Näo treening
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Näo treening
- This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
undisputed.
-
AutorPostitused
-
august 4, 2008 at 12:13 e.l. #14461
verstapost
MemberPealkirjast lähtudes võib teemast vast valesti aru saada, aga küsimus järgmine. Mõni aasta kontorikeskset tööd, ebaregulaarseks kujunenud söögikordi ning vähenenud füüsilist koormust on kehale halvasti mõjunud. Kuna aeg-ajalt on söögikordade ebaregulaarsus väljendunud nende ärajäämises või kogunemises õhtusesse perioodi, olen ka kaalus eelkõige ülakehas mõnevõrra alla võtnud.
Eks alumisse poolde on seda raskust juurde tulnud, seega kaal ehk palju muutunud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samuti tundub mulle (vähemalt mõnevõrra kui vanematelt piltidelt vaadata), et ka nägu on muutunud sellega koos veidi kitsamaks. Ei midagi paanilist, kuid tekkis huvi asja uurida ja võimalusel miskit ette võtta.
Eesmärk on alustada peamiselt vaikselt aeroobse treeninguga, kuid kas on mingit (treening tunduks veider, kuid kes teab – võhikule võib palju imelikuna tunduda) moodust, kuidas nägu veidi “chubbymaks” muuta ja vanu rasvu/massi sinna tagasi tuua? Lõhnaks nagu ülesanne toitumisvaldkonnale? Niipalju veel lisaks, et ega selle toitumisega midagi üle mõistuse lahti ka ei ole, lihtsalt ehk on mõni soovitus kohe varnast pakkuda toitainete vms osas.
Ja ei, see pole nali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud ette ja taha!
august 4, 2008 at 4:25 e.l. #162197undisputed
MemberPealkirjast lähtudes võib teemast vast valesti aru saada, aga küsimus järgmine. Mõni aasta kontorikeskset tööd, ebaregulaarseks kujunenud söögikordi ning vähenenud füüsilist koormust on kehale halvasti mõjunud. Kuna aeg-ajalt on söögikordade ebaregulaarsus väljendunud nende ärajäämises või kogunemises õhtusesse perioodi, olen ka kaalus eelkõige ülakehas mõnevõrra alla võtnud.Eks alumisse poolde on seda raskust juurde tulnud, seega kaal ehk palju muutunud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samuti tundub mulle (vähemalt mõnevõrra kui vanematelt piltidelt vaadata), et ka nägu on muutunud sellega koos veidi kitsamaks. Ei midagi paanilist, kuid tekkis huvi asja uurida ja võimalusel miskit ette võtta.
Eesmärk on alustada peamiselt vaikselt aeroobse treeninguga, kuid kas on mingit (treening tunduks veider, kuid kes teab – võhikule võib palju imelikuna tunduda) moodust, kuidas nägu veidi “chubbymaks” muuta ja vanu rasvu/massi sinna tagasi tuua? Lõhnaks nagu ülesanne toitumisvaldkonnale? Niipalju veel lisaks, et ega selle toitumisega midagi üle mõistuse lahti ka ei ole, lihtsalt ehk on mõni soovitus kohe varnast pakkuda toitainete vms osas.
Ja ei, see pole nali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud ette ja taha!
Huvitav, miks sulle meeldib rasvane nägu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selleks, et su nägu ümaramaks muutuks, pead sa uuesti koguma kaalu juurde. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.