Narkomaffia Mädajuure külas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas
- This topic has 422 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Arnie.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2010 at 5:03 p.l. #248171
Alexander Andrusenko
ModeratorNende hääl nagunii ei muuda enam midagi. Kui need 2 just midagi nii veenvat ei ütle, et selle peale ülejäänud inimeste maailmapilt variseb kokku ja nad hääletavad kellegi teise poolt.
jaanuar 8, 2010 at 5:17 p.l. #248177renku
MemberKeegi võiks siia kokkuvõtte üles panna praeguse häälte seisu kohta.
jaanuar 8, 2010 at 7:00 p.l. #248203Impsik
MemberKui ma ei eksi, siis hääletanud veel ei ole Lexusl ja Kimbu.Kannaga pähe sulle, ma olen hääle andnud juba hommikul 08:50
jaanuar 8, 2010 at 7:42 p.l. #248217Lexusl
MemberKuigi ma oma postidega piinasin Pacman’i ja teistele ja talle võis tunduda, et kahtlustan ja hääletan tema vastu?
Siis nii see tegelt ei ole!!
Tahtsin lihtsalt näha mehe reaktsiooni ja teiste reaktsiooni ka.
jaanuar 8, 2010 at 7:43 p.l. #248219LaurL
MemberKuigi ma oma postidega piinasin Pacman’i ja teistele ja talle võis tunduda, et kahtlustan ja hääletan tema vastu?Siis nii see tegelt ei ole!!
Tahtsin lihtsalt näha mehe reaktsiooni ja teiste reaktsiooni ka.
jaanuar 8, 2010 at 7:52 p.l. #248228LaurL
MemberErkko : Pacman
rollton: Pacman
Samakamees: Pacman
Nesatur: Pacman
Tzaby: Pacman
alessandro: Pacman
renku: Pacman
LaizeN: Pacman
marko223: Pacman
sukisuki: Pacman
pacman: Samakamees
kimmel: Pacman
Kimbu: Pacman
smithereens: LaizeN
Rainerr: Pacman
LaurL: Pacman
bigroncoleman: Pacman
taivox: Pacman
Mcken: Pacman
LexusL: Alessandro
Tegin siis raske töö ära!
jaanuar 8, 2010 at 8:00 p.l. #248231Lexusl
MemberErkko : Pacmanrollton: Pacman
Samakamees: Pacman
Nesatur: Pacman
Tzaby: Pacman
alessandro: Pacman
renku: Pacman
LaizeN: Pacman
marko223: Pacman
sukisuki: Pacman
pacman: Samakamees
kimmel: Pacman
Kimbu: Pacman
smithereens: LaizeN
Rainerr: Pacman
LaurL: Pacman
bigroncoleman: Pacman
taivox: Pacman
Mcken: Pacman
LexusL: Alessandro
Tegin siis raske töö ära!

Edit: Pacmanni ei päästa enam vist miski!
Suht kahtlane on ikka, et nii paljud Pacman’i tappa tahavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks ees, teised järgi!
jaanuar 8, 2010 at 8:07 p.l. #248233Nesatur
MemberNo esimene vasikas läheb ikka aia taha.
jaanuar 8, 2010 at 8:17 p.l. #248235Lexusl
MemberKusjuure Pacman ise ei ole veel ametlikult ja reeglitele kohaselt hääletanud!!!!
Esimest korda kui ta hääletas ei olnud mõlemad sõnad bold’is, samuti ka teisel korral.
Seega päev peaks veel kestma
jaanuar 8, 2010 at 8:28 p.l. #248238LaurL
MemberKusjuure Pacman ise ei ole veel ametlikult ja reeglitele kohaselt hääletanud!!!!Esimest korda kui ta hääletas ei olnud mõlemad sõnad bold’is, samuti ka teisel korral.
Seega päev peaks veel kestma
jaanuar 8, 2010 at 8:32 p.l. #248239Lexusl
MemberSellise väikse asja pärast venitatakse mängu ?Kui on reeglid paika pandud, siis tuleb neid ka järgida mis mõte sellel kõigel muidu siis oleks!
See teebki selle asja minu meelest just huvitavaks.
Kes pole tähelepanelik, siis “bad luck”
jaanuar 8, 2010 at 8:35 p.l. #248240marko233
MemberPacmani surm – on ta siis mafia või mitte, annab tegelt päris palju infot võimalike mafiakandidaatide kohta. Veel nimesi ja oletusi mainima ei hakka. vara.
jaanuar 9, 2010 at 2:03 e.l. #248264pacman
MemberHääletan Alessandro, kuigi mind ei päästa enam miski, edaspidi tuleks teil ilmselt kahtlustada kõige agaramaid minu vastu hääletajaid ja ässitajaid, sest nad teadsid ise ka, et ma pole maffiast ja saavad nii ühest külaliikmest lahti.. aless tundub kuidagi kahtlane lihtsalt.
Minu hääl läheb siis Alessandro vastu
jaanuar 9, 2010 at 3:59 e.l. #248269Alexander Andrusenko
ModeratorMa olin eelmises mängus ka paljude jaoks “kuidagi kahtlane lihtsalt” ainult selle pärast, et ma aktiivne olin. Nüüd siis jälle. Tundub, et kõige lollikindlam strateegia on lihtsalt vait olla ja ainult hääletada nende vastu, kelle vastu kõik hääletavad. Siis ei oska sind keegi kahtlustada. Mida rohkem räägid, sest kahtlasem oled, nagu praktika näitab.
jaanuar 9, 2010 at 6:25 e.l. #248273Rebane
KeymasterKas mekkis packman liiga palju eelmisel õhtul märjukest või oli ta alles mingite kummaliste ravimite mõju all aga segast juttu ta kippus ajama. Seega polnud ka üllatus, et külaelanikud talle korra kaussi sõitsid, käed selja taha väänasid ja ta kappi toppisid.
Raske töö tehtud suundusid rahulolevad külaelanikud koju – kes televiisorit vaatama, kes keha kinnitama.
Alanud on esimene öö. Öö kestab kuni 10.01 9:00 või kuni kõik öised tegelased (maffia, arst, politsei) on mulle oma sõnumid/e-mailid saatnud. Teemasse postitamine on keelatud!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.