Narkomaffia Mädajuure külas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas
- This topic has 422 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Arnie.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 13, 2010 at 11:42 e.l. #249479
Alexander Andrusenko
ModeratorEgas enne selgust ei saa kui tuleb see Lexusl üles riputada.Hääletan: Lexusl
Peaks ära otsustama, kummast alustame: Lexusl või Samakamees.
jaanuar 13, 2010 at 12:58 p.l. #249392Erkko
MemberLexusl tundub olevat libeda keelega vend. Jutt jookseb kord ühes suunas ja siis teises.
jaanuar 13, 2010 at 1:23 p.l. #249484Lexusl
MemberLexusl tundub olevat libeda keelega vend. Jutt jookseb kord ühes suunas ja siis teises.No kui nii mitu korda ollakse valesti hääletanud, siis peabki ju tuule suunda muutma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et kordki üks mafjooso maha võtta!!!
jaanuar 13, 2010 at 1:40 p.l. #249491Samakamees
MemberPeaks ära otsustama, kummast alustame: Lexusl või Samakamees.Aga äkki võtaks sinu ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kammoon, Rebane ei paneks sind never ever 2x külameheks. Kõik kellele Alessandro postituste kustutamine närvidele käib – see on teie võimalus !jaanuar 13, 2010 at 2:01 p.l. #249497Alexander Andrusenko
ModeratorRebane valib külaelanikke, kasutades pseudojuhuslike arvude generaatorit. Oma suva järgi ta küll ei vali.
jaanuar 13, 2010 at 2:02 p.l. #249498Anonüümne
GuestAga äkki võtaks sinu ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kammoon, Rebane ei paneks sind never ever 2x külameheks. Kõik kellele Alessandro postituste kustutamine närvidele käib – see on teie võimalus !Minu loogika on välja selgitanud, et Mcken on maffiamees.
Esiteks on ta nimi selline gängstalik.
Teiseks vaadake ta poste ja tagasihoidlikkust…kavalust täis. Ja need üksikud vigurnäod ta postide lõpus.
Kui ma seekord ka mööda panen, siis võtku mind jumal!
Hääletan: Mcken
jaanuar 13, 2010 at 2:21 p.l. #249502LaizeN
MemberMinu loogika on välja selgitanud, et Mcken on maffiamees.Esiteks on ta nimi selline gängstalik.
Teiseks vaadake ta poste ja tagasihoidlikkust…kavalust täis. Ja need üksikud vigurnäod ta postide lõpus.
MInu teadmiste kohapealt Jumalat olemas ei ole, kuid ma olen veendunud, et keegi sind ikka võtta tahab – jääme lootma.
Ise jään endale kindlaks.
Hääletan : Samakamees
jaanuar 13, 2010 at 2:35 p.l. #249506Alexander Andrusenko
ModeratorMinu loogika on välja selgitanud, et Mcken on maffiamees.Esiteks on ta nimi selline gängstalik.
Nüüd võeti järgmine vaikne ohver ette?
jaanuar 13, 2010 at 2:35 p.l. #249507Anonüümne
GuestMInu teadmiste kohapealt Jumalat olemas ei ole, kuid ma olen veendunud, et keegi sind ikka võtta tahab – jääme lootma.Ise jään endale kindlaks.
No vahet pole…
Mõtlesin, et kui nüüd ka mööda panen, siis on ikka TÄPU ja PUPU mõlemad.
Peale kuhjaga külameeste tapmist ma enam ei arvaks, et Samakamees on mafia. Muide sina ise käitud kuidagi imelikult…aga see võib ka hetketujust tingitud olla. Midagi kindlat su kohta öelda ei oska veel…
Aga kui tuleval ööl mafia minu maha notib, siis võivad kõik kindlad olla, et sina oled üks nendest narkaritest.
jaanuar 13, 2010 at 2:40 p.l. #249508rollton
MemberKui see valesti läheb, siis on järgmine kord seda lihtsam.
jaanuar 13, 2010 at 2:54 p.l. #249511Samakamees
MemberKui see valesti läheb, siis on järgmine kord seda lihtsam.Hääletan : Samakamees
Varsti on mäng läbi, kuna kõik külamehed kutud …
jaanuar 13, 2010 at 4:06 p.l. #249518Alexander Andrusenko
ModeratorNoh, alustame siis nii:
hääletan: Lexusl
jaanuar 13, 2010 at 4:19 p.l. #249521Samakamees
MemberKuna iga hetk trenni minek, siis peab ära hääletama. Ei ole küll päris kindel oma otsuses, aga
Hääletan: Lexusl
jaanuar 13, 2010 at 4:30 p.l. #249524Lexusl
MemberKuna iga hetk trenni minek, siis peab ära hääletama. Ei ole küll päris kindel oma otsuses, agaHääletan: Lexusl
Ma ka ei ole kindel aga siiski….
Hääletan: Samakamees
jaanuar 13, 2010 at 4:33 p.l. #249525LaurL
MemberLexusL vahel ja Samakamehe vahel käib sõda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.