Narkomaffia Mädajuure külas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas
- This topic has 422 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Arnie.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2010 at 3:57 p.l. #249809
rollton
MemberEi viitsi lolli mängida.
Hääletan: Samakamees
jaanuar 14, 2010 at 4:36 p.l. #249810LaurL
MemberArvata oli et LexusL pole maffiast.. Jälle oma mees läinud, nii me kaugele ei jõua!
jaanuar 14, 2010 at 4:40 p.l. #249812Alexander Andrusenko
ModeratorEi viitsi lolli mängida.Hääletan: Samakamees
Huvitav on see, et rollton hääletab järjekindlalt Samakamehe vastu. Mul on kahtlus, et rollton on politsei ja kontrollis Samakameest.
jaanuar 14, 2010 at 4:51 p.l. #249817Anonüümne
GuestHuvitav on see, et rollton hääletab järjekindlalt Samakamehe vastu. Mul on kahtlus, et rollton on politsei ja kontrollis Samakameest.Võib olla küll, kuid samakamehes mina isiklikult nii kindel ei ole…ta ajab sellist järjekindlalt lolli iba mis on külameestele iseloomulik.
Kutsun üles kõiki hääletama Mcken poolt…! Follow me and WE WIN!
jaanuar 14, 2010 at 4:53 p.l. #249819Samakamees
MemberSamas äkki taivox on ment ja kotrollis Mcken’i ?
jaanuar 14, 2010 at 5:08 p.l. #249823Alexander Andrusenko
ModeratorA miks te Mckeni kahtlustate? Põhjendage kuidagi. Mul ei ole kuidagi tema suhtes eriti kahtlusi tekkinud.
jaanuar 14, 2010 at 5:28 p.l. #249828smithereens
MemberMulle tundub rollton kahtlane, sest ta süüdistab koguaeg samakameest, ilmselt on rollton maffiast ja tegutseb enda tahte alusel.
hääletan:rollton
jaanuar 14, 2010 at 5:33 p.l. #249831Anonüümne
GuestA miks te Mckeni kahtlustate? Põhjendage kuidagi. Mul ei ole kuidagi tema suhtes eriti kahtlusi tekkinud.Loe ta poste…aga ju ma olen siis ainuke, kellele need kavalust täis tunduvad. See olukord siin on sundinud mind lihtsalt uue tehnika valima. Nagu näha, siis vanaviisi edasi ei saa ju minna…Seega ei arva ma enam, et need kõige suuremad süüdistajad maffiast oleks.
jaanuar 14, 2010 at 6:28 p.l. #249843Mcken
MemberLoe ta poste…aga ju ma olen siis ainuke, kellele need kavalust täis tunduvad. See olukord siin on sundinud mind lihtsalt uue tehnika valima. Nagu näha, siis vanaviisi edasi ei saa ju minna…Seega ei arva ma enam, et need kõige suuremad süüdistajad maffiast oleks.Sa arvad, et need kõige suuremad süüdistajad ei ole maffiast ja sellepärast hakkasitki üheks?
Ja miks sa kohe hüppasid minu kukile kui smakameest süüdistama hakkati?
Ja muidugi ma olen tagasi hoidlikum ja ei hakka kohe lambist süüdistusi jagama, sest ma ei taha, et maffia mind vaigistama tuleks. Ma enne ikka uurin tausta ja esitan küsimusi mida sina pead kavaluseks.
Ma arvan, et Alessandrol paras aeg oma tarku tabelid vaadata
jaanuar 14, 2010 at 6:36 p.l. #249847Alexander Andrusenko
ModeratorSa arvad, et need kõige suuremad süüdistajad ei ole maffiast ja sellepärast hakkasitki üheks?Ja miks sa kohe hüppasid minu kukile kui smakameest süüdistama hakkati?
Ja muidugi ma olen tagasi hoidlikum ja ei hakka kohe lambist süüdistusi jagama, sest ma ei taha, et maffia mind vaigistama tuleks. Ma enne ikka uurin tausta ja esitan küsimusi mida sina pead kavaluseks.
Minu targad tabelid ei ole mind vist eriti aidanud siiamaani..
jaanuar 14, 2010 at 6:47 p.l. #249853Anonüümne
GuestSa arvad, et need kõige suuremad süüdistajad ei ole maffiast ja sellepärast hakkasitki üheks?Ja miks sa kohe hüppasid minu kukile kui smakameest süüdistama hakkati?
Maffia ei tulegi sind vigastama, sest sa kuulud maffiasse. Mõtle natukene oma peaga.
jaanuar 14, 2010 at 7:03 p.l. #249866LaurL
MemberKuna homme ei pruugi arvutisse jõuda siis hääletan ära…
Ei oska enam aktiivsete inimeste seast kedagi kahtlustada..
Seega lükkan suht lampi
Hääletan: Erkko
jaanuar 14, 2010 at 8:19 p.l. #249899Mcken
MemberNagu kunagi üks tark mees hoiatas, et ärge valige huupi aktiivsuse ja ühe
mehe ühe lause järgi, kes võib ise maffia olla. Kuid ikka ja hauda läks oma…
Samakamees on liiga mitu korda võllast pääsenud, kui samakamees ei ole maffiast siis võite
mind järgmisena oksa tõmmata!! kui keegi ette ei jõua…
See on minu arvamus.
Hääletan: Samakamees
jaanuar 14, 2010 at 8:41 p.l. #249904Alexander Andrusenko
ModeratorOk, ma ei hakka seekord mingeid keerulisi teooriaid ehitama, vaid usun, et rollton on politseinik ja hääletan ka Samakamehe poolt:
hääletan: Samakamees
jaanuar 14, 2010 at 9:25 p.l. #249911Samakamees
MemberEi oska kedagi hääletada. Tundub nii, et mina olen järgmine ohver, nii et ega mingit vahet ka pole.
Ma lähen Taivoxiga kaasa ja
Hääletan: Mcken
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.