Narkomaffia Mädajuure külas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas
- This topic has 422 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Arnie.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2010 at 11:12 e.l. #248085
renku
MemberUuendus: Panin maffimängu tagasi esilehele – VIIMASELE foorumireale. Siis ei pea otsima, samas on koguaeg silme ees. Sobib?Tore, suurimad tänud:-). Siis ei häri ka teisi, kuna on viimasel real ja ainult 1 viimastest postitustest on vähem.
jaanuar 8, 2010 at 11:27 e.l. #248086Nesatur
MemberUuendus: Panin maffimängu tagasi esilehele – VIIMASELE foorumireale. Siis ei pea otsima, samas on koguaeg silme ees. Sobib?Väga hea tõesti.
Tänud, et tagasi panid.
jaanuar 8, 2010 at 11:28 e.l. #248088pacman
MemberKülamehed ma räägin teile, et vale mehe tõmbate maha, mõelge loogiliselt, kui ma oleks maffiooso tõsiselt olnud oleks ma nii loll, et tuleks siia küsima mis on maffiooso roll?
Rebase esimeses postis see kindlalt näha ju. Lihtsalt mängisin endale vingerpussi, arvasin, et arvatakse kes on maffioosod mitte, et hääletus otsustab kes tapetakse, tahtsin valedele jälgedele juhatada, a eks need eksperdid kes mind kindlalt maffioosoks nimetavad saavad varsti teada siis..
Edit: see esimene postituse muutmine oli veel topeltsamm, et ikka kõik kindlasti arvaks, et ma maffiooso, põhimõttest sain aru alles hiljem.
jaanuar 8, 2010 at 11:34 e.l. #248089Nesatur
MemberAga ütleme, et pacman näiteks pole, kes siis on olnud selline, kes teda ikkagi süüdistab, kuigi tglt on ise äkki mafjosnik?
jaanuar 8, 2010 at 11:49 e.l. #248091Siim Rast
MemberMul mingisugused kahtluse algmed on juba tekkimas, aga natuke vara nendest rääkida. Eks esimene öö näitab mis toimuma hakkab.
Hääletan:Pacman
jaanuar 8, 2010 at 11:54 e.l. #248093Lexusl
MemberKülamehed ma räägin teile, et vale mehe tõmbate maha, mõelge loogiliselt, kui ma oleks maffiooso tõsiselt olnud oleks ma nii loll, et tuleks siia küsima mis on maffiooso roll?Rebase esimeses postis see kindlalt näha ju. Lihtsalt mängisin endale vingerpussi, arvasin, et arvatakse kes on maffioosod mitte, et hääletus otsustab kes tapetakse, tahtsin valedele jälgedele juhatada, a eks need eksperdid kes mind kindlalt maffioosoks nimetavad saavad varsti teada siis..
Edit: see esimene postituse muutmine oli veel topeltsamm, et ikka kõik kindlasti arvaks, et ma maffiooso, põhimõttest sain aru alles hiljem.
Sa oled ennast juba lootusetult ära vabandanud, et sa ei ole mafjoss

Mulle tunduvad need nagu uppuja viimased hingetõmbed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2010 at 11:57 e.l. #248094pacman
MemberSa oled ennast juba lootusetult ära vabandanud, et sa ei ole mafjoss
Mulle tunduvad need nagu uppuja viimased hingetõmbed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et sa oledki maffiast ja tead täpselt, et ma ei ole:)
Hääletan Lexusl
jaanuar 8, 2010 at 12:22 p.l. #248097Impsik
MemberAga ütleme, et pacman näiteks pole, kes siis on olnud selline, kes teda ikkagi süüdistab, kuigi tglt on ise äkki mafjosnik?Aga ütleme, et pacman on mafjosnik, siis kõik need kes teda ei süüdista, võivad olla ka mafjosnikud. (Nüüd kindlasti mafjosnikud lugesid seda ja hakkavad pacmani süüdistama
jaanuar 8, 2010 at 12:24 p.l. #248100LaurL
MemberHääletan Pacman
jaanuar 8, 2010 at 12:25 p.l. #248101LaurL
MemberHääletan PacmanSiiamaani kõige reetvama jutuga, kuigi siin on selliseid veel!
jaanuar 8, 2010 at 12:56 p.l. #248107bigroncoleman
Memberhääletan:pacman
jaanuar 8, 2010 at 1:01 p.l. #248111Anonüümne
GuestMul on juba väike pilt välja kujunenud sellest asjast…
Kes end arstiks pakkuda tahab seekord? Eelmine kord oli vist Erkko?
Kuna ohver on juba selgunud, siis vahet pole kelle poolt ma hääletan…
Hääletan:pacman
jaanuar 8, 2010 at 1:05 p.l. #248113Mcken
MemberMul on juba väike pilt välja kujunenud sellest asjast…Kes end arstiks pakkuda tahab seekord? Eelmine kord oli vist Erkko?
Kuna ohver on juba selgunud, siis vahet pole kelle poolt ma hääletan…
Arstiks ei ole ju mõttet kellegil ennast pakkuda, sest maffia võtaks arsti ju kohe maha.
Või siis sa oledki maffia ja seda tahadki.
sama siin
jaanuar 8, 2010 at 4:46 p.l. #248165Alexander Andrusenko
ModeratorKui ma ei eksi, siis hääletanud veel ei ole Lexusl ja Kimbu.
jaanuar 8, 2010 at 4:54 p.l. #248169marko233
MemberVb neil mõjuv põhjus viimastena hääletada. Vaadelda mis toimub, kes oma teooriates kõige lähemal on maffiale, et siis ära koristada segav faktor ning viimastena hääletades proovida külamehi eksiteele viia mingit valeinfot jagades.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.