Narkomaffia Mädajuure külas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas
- This topic has 422 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Arnie.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 7:23 e.l. #249119
Rebane
KeymasterKas kummardas samakamees õigeid jumalaid või joppas tal lihtsalt, kuid seekord otustati napi häälteenamusega ohvriks tuua bigroncoleman. Vaikne mees nagu ta oli, astus ilma draamata ette ja lasi ennast kinni köita. Seejärel lasi ta ennast ilma puiklemat viia vallavanema keldrisse, kuhu ta kurvalt istuma jäi.
Külamehed tegid keldri ukse peal piipu ennem kui ennast minema sättisid. Kõigil aga mõlkus sellel ööl meeles vaid üks mõte – kas tehti õige otsus.
Alanud on kolmas öö. Öö lõppeb 13.01 kell 10:00 või kui kõik öö tegelased on oma hääled andnud. Postitamine teemasse on keelatud.
jaanuar 13, 2010 at 7:33 e.l. #249404Rebane
KeymasterVarahommikul ootas bigroncoleman juba ise ukse juures. Hommik oli iseenesest ilus. Puud olid härmas ning ilm oli soojavõitu. Lembitu männi juures ootas juba vaba silmus mehi ees. “Vale mehe võtate, vale mehe – aga kui peab siis peab” oli ainus lause mis bigroncoleman ütles. Silmus tõmbas koomale, mees rapsis paar korda nööri otsas ja siis jäi kõik vaikseks. Peale kohustusliku laibapuistamist jäid kõik vaikseks. Suure mehe taskud olid tühjad. Taaskord olid külamehed mööda pannud.
Kolmanda päeva külaelanike tapetu – bigroncoleman – oli külamees
Mehed langetasid lahkunu auks pea. Külaservast, kus asus kohalike elanike ühislaut, hakkas kostuma ammumist, mis ei vaikinud. Ühiselt otustati minna vaatama, mis toimub. Kohale jõudes oli näha löga äravoolurennis kellegi suurt selga…
Ühisel jõul tiriti kogukas keha rennist välja. Laipa ümber pöörates selgus, et tegemist oli renkuga. Lauda seinale oli sirgeldatud aga sõnnikuga kurikuulsa Läti organisatsiooni nimi – ‘Latish Patzh’.
Kolmanda öö maffia tapetu – renku – oli külamees
Alanud on neljas päev. Päev kestab kuni 14.01 10:00 või kuni kõik külaelanikud on oma hääled andnud.
jaanuar 13, 2010 at 7:43 e.l. #249407Lexusl
MemberOioioioi.. ma ei teagi enam kas neid maffiamehi üldse ongi siin mängus.
Võibolla tegi rebane meile tünga ja muutis mängu.
Et tegelikult polegi ühtegi maffiamees siin mängus ( aa üks ikkagi oli ).
Väga segane ikka se värk praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ütlen teile, et Samakamees on maffiast, sest eile trennis temaga vesteldes, rääkis mees ikka väga imelikku juttu ja jõllitas mingit paberit kus peal oli inimese sisikond.
Arvatavasti mõtleb välja uut meetodit kuidas järgmist külameest surnuks piinata. Uuuuuuuuuu võõõõigas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2010 at 8:00 e.l. #249413smithereens
MemberJälle tegime vea ja oma mees leidis lõpu. Mina ei oska enam kedagi kahtlustada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees võib arst ka olla.
jaanuar 13, 2010 at 8:04 e.l. #249414Alexander Andrusenko
ModeratorJa mina hoiatasin teid, et ärge valige huupi aktiivsuse ja ühe mehe ühe lause järgi, kes võib ise maffia olla.
jaanuar 13, 2010 at 8:26 e.l. #249418Lexusl
MemberSamakamees võib arst ka olla.Et uuris nagu sisikonda selepärast , et kedagi ravida või?
Ei usu, oleks sa ta silmi näinud, need põlesid lausa adrenallini voost kellelgi soooled sõlme keerata!
jaanuar 13, 2010 at 8:30 e.l. #249419rollton
MemberJa mina hoiatasin teid, et ärge valige huupi aktiivsuse ja ühe mehe ühe lause järgi, kes võib ise maffia olla.Kurat mees, kuidas on loogiline, et maffia ei tapa meest, kes peab mingeid tabeleid? See ei ole ju loogiline!
jaanuar 13, 2010 at 8:33 e.l. #249422Lexusl
MemberJa mina hoiatasin teid, et ärge valige huupi aktiivsuse ja ühe mehe ühe lause järgi, kes võib ise maffia olla.No aga kuskilt otsast peab ju pihta hakkama.
Nüüd on meil läbi proovitud nii passivne, kui ka aktiivne!
Pigem ühe postituse järgi, seletasin ikka päris mitme lausega seal oma kahtlust.
Ju siis oli piisav seletus ja keegi teine ei osanud kedagi rohkem kahtlasemat sel hetkel välja tuua, et enamik nii otsustas.
jaanuar 13, 2010 at 8:37 e.l. #249423Lexusl
MemberKurat mees, kuidas on loogiline, et maffia ei tapa meest, kes peab mingeid tabeleid? See ei ole ju loogiline!Ei olegi!!!
Aga nüüd tekib küsimus?
Miks nad üksteist siis süüdiatavad ja kahtlustavad (mõtlen Samakamees ja Aless)????
Või äkki mängivad topletmängu ja üritavad meid külamehi segadusse ajada ja teglikult on nad mõlemad maffiast!?
jaanuar 13, 2010 at 8:50 e.l. #249426Alexander Andrusenko
ModeratorMa arvan, et igaüks teeb väikese tabelikese, et teada, kes kelle poolt hääletab. Vahet ei ole, kas paberil või Excelis või kus iganes.
Ja kui me Samakamehega oleksime mõlemad mafüoosad, siis vaevalt küll, et me nii agaralt teineteise vastu hääletaksime. Eelmine kord ju tänu mulle oleks Samakamees äärepealt välja hääletatud. Tal oli bigroniga samapalju hääli.
Ja hoopis Lexusl oli see, kes ennastsalgavalt üritas süütu bigroni võlla tõmmata. Mina hoopis kaitsesin bigroni. Järgmiseks lubas Lexusl Samakameest tappa – noh, vaatame-vaatame. Ma arvan, et see oli öeldud vaid selleks, et tema vastu mitte hääletada ja järgmises raundis loota, et see unustatakse ära ja leitakse teine patuoinas.
jaanuar 13, 2010 at 8:58 e.l. #249428Samakamees
MemberEile Spartas Hr. Lexusl reageeris mitmeid kordi nime “maffia” peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2010 at 9:34 e.l. #249433Lexusl
MemberEile Spartas Hr. Lexusl reageeris mitmeid kordi nime “maffia” peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole nüüd ikka, ma ei reageerinud ju üldse su hüüdmiste peal eile, ise veel olid pahane, et ei tee väljagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja jõudu ei paistnud sul ka eile olevat, nagu tavalistel päevadel, järelikult läks su energia Renkuga madistamise peale, kes kahjuks pidi sulle alla vanduma ja meie hulgast lahkuma. Rahu tema põrmule.
jaanuar 13, 2010 at 11:26 e.l. #249467Alexander Andrusenko
ModeratorPange tähele, et pärast seda, kui Lexusl lambist bigroni maffiaks tembeldass, reageerisid mõned isikud kohe ja ilma pikema jututa kohe ka hääletasid. Need olid:
taivox, kimmel, Samakamees. Lisaks veel renku. Äkki nad siis omavahel leppisid kokku, et tapavad bigroni ja nii, kui Lexusl kirjutas, siis nad kohe reageerisid.
Igatahes, mulle tundub, et Samakamees ja Lexusl on mõlemad mafüoosad. Lisaks äkki keegi sealt kolmikust.
jaanuar 13, 2010 at 11:36 e.l. #249475sukisuki
MemberEgas enne selgust ei saa kui tuleb see Lexusl üles riputada.
Hääletan: Lexusl
jaanuar 13, 2010 at 11:42 e.l. #249477Lexusl
MemberRiputage üles jah, siis saate jälle sauna taga kukalt kratsides tõdeda, et näe jälle sai oma mees võlla saadetud
Aga noh eks igaühel ole oma aega, ju on siis minu aeg.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.