Narkomaffia Mädajuure külas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas
- This topic has 422 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Arnie.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2010 at 3:20 p.l. #248696
Nesatur
MemberHaha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu peaks olema 6 – 6 seis.
jaanuar 10, 2010 at 3:51 p.l. #248707LaurL
MemberAsi kisub põnevaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2010 at 3:59 p.l. #248712Anonüümne
GuestKui need puusalt laksijad ka väheke poste loeks, saaks ehk asja ka.
jaanuar 10, 2010 at 4:07 p.l. #248722LaurL
MemberKui need puusalt laksijad ka väheke poste loeks, saaks ehk asja ka.ma arvan et siin u 6-8 inimest on sellised kes loevad ja teevad järeldusi postide põhjal , ülejäänd arvatavasti panevad hääli lihtsalt teiste järgi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2010 at 4:08 p.l. #248724Erkko
MemberNestauril maru kahtlane avatar ka. Kes paneks enda avatariks muru näriva lehma ?
Hääletan: Nesatur
jaanuar 10, 2010 at 4:46 p.l. #248731kimmel
MemberPraegu ei julge veel kedagi pakkuda,paar meest on vaja rippuma panna,saab asjadesse selgust.
jaanuar 10, 2010 at 5:01 p.l. #248738sukisuki
MemberLexus u next
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hääletan: Nesatur
jaanuar 10, 2010 at 5:02 p.l. #248739sukisuki
Memberkrt see postituse muutmine on mu jaoks siin error
jaanuar 10, 2010 at 6:27 p.l. #248747Samakamees
MemberTsabyle: Sorry, et ma nii rott olen ja ei jõua endale täpitähtedega läpparit osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, nesaturi kord on kotti minna.
Hääletan: Nesatur
jaanuar 10, 2010 at 6:40 p.l. #248754Nesatur
MemberMul tekib ka vaikselt selline tunne, et Samakamees on maffia aga ma pole veel seost Lexusl-ga otsinud, kui seda üldse on.
jaanuar 10, 2010 at 7:02 p.l. #248757Rebane
KeymasterSeekord hargensid külamehed kahte leeri ja pildusid omavahel teiste poole ähvardusi – õhtu lõpuks jõuti aga otsusele, et “Nesatur piab see kuramuse maffianäss ulõma”. Suure lõunaeestlase kämblaga preventatiivselt otse molli ja sügavale maakeldrisse lukutaha.
Keldri taha kusele läinud ühte külameest ootas aga ees üllatus – seal oli maha peetud vihane kaklus ja verised jäljed viisid edasi ühe kuuse alla, kust avastati Kimbu ja Rainerr laibad. Põnevaks tegi veel asja see, et Rainerri põu oli pungis amfetamiinitablette. Raske on midagi arvata, aga tõenäoliselt oli külamees Kimbu peale sattunut sellele, kuidas Rainerr kellelgi mingit kama oli müüa üritanud.
Teise päeva mittehääletamise tõttu lahkunud – Kimbu – oli külamees
Teise päeva mittehääletamise tõttu lahkunud – Rainerr – oli maffia
Nii lõppes külameeste teine päev.
Alanud on teine öö. Öö kestab kuni 11.01 21:00 või kui kõik öö tegelased on oma toimetused lõpetanud. Teemasse postitamine on keelatud.
jaanuar 11, 2010 at 7:30 e.l. #248821Rebane
KeymasterVaravalges mindi uurima, kuidas Nesatur oli oma öö veetnud. Naljahammas oli terve öö tusaselt kartuleid vastu seina visanud, nii et vana vallvanema talvekartulitega oli nüüd korras. Kuna ka vallavanemaga olid ‘asjad korras’ siis ei tekitatud suuremat kära, külla aga kisti Nesatur kartulilöga seest välja ja marsiti küla männi juurde, mille olevat istutanud muinasaja Lembitu isiklikult. Hopsti ja Nesaturiga oli kõik.
Järgnes kohustuslik laiba puistamine, mille käigus leiti küll väike punane mudelauto (ziguli), kolm tammetõru (mis kandjale siis küll mingit moodi õnne ei toonud) ja tuttuus hambaari. Midagi kriminaalset aga kahjuks ei leitud.
Teise päeva tapetu – Nesatur – oli külamees
Kaks korda järjest süütu külamees oksa tõmmata hakkas tasapisi külamehi juba morjendama. Külamehed lonkisid tagasi baari poole, kui metsa servalt hakkas metsikut röökimist kostma. Joosti ruttu hääle poole. Kohale jõudes avanes verdtarretav vaatepilt – nüüdseks juba surnud Tzaby oli randmetest kokku köidetud ning jämeda kase külge rippuma tõmmatud – karvase talvemantli hõlmad olid aga lahti tõmmatud ning veel loiult liigutav süda oli välja lõigatud. Südame asemele oli aga narrimiseks asetatud kolm siplevat kilu.
Teise öö maffia tapetu –Tzaby – oli külamees.
Alanud on kolmas päev. Päev kestab kuni 12.01 10:00 või kui kõik külaelanikud on oma hääled andnud.
jaanuar 11, 2010 at 7:37 e.l. #248822Lexusl
MemberOhhohhoo…
Krt küll ma ütlen, ma olin peaaegu 100% kindel, et Nesatur on maffiast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus juures kahtlustasin Rainerr’i isegi.
Tuleb välja, et see teooria peab natuke isegi paika, et maffiast on need kes hoiavad madalat profiili.
Nüüd tuleb teha kannapööre hääletamistes.
Ma tean küll, et kõik tahavad nüüd mind oksa tõmmata aga ütlen teile, te eksite siis jälle.
Aga küll te siis mõtlema hakkate, kui olete mind maha löönud!!!!!
Aga noh kolm on kohtu seadus!
jaanuar 11, 2010 at 7:41 e.l. #248823Alexander Andrusenko
ModeratorOot, aga sukisuki ei hääletanud ju.
Edit Rebane: sukisuki hääletas
jaanuar 11, 2010 at 7:46 e.l. #248824Lexusl
MemberMinus tekitab kõige rohkem siiski kahtlusi samakamees. Nesturi ja Lexusl on praegu tule all selle tõttu,et nad avadavad väga aktiivselt arvamust. Samas tähelepanek on see,et Samakamehe tekst kipub väga mafioosolik olema , täpitähti ei kasuta, mis viitab kaugelt tulnud külalistele.Seega kui mina järgmisena suren siis väike info on ehk saadud sellest käigust.
Hääletan:Samakamees
Pange tähele viimast lauset!!
Kas tegemist on järjekordse maffia poolt tillist tõmbamisega, või…..
Kiire järeldus oleks, et Samakamees on maffiast, aga see oleks liiga lihtne?
Ma arvan, et maffia tahab nüüd, et külamehed arvaks, et Samakamees on maffiast ja me talle otsa peale teeksime.
Tegelikult maffia aga teab, et Samakamees ei ole üks nende seast ja saab niimoodi veel ühest külamehest lahti.
See on minu loogika asjade käigust!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.