Narkomaffia Mädajuure külas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Narkomaffia Mädajuure külas
- This topic has 422 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Arnie.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2010 at 6:29 p.l. #248474
Rebane
KeymasterVaravalges kiskusid rõõmsad külaelanikud packmani kapist välja, kes ei paistnud ise üldes nii rõõmus olevat. Valiti sealsamas lähedal õues üks kobe vahtrapuu – keegi külameestest oli kodust kiiruga kaasa haaranud ka oma surnud hobuse ohjad ja ühisel jõul ja hurrahõisete saatel tõmmati packman peagi oksa külge kõikuma. Peale seda uuriti üheskoos juba nüüdseks surnud packmani taskute sisu ning pikad olid nende näod, kui sealt ei leitud mitte midagi muud kui ainult ühe ausa talupoja piibu ja nutsaku, mis oli täis kodus kasvatatud head lõhnavat tubakat.
Esimese päeva külaelanike tapetu – packman – oli külamees
Kulm kipras vaadati rippuvat mehikest. Sündmusest liigutatud marko233 haaras taskust pläsku, võttis sealt mehemoodi lonksu ja ohkas raskelt. Järsku aga hakkas marko233 täiel kõril röökima – suust hakkas välja purskama verist vahtu ja marko233 kukkus keset lahtilükatud teed ümber. Targemad mehed teadsid pärast pläsku nuusutamist öelda et “Siia umb üks luumakogus eruiini sissi pantu”. Narkomaffia oli nõudnud oma järjekordse ohvri.
Esimese öö maffia tapetu – marko233 – oli külamees
Alanud on teine päev. Päev kestab kuni 10.01 kell 21:00 või kui kõik külaelanikud on oma hääle andnud.
jaanuar 9, 2010 at 6:43 p.l. #248482Nesatur
MemberOh jh,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii head külamehed me siis olemegi.
Omi mehi ikka oksa tõmbama.
Kuid nüüd saab hakata tegema kõvasti järeldusi eelnevate kommentaaride põhjal ja järgmine saab kindlasti maffia olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2010 at 6:45 p.l. #248485Rainerr
MemberTõesti, seekord võiks hoolikas olla, et kõik ei hakkaks jälle mõne postituse ajendil kiiresti hääletama. Pärast langeb jälle oma.
jaanuar 9, 2010 at 6:46 p.l. #248486Alexander Andrusenko
ModeratorNjah, eelmine kord tegime ka kõvasti järeldusi kommentaaride põhjal, aga läks ikka nii nagu praegu. Aga jah, pacman määras oma ebaõnnestunud naljaga ise oma saatuse.
Üks kahtlane kommentaar oli veel LaizeN poolt, kus ta väitis, et teab, kes on maffia. See on kas aus ülestunnistus, et ta on maffia, või järjekordne ebaõnnestunud nali.
jaanuar 9, 2010 at 6:59 p.l. #248491Alexander Andrusenko
ModeratorKusjuures, huvitav on see, et tapeti just marko233, kuigi ta avalikult kedagi konkreetset ei kahtlustanud. Ainult hääletas.
jaanuar 9, 2010 at 7:05 p.l. #248492Nesatur
MemberAga ega keegi ei reetnud ka, et on arst või politsei.
Ju siis maffia tegi ka juhusliku valiku.
jaanuar 9, 2010 at 8:14 p.l. #248514LaizeN
MemberAga ega keegi ei reetnud ka, et on arst või politsei.Ju siis maffia tegi ka juhusliku valiku.
Mina arvan, et Alessandro on mafjooso, krdi osava jutuga teine ja võtab alati esirinde kellegi välja hääletamiseks ( Ei proovi ennast kaitsta, kuna ta mind mainis ), kui siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kuna Packman külamees oli, siis teine võimalus on veel Nesatur, kuna ta oli ka kõige osavam kohe süüdistusi jagama, küllap siis leidis hea võimaluse seda enda kasuks lükata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2010 at 8:21 p.l. #248517Nesatur
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> haha see oli hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma arvan ka millegi pärast, et Aless on mafjoss.
jaanuar 9, 2010 at 8:38 p.l. #248521Nesatur
MemberTSITAAT(Lexusl @ 8 Jan 2010, 13:54) *
Sa oled ennast juba lootusetult ära vabandanud, et sa ei ole mafjoss dry.gif
Mulle tunduvad need nagu uppuja viimased hingetõmbed wink.gif
Ma arvan, et sa oledki maffiast ja tead täpselt, et ma ei ole:)Hääletan Lexusl
Siit järeldan mina, et Lexusl on mafjoosnik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2010 at 9:09 p.l. #248528LaizeN
MemberTSITAAT(Lexusl @ 8 Jan 2010, 13:54) *Sa oled ennast juba lootusetult ära vabandanud, et sa ei ole mafjoss dry.gif
Mulle tunduvad need nagu uppuja viimased hingetõmbed wink.gif
Siit järeldan mina, et Lexusl on mafjoosnik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures see tundub täitsa loogiline, või oled lihtsalt sina osav..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2010 at 9:14 p.l. #248529rollton
MemberKusjuures see tundub täitsa loogiline, või oled lihtsalt sina osav..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures lasin oma tüdruksõbral ka kõik postid korraga läbi lugeda, siis tema ütles kohe Lexusl, ma ei tea mida ta sealt nägi, ise lugesin jupiti. Peaks hakkama vist märkmeid tegema.
jaanuar 9, 2010 at 9:14 p.l. #248531Nesatur
MemberEi mina ei ole osav.
Lihtsalt see on tõesti loogiline.
jaanuar 9, 2010 at 9:25 p.l. #248533Alexander Andrusenko
ModeratorMina kahtlustan hetkel Lexusl ja LaizeN ülal nimetatud põhjustel.
Kõik mind puudutavad kahtlused on stiilis “ei tea, see tüüp on vist kahtlane”, kuid ühtegi korralikku põhjendust ei ole olnud siiamaani, miks see tüüp kahtlane on. Mind kahtlustatakse kogu aeg selle pärast, et ma aktiivne olen. Passiivseid ei kahtlusta keegi, pange tähele.
LaizeN: aga miks ma ei peaks esirinnet võtma, kui ma kedagi maffiaks pean? Külameeste ülesanne ongi ju mafüoosasid maha hääletada. Ja pacmanit ei süüdistanud mina esimesena, kui te hästi tähele olete pannud.
jaanuar 9, 2010 at 9:35 p.l. #248534LaizeN
MemberMina kahtlustan hetkel Lexusl ja LaizeN ülal nimetatud põhjustel.Kõik mind puudutavad kahtlused on stiilis “ei tea, see tüüp on vist kahtlane”, kuid ühtegi korralikku põhjendust ei ole olnud siiamaani, miks see tüüp kahtlane on. Mind kahtlustatakse kogu aeg selle pärast, et ma aktiivne olen. Passiivseid ei kahtlusta keegi, pange tähele.
LaizeN: aga miks ma ei peaks esirinnet võtma, kui ma kedagi maffiaks pean? Külameeste ülesanne ongi ju mafüoosasid maha hääletada. Ja pacmanit ei süüdistanud mina esimesena, kui te hästi tähele olete pannud.
Ka loogiline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See värk on tõesti kahtlane, kumbki teist on raudselt mafjoss igastahes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2010 at 9:38 p.l. #248535Alexander Andrusenko
ModeratorKa loogiline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See värk on tõesti kahtlane, kumbki teist on raudselt mafjoss igastahes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul ju pidavat olema täpsed andmed selle kohta, kes on maffiast. Ütle meile ka siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.