Skip to main content

Narkomaffia Mädajuure külas

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 423 total)
  • Autor
    Postitused
    kimmel
    Member

Hääletan:alessandro

smithereens
    Member

Jama on see, et 3 inimest suhtusid sellese mängu passiivselt, muidu oleks see mäng palju kauem kestnud. Ärge registreerige ennast mängu, kui teil pole aega isegi üks kord hääletamas käia.

Aga alessandro jah, tema kaitses Mcken’i ja kaitstakse ikka omasid. Ning kahtles taivoxi õiges otsustusvõimes.

hääletan: alessandro

LaurL
    Member

Aga kes see viimane maffioss olla võib ?

LaurL
    Member

Poh, hääletan ka ära

Hääletan: Alessandro

kimmel
    Member

Poh, hääletan ka ära

T

kimmel
    Member

Tundub et rollton.

rollton
    Member

Tundub et rollton.

Vat mille põhjal selline arvamus?

Erkko
    Member

Hääletan:Alessandro

rollton
    Member

Hääletan:Alessandro

Samakamees
    Member

Aless on juba algusest peale kahtlane. Samas ta võib lihtsalt tõusik ka olla… Aga ei, hääletan ikka tema vastu

Ok, ma ennast kaitsta ei viitsi. Ma arvan, et ma teie asemel oleks ka ennast välja hääletanud praegusel hetkel. Kuigi täie kindlusega võin teile väita, et te hetkel eksite.

Mckeni ma ei kaitsnud, vaid lihtsalt tahtsin teada, mille järgi te otsustasite.

LaurL
    Member

Ok, ma ennast kaitsta ei viitsi. Ma arvan, et ma teie asemel oleks ka ennast välja hääletanud praegusel hetkel. Kuigi täie kindlusega võin teile väita, et te hetkel eksite.

Mckeni ma ei kaitsnud, vaid lihtsalt tahtsin teada, mille järgi te otsustasite.

taivox oli ment ju, su tabelid ei jõud sellisele selgusele ?

taivox oli ment ju, su tabelid ei jõud sellisele selgusele ?

Minu tabelid ei jõudnud jah, kuna taivox hääletas kolmes raundis vale mehe poolt, siis ma arvasin, et ta ei ole politseinik.

Jama on see, et 3 inimest suhtusid sellese mängu passiivselt, muidu oleks see mäng palju kauem kestnud. Ärge registreerige ennast mängu, kui teil pole aega isegi üks kord hääletamas käia.

Aga alessandro jah, tema kaitses Mcken’i ja kaitstakse ikka omasid. Ning kahtles taivoxi õiges otsustusvõimes.

Muide. Miks ma bigroni kaitsesin? Kaitstakse ju ikka omasid, ja bigron oli külamees. Lisaks pange tähele seda, et taivox ei ole mind viimasel ajal süüdistanud. Ilmselt kontrollis mind ja sai teada, et ma olen külamees. Igatahes,

hääletan: Samakamees

Samakamees
    Member

Muide. Miks ma bigroni kaitsesin? Kaitstakse ju ikka omasid, ja bigron oli külamees. Lisaks pange tähele seda, et taivox ei ole mind viimasel ajal süüdistanud. Ilmselt kontrollis mind ja sai teada, et ma olen külamees. Igatahes,

hääletan: Samakamees

Seljakotid seeelgaaa, lalalalal alal alaa

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 423 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.