahest mõne liigutusega valu vasakul rinnas. On ka varem olnud sellist asja, tavaliselt tekib see valu, kui on pingeline periood või stress vms.. ühesõnaga närvid läbi:P nagu praegu. Läksin siis trenn õhtul ja tegin seljale Good morningut (ettekallutused kang turjal). Peale seda ei saanud enam liigutada ennast. jäin kõverasse asendisse.. närvi valu oli nii tugev, võtsin valuvaigistit ja õhtul sain kiirabilt valuvaigistavat süsti, et magama jääda. Harjutuse ajal ei tundnud küll, et oleks mingi raks vms läbi käinud. Võibolla ei olnd ma enne ennast piisavalt soojaks teinud. Tahaks siis teada, kas võiksin täna trenni minna, kui viga sain reedel (möödas siis 3 päeva)? Liigutades annab veits tunda küll rinnus veel aga lihtsalt on kange vms. Kui pika korraliku soojenduse teeksin, kas siis võiks minna? Mis arvate?
Mul hetkel K. Leesmannilt saadud rinnakava käsil, ei tahaks vahele jätta trenni eriti
??:”>
Aitäh!
Mul üldiselt aitab venitamine valu tekitavaid krampe ja pingeid lahendada. Mõni ei saa ilma massaazhita kuidagi lõdvaks.