Narkomaffia Mädajuure külas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas
- This topic has 422 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Arnie.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2010 at 12:50 p.l. #248629
Mcken
MemberOletame, et ma olen maffiast, siis miks ma üritasin meeleheitlikult Pacman’i päästaMaffias olles oleks mul ju suht savi olnud ja oleks samuti Pacman’i vastu hääletanud?
Äkki sellepärast, et sa said aru, et teda enam ei päästa miski ja siis ei hääletanud tema vastu, et pärast seda sama lauset enda kasuks kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2010 at 12:52 p.l. #248631Alexander Andrusenko
ModeratorKas see tabel on ka reaalselt olemas? Kui jah, siis kõva viitsimine!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga mu hääl ilmselt muutub veel…loen pärast teema uuesti läbi korra.
Jep, täitsa olemas. Pärast mängu lõppu võin näidata. Seal hoian infot selle kohta, kes keda kahtlustab, kes kelle vastu hääletab, kes keda toetab, kaitseb jne. Eelmine mäng tegin paberi peal, aga elektrooniliselt on siiski mugavam.
jaanuar 10, 2010 at 12:53 p.l. #248634Lexusl
MemberKuradi ###### rsk, eile vaatasin, et pacman ei saa olla maffia, kuna ta oli saanud vist juba 18 häält, kuna maffia ju kindlasti ei tapaks oma meest, aga siis oli juba ka kohtuniku otsus tehtud ja ei jõudnudki enam muutmist paluda.Praegu ei ole tegelikult veel mingisugust kindlat arvamust välja kujunenud, tuleb vist jälle puusalt tulistada, kui joppab, siis joppab.
Krt, selle peale ma ei tulnudki, et hääletajate arv kokku lüüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oleks kindlasti pannud nii mõnegi ümber mõtlema, kes vähegi arvutada oskab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2010 at 12:57 p.l. #248636Lexusl
MemberÄkki sellepärast, et sa said aru, et teda enam ei päästa miski ja siis ei hääletanud tema vastu, et pärast seda sama lauset enda kasuks kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul nupp nokib täitsa korralikult!!
Arvasin et keegi võib sellise järelduse teha, aga võibolla lihtsalt sellepärast, et ei tahtnud, et korduks ajalugu ja külamehed notivad üksteist maha.
Ja maffia naerab pihku samal ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2010 at 1:01 p.l. #248639Alexander Andrusenko
ModeratorKrt, selle peale ma ei tulnudki, et hääletajate arv kokku lüüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See oleks kindlasti pannud nii mõnegi ümber mõtlema, kes vähegi arvutada oskab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina lõin küll kokku. Aga näiteks, kui mina oleks maffia olnud, ja näeks, et keegi maffiast on lootusetult palju hääli saanud ja teda enam päästa ei õnnestu, siis ma hääletaks tuimalt “oma mehe” vastu, sest tema surm on juba möödapääsmatu ning kellegi teise poolt hääletamine tekitaks rohkem kahtlusi sinu enda vastu kui kasu. Ma usun, et maffia täpselt nii käitukski.
jaanuar 10, 2010 at 1:01 p.l. #248644Nesatur
MemberNo see on jama, et nii vähe aktiivsed on.
Oleks rohkem siis saaks rohkem jäerldusi teha ja õiged mafjoosod välja kookida, kui Lexusl tõesti maffia pole.
Aga no mis sa teed.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2010 at 1:07 p.l. #248646renku
MemberMa panen puusalt laksu ära, kuna võimalik, et täna enam netti ei jõua. Samas kui jõuan, saan oma häält vajadusel muuta.
Hääletan: Lexusl
jaanuar 10, 2010 at 1:19 p.l. #248653smithereens
Memberhääletan: Nestaur
jaanuar 10, 2010 at 1:23 p.l. #248654Siim Rast
MemberMinus tekitab kõige rohkem siiski kahtlusi samakamees. Nesturi ja Lexusl on praegu tule all selle tõttu,et nad avadavad väga aktiivselt arvamust. Samas tähelepanek on see,et Samakamehe tekst kipub väga mafioosolik olema , täpitähti ei kasuta, mis viitab kaugelt tulnud külalistele.
Seega kui mina järgmisena suren siis väike info on ehk saadud sellest käigust.
Hääletan:Samakamees
jaanuar 10, 2010 at 1:25 p.l. #248655bigroncoleman
Memberhääletan:Lexusl
jaanuar 10, 2010 at 1:28 p.l. #248656Lexusl
MemberMa panen puusalt laksu ära, kuna võimalik, et täna enam netti ei jõua. Samas kui jõuan, saan oma häält vajadusel muuta.Hääletan: Lexusl
Tundub, et su puusalt lask oli veel lisaks ka silmad kinni lask.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna su eelneva postituse ja selle postituse vahel mingit loogikat ei ole, pigem vasturääkivus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui olid silmad kinni, siis võib vist andeks anda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2010 at 2:15 p.l. #248667rollton
MemberTõesti võiks rohkem arvamusi olla, muidu siin 5-6 inimese juttu ainult kuula.
jaanuar 10, 2010 at 2:19 p.l. #248669Alexander Andrusenko
ModeratorOk, minu esialgne hääl. Ei tea, kui palju täna veel netis olen:
hääletan: Lexusl
jaanuar 10, 2010 at 2:29 p.l. #248675Anonüümne
GuestMinu kahtlustatavate nimekirjas on Nesatur, alessandro, samakamees…lihtsalt jutu poolest. Kuid nagu eelmine mäng näitab, siis need mädanikud olid just vaiksemad tüübid. Seega Lexusl jääks hetkel minu mädast nimekirjast välja.
See on puhtalt minu arvamus asjast…
jaanuar 10, 2010 at 2:44 p.l. #248683Lexusl
MemberNo esimene vasikas läheb ikka aia taha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki teine VASIKAS ei lähe va salakaval mäletseja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põlise külamehena ja harrastusjahimehena tulistan sulle kindluse mõttes abaluude vahele!!

Hääletan: Nesatur
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.