Skip to main content

Narkomaffia Mädajuure külas

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 423 total)
  • Autor
    Postitused
    rollton
    Member

Ei viitsi lolli mängida.

Hääletan: Samakamees

LaurL
    Member

Arvata oli et LexusL pole maffiast.. Jälle oma mees läinud, nii me kaugele ei jõua!

Ei viitsi lolli mängida.

Huvitav on see, et rollton hääletab järjekindlalt Samakamehe vastu. Mul on kahtlus, et rollton on politsei ja kontrollis Samakameest.

Anonüümne
    Guest

Huvitav on see, et rollton hääletab järjekindlalt Samakamehe vastu. Mul on kahtlus, et rollton on politsei ja kontrollis Samakameest.

Võib olla küll, kuid samakamehes mina isiklikult nii kindel ei ole…ta ajab sellist järjekindlalt lolli iba mis on külameestele iseloomulik.

Kutsun üles kõiki hääletama Mcken poolt…! Follow me and WE WIN!

Samakamees
    Member

Samas äkki taivox on ment ja kotrollis Mcken’i ?

A miks te Mckeni kahtlustate? Põhjendage kuidagi. Mul ei ole kuidagi tema suhtes eriti kahtlusi tekkinud.

smithereens
    Member

Mulle tundub rollton kahtlane, sest ta süüdistab koguaeg samakameest, ilmselt on rollton maffiast ja tegutseb enda tahte alusel.

hääletan:rollton

Anonüümne
    Guest

A miks te Mckeni kahtlustate? Põhjendage kuidagi. Mul ei ole kuidagi tema suhtes eriti kahtlusi tekkinud.

Loe ta poste…aga ju ma olen siis ainuke, kellele need kavalust täis tunduvad. See olukord siin on sundinud mind lihtsalt uue tehnika valima. Nagu näha, siis vanaviisi edasi ei saa ju minna…Seega ei arva ma enam, et need kõige suuremad süüdistajad maffiast oleks.

Mcken
    Member

Loe ta poste…aga ju ma olen siis ainuke, kellele need kavalust täis tunduvad. See olukord siin on sundinud mind lihtsalt uue tehnika valima. Nagu näha, siis vanaviisi edasi ei saa ju minna…Seega ei arva ma enam, et need kõige suuremad süüdistajad maffiast oleks.

Sa arvad, et need kõige suuremad süüdistajad ei ole maffiast ja sellepärast hakkasitki üheks?

Ja miks sa kohe hüppasid minu kukile kui smakameest süüdistama hakkati?

Ja muidugi ma olen tagasi hoidlikum ja ei hakka kohe lambist süüdistusi jagama, sest ma ei taha, et maffia mind vaigistama tuleks. Ma enne ikka uurin tausta ja esitan küsimusi mida sina pead kavaluseks.

Ma arvan, et Alessandrol paras aeg oma tarku tabelid vaadata

Sa arvad, et need kõige suuremad süüdistajad ei ole maffiast ja sellepärast hakkasitki üheks?

Ja muidugi ma olen tagasi hoidlikum ja ei hakka kohe lambist süüdistusi jagama, sest ma ei taha, et maffia mind vaigistama tuleks. Ma enne ikka uurin tausta ja esitan küsimusi mida sina pead kavaluseks.

Minu targad tabelid ei ole mind vist eriti aidanud siiamaani..

Anonüümne
    Guest

Maffia ei tulegi sind vigastama, sest sa kuulud maffiasse. Mõtle natukene oma peaga.

LaurL
    Member

Kuna homme ei pruugi arvutisse jõuda siis hääletan ära…

Ei oska enam aktiivsete inimeste seast kedagi kahtlustada..

Seega lükkan suht lampi

Hääletan: Erkko

Mcken
    Member

Nagu kunagi üks tark mees hoiatas, et ärge valige huupi aktiivsuse ja ühe

mehe ühe lause järgi, kes võib ise maffia olla. Kuid ikka ja hauda läks oma…

Samakamees on liiga mitu korda võllast pääsenud, kui samakamees ei ole maffiast siis võite

mind järgmisena oksa tõmmata!! kui keegi ette ei jõua…

See on minu arvamus.

Ok, ma ei hakka seekord mingeid keerulisi teooriaid ehitama, vaid usun, et rollton on politseinik ja hääletan ka Samakamehe poolt:

hääletan: Samakamees

Samakamees
    Member

Ei oska kedagi hääletada. Tundub nii, et mina olen järgmine ohver, nii et ega mingit vahet ka pole.

Ma lähen Taivoxiga kaasa ja

Hääletan: Mcken

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 423 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.