Skip to main content

Narkomaffia Mädajuure külas

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 423 total)
  • Autor
    Postitused
    pacman
    Member

Tõsiselt ka, oleks olnud hea “TÜNG” kui ma oleks asjast alguses õigesti aru saanud see postituse muutmine oli veel nimelt, et kõik arvaks kindlasti, et ma maffiast, oo arstid aidake mind

Ok, tegelikult liiga kahtlased seletused tal ikkagi.

hääletan: pacman

Nesatur
    Member

Impsik
    Member

pacman kardab surma

rollton
    Member

pacman kardab surma

Samas paki proteiini vastu ju ei oleks küll midagi.

Kaitsed?

rollton
    Member

Kaitsed?

Tahad kannaga äsada?

rollton
    Member

Aga muutma küll ei hakka.

Nii, praeguse seisuga ei võtnud järgmised isikud üldse sõna:

taivox, Mcken, LaurL, bigroncoleman, smithereens.

Kellaajaliselt pärast seda, kui pacman ennast reetis, on foorumis käinud neist taivox, bigroncoleman ja smithereens, kuid sõna nad siiski ei võtnud. Minu teooria on järgmine: need 3 ja pacman on mafüoosad. 3 ülal nimetatud tüüpi nägid, et pacman on kehvas seisus ja kõik hääletavad tema vastu, kuid ise nad hääletada tema vastu ei taha. Samas, kedagi muud süüdistada ei ole ka nagu otsest põhjust, see oleks liiga kahtlane.

Seega, ma arvan, et maffia on: taivox, bigroncoleman, smithereens, pacman.

kimmel
    Member

Hääletan: pacman

Samakamees
    Member

Midagi ikkagi häirib mind Alessandro juures

Impsik
    Member

Hääletan: pacman

Anonüümne
    Guest

Nii, praeguse seisuga ei võtnud järgmised isikud üldse sõna:

taivox, Mcken, LaurL, bigroncoleman, smithereens.

Kellaajaliselt pärast seda, kui pacman ennast reetis, on foorumis käinud neist taivox, bigroncoleman ja smithereens, kuid sõna nad siiski ei võtnud. Minu teooria on järgmine: need 3 ja pacman on mafüoosad. 3 ülal nimetatud tüüpi nägid, et pacman on kehvas seisus ja kõik hääletavad tema vastu, kuid ise nad hääletada tema vastu ei taha. Samas, kedagi muud süüdistada ei ole ka nagu otsest põhjust, see oleks liiga kahtlane.

Seega, ma arvan, et maffia on: taivox, bigroncoleman, smithereens, pacman.

Mina ei ole sõna võtnud? Loe esimest lehekülge! Pole lihtsalt midagi postitada olnud…mõttetult pole mõtet risustada seda teemat eriti.

Rebane
    Keymaster

Uuendused: eemaldasin teema Fitness.ee esileheküljel foorumist – tõenäoliselt eksitav teema ja häirib paljusid, kes siia siis poolkogemata satuvad.

Uuenduste saamiseks pead siis nüüd seda teemat foorumist hakkama lahti klikkama (muidugi inimesi, kes on foorumis koguaeg ja eriti esilehel ei käi, see uuendus ei puuduta).

Mina ei ole sõna võtnud? Loe esimest lehekülge! Pole lihtsalt midagi postitada olnud…mõttetult pole mõtet risustada seda teemat eriti.

Aa, võtsid sõna jah, aga kedagi ei süüdistanud. No kahtlane ikkagi.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 423 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.